• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedim
Hatırlıyorum sizi aynı gruptaydık ☺ çok iyi yapmışsınız ben dayanamayıp söyledim yine

Kizlar naptiniz değişiklik var mı

Merhaba Ekim ayının Güzel anneleri 💕

Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyle 🩷 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi 👶🏻🩵🩷

Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirim 💕🙏🏻 Lioo Lioo

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI 🤰🏻YAŞ 🌼 SAT🌼KESE🌼KALP ATIŞI 🌼CISNIYET/🌼İSİM 🌼TAHMINI DOGUM TARİHİ 🌼DOGUM TARIHI🌼
Lioo Lioo 2326 Aralık02.10.25
@Sahduy29 Aralık05.10.25
@babydogan2823 Aralık29.09.25
dunyamsi dunyamsi 2723 Aralık29.09.25
2625 Aralık01.10.2026

Kizlar şaka gibi ama adet oldum bugün nasıl oluyo bu testte silik çıkmıştı kan verecektim Çarşamba günü kesin hamileyimdir diyodum ben

Merhaba arkadaşlar. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım. Asıl test günüm pazartesi ama bugün dayanamadım verdim kan. Sağ Salim olursa sezaryen olacağı için eylülde de olabilir doğum. Allah herkesin bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip etsin inşallah. Sevgili Lioo Lioo 38 yaşındayım ve sat 26 Aralık 🥳

Kizlar şaka gibi ama adet oldum bugün nasıl oluyo bu testte silik çıkmıştı kan verecektim Çarşamba günü kesin hamileyimdir diyodum ben
Bir daha test yapmamış mıydınız? Kimyasal oluyor demek ki😕 çok geçmiş olsun inşallah ilerleyen aylarda sağlıkla yolunda gider her şey.

Ben bir şey sormak istiyorum. Sat 26 Aralıktı. Hesaba göre 4 + 3 çıkıyor. 23 ocakta hcg 84.9 çıktı çok mu düşük bu değer ya kafam karıştı millette 300 400 değerler görüyorum şaşırdım
Herkesin aynı olmaz ki, bat öncesine göre çok iyi bence sizinki. Önemli olan da güzel artması. Benim de sat 26’aralık ve bugün test verdim 115 çıktı 😊 inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Sizinki Çok düşük olmadıkça diğer değerlere bakmayın ♥️

Herkesin aynı olmaz ki, bat öncesine göre çok iyi bence sizinki. Önemli olan da güzel artması. Benim de sat 26’aralık ve bugün test verdim 115 çıktı 😊 inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Sizinki Çok düşük olmadıkça diğer değerlere bakmayın ♥️
Nedense yorumunuz öyle bir su serpti ki içime ağlamak geldi içimden 🥹 Allah razı olsun inşallah sağlıkla tüm süreçleri sorunsuz halledip kavuşuruz minnoslarımıza 🥹☺️🥰

Nedense yorumunuz öyle bir su serpti ki içime ağlamak geldi içimden 🥹 Allah razı olsun inşallah sağlıkla tüm süreçleri sorunsuz halledip kavuşuruz minnoslarımıza 🥹☺️🥰
Bir de benim tüp bebek, ikinci yavrum olacak bu Allah ın izniyle. Öyle olumsuz kötü, kimyasal, düşük gördüm ki. O tecrübelere bakınca sizinki çok normal ve güzel görünüyor ❤️

Benim sat 25 Aralık
21 ocakta 330
23 ocak 777 çıktı
Salı günü 28 imde doktor geldi kese için
Batım 25 ocaktı tesadüfen öğrendim bende acilde 5 sene sonra 🥲 yani erken mi döllenme olmuş acaba benimde ilk defa olduğu için bilemiyorum bende 🥲🥲

Benim sat 25 Aralık
21 ocakta 330
23 ocak 777 çıktı
Salı günü 28 imde doktor geldi kese için
Batım 25 ocaktı tesadüfen öğrendim bende acilde 5 sene sonra 🥲 yani erken mi döllenme olmuş acaba benimde ilk defa olduğu için bilemiyorum bende 🥲🥲
Çok kişiye özel bu durumlar gerçekten. Şu an iki gebe yakınım var onlardan biri bat sonrası gecikmeyle 100 lü değerlerle, diğeri sizin gibi sat ın 3. Haftasında çok yüksek değerlerle gebeliğini devam ettiriyor. Ne kadar güzel artmış değeriniz maşallah. Tadını çıkarın özletmiş kendisini çok 🤩Keseyi de erkenden göreceksiniz çok şanslısınız ♥️ ben kalp kese garanti olsun diye 10 şubata randevu aldım. İkisine ayrı ayrı stres yapmak istemiyorum ☺️

Ben bir şey sormak istiyorum. Sat 26 Aralıktı. Hesaba göre 4 + 3 çıkıyor. 23 ocakta hcg 84.9 çıktı çok mu düşük bu değer ya kafam karıştı millette 300 400 değerler görüyorum şaşırdım
Her beden ayrı. Geç döllenmedir büyük ihtimal. Değerin iyi. 5 6 değerle bile öğrenenler var.

Evet kimyasal oluyor. Geçmiş olsun canım önümüzdeki aylara inşallah

Back