- 23 Ocak 2025
- 12
- 4
- 1
- 27
Hangisini kullaniyosun doktor tavsiyesi olarak mi aldın ben Solgar folat olanı almayi düşünüyorum ama bilemedimBen kullanıyorum başla bence hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisini kullaniyosun doktor tavsiyesi olarak mi aldın ben Solgar folat olanı almayi düşünüyorum ama bilemedimBen kullanıyorum başla bence hemen
Hatırlıyorum sizi aynı gruptaydık ☺ çok iyi yapmışsınız ben dayanamayıp söyledim yineBende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedim
Merhaba Ekim ayının Güzel anneleri
Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi
Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirim Lioo
Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CISNIYET/ İSİM TAHMINI DOGUM TARİHİ DOGUM TARIHI Lioo 23 26 Aralık 02.10.25 @Sahduy 29 Aralık 05.10.25 @babydogan 28 23 Aralık 29.09.25 dunyamsi 27 23 Aralık 29.09.25 26 25 Aralık 01.10.2026
Bir daha test yapmamış mıydınız? Kimyasal oluyor demek ki çok geçmiş olsun inşallah ilerleyen aylarda sağlıkla yolunda gider her şey.Kizlar şaka gibi ama adet oldum bugün nasıl oluyo bu testte silik çıkmıştı kan verecektim Çarşamba günü kesin hamileyimdir diyodum ben
Ben bir şey sormak istiyorum. Sat 26 Aralıktı. Hesaba göre 4 + 3 çıkıyor. 23 ocakta hcg 84.9 çıktı çok mu düşük bu değer ya kafam karıştı millette 300 400 değerler görüyorum şaşırdımKizlar naptiniz değişiklik var mı
Teşekür ederim kimyasalmi bilmiyorum hayırlısı böyleymiş demekkiBir daha test yapmamış mıydınız? Kimyasal oluyor demek ki çok geçmiş olsun inşallah ilerleyen aylarda sağlıkla yolunda gider her şey.
Herkesin aynı olmaz ki, bat öncesine göre çok iyi bence sizinki. Önemli olan da güzel artması. Benim de sat 26’aralık ve bugün test verdim 115 çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Sizinki Çok düşük olmadıkça diğer değerlere bakmayınBen bir şey sormak istiyorum. Sat 26 Aralıktı. Hesaba göre 4 + 3 çıkıyor. 23 ocakta hcg 84.9 çıktı çok mu düşük bu değer ya kafam karıştı millette 300 400 değerler görüyorum şaşırdım
Nedense yorumunuz öyle bir su serpti ki içime ağlamak geldi içimden Allah razı olsun inşallah sağlıkla tüm süreçleri sorunsuz halledip kavuşuruz minnoslarımızaHerkesin aynı olmaz ki, bat öncesine göre çok iyi bence sizinki. Önemli olan da güzel artması. Benim de sat 26’aralık ve bugün test verdim 115 çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Sizinki Çok düşük olmadıkça diğer değerlere bakmayın
Bir de benim tüp bebek, ikinci yavrum olacak bu Allah ın izniyle. Öyle olumsuz kötü, kimyasal, düşük gördüm ki. O tecrübelere bakınca sizinki çok normal ve güzel görünüyorNedense yorumunuz öyle bir su serpti ki içime ağlamak geldi içimden Allah razı olsun inşallah sağlıkla tüm süreçleri sorunsuz halledip kavuşuruz minnoslarımıza
Harika bir kadınsınız, her şey gönlünüze göre olsun çok teşekkürlerBir de benim tüp bebek, ikinci yavrum olacak bu Allah ın izniyle. Öyle olumsuz kötü, kimyasal, düşük gördüm ki. O tecrübelere bakınca sizinki çok normal ve güzel görünüyor
Benim sat 25 AralıkHerkesin aynı olmaz ki, bat öncesine göre çok iyi bence sizinki. Önemli olan da güzel artması. Benim de sat 26’aralık ve bugün test verdim 115 çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz. Sizinki Çok düşük olmadıkça diğer değerlere bakmayın
Çok kişiye özel bu durumlar gerçekten. Şu an iki gebe yakınım var onlardan biri bat sonrası gecikmeyle 100 lü değerlerle, diğeri sizin gibi sat ın 3. Haftasında çok yüksek değerlerle gebeliğini devam ettiriyor. Ne kadar güzel artmış değeriniz maşallah. Tadını çıkarın özletmiş kendisini çok Keseyi de erkenden göreceksiniz çok şanslısınız ben kalp kese garanti olsun diye 10 şubata randevu aldım. İkisine ayrı ayrı stres yapmak istemiyorumBenim sat 25 Aralık
21 ocakta 330
23 ocak 777 çıktı
Salı günü 28 imde doktor geldi kese için
Batım 25 ocaktı tesadüfen öğrendim bende acilde 5 sene sonra yani erken mi döllenme olmuş acaba benimde ilk defa olduğu için bilemiyorum bende
Her beden ayrı. Geç döllenmedir büyük ihtimal. Değerin iyi. 5 6 değerle bile öğrenenler var.Ben bir şey sormak istiyorum. Sat 26 Aralıktı. Hesaba göre 4 + 3 çıkıyor. 23 ocakta hcg 84.9 çıktı çok mu düşük bu değer ya kafam karıştı millette 300 400 değerler görüyorum şaşırdım
Evet kimyasal oluyor. Geçmiş olsun canım önümüzdeki aylara inşallahKizlar şaka gibi ama adet oldum bugün nasıl oluyo bu testte silik çıkmıştı kan verecektim Çarşamba günü kesin hamileyimdir diyodum ben