merhabalar , çoktandır takip ediyorum sizi geçe en haftalarda hamile miyim acaba sorusu aklıma düştüğünde okumaya başlamıştım ve bu hafta artık dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür hamileyim 7.Haftadayız. Bende hmen aranıza katılmak istedim. :)
merhabalar , çoktandır takip ediyorum sizi geçe en haftalarda hamile miyim acaba sorusu aklıma düştüğünde okumaya başlamıştım ve bu hafta artık dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür hamileyim 7.Haftadayız. Bende hmen aranıza katılmak istedim. :)
33 yaşındayım.muhtemel doğum tarihi 16 aralık 2020 ...ikinci doğumum ve 3.çocuğum olacak inş.ilk doğumumdan ikiz oğullarım var 5 yaşında...kocaelide yaşıyorum...benide listeye ekleyin kızlar.
Mrh bende 7+3 hamileyim 13 yıllık evliyim 12 yaş oğlum 8 yaş kızım var bu üçüncü hamileliğim içimde hep üçüncü çocuk isteği vardı 8 yıl aradan sonrada rabbim nasib etti. çocuklarım çok heyecanlılar eşimde sevindi ama kaynanam duyduğundan beri etmediği olumsuz kelime brakmadı bir kız bir oğlunuz vardı zaten bu virüste ne zorunuz vardı eziyetini düşünmedinizmi şimdi bulantı çekersin böyle diye sürekli laf sokma derdinde sinirlerimi alt üst etti
Kızlar hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Benim doktorum gebyfoll diye bir marka yazdı içinde b12, b6, iyot gibi başka vitaminler de varmış ama içindekiler kısmını okudum silikon dioksit yazıyor hoşuma gitmedi pek. Almış bulundum ama kullansam mı kullanmasam mı emin değilim
Bu arada ben henüz kalp atışı duymadığımız için bilgilerimi paylaşmadım ve hamilelik takvimi eklemedim. Önceki gebeliğimde maalesef çok heveslenmis ve hevesim yarım kalmıştı. Bu kez kendimi çok kaptirmadan ilerlemek istiyorum. Bu yüzden henüz listeye eklemek istemedim kendimi.
Bu arada ben henüz kalp atışı duymadığımız için bilgilerimi paylaşmadım ve hamilelik takvimi eklemedim. Önceki gebeliğimde maalesef çok heveslenmis ve hevesim yarım kalmıştı. Bu kez kendimi çok kaptirmadan ilerlemek istiyorum. Bu yüzden henüz listeye eklemek istemedim kendimi.
Merhaba benimde 7+1 bende 97 kiloyum ve bu kilodan çok korkuyorum şimdiden iştahım açıldı ve 94 den 97 ye geldim 3 haftada böyle giderse hayal bile edemiyorum varmi bir düşüncen
En azından online diyet alsan daha dengeli kilo alirsin. Ben de 61 le kalmıştım 2 kilo vermişim bide ben de insulin direnci var. Bol bol su iç o da çok etkiliyo.
Senin doktor niye çalışmıyor ki ya bu kritik dönemde çalışmayan doktor mu olur ki? Kafanı rahat bırak ultrasonda sana anlatılan saçmalıkları unut. İnşallah ikizdir bebişlerin ve diğeri de gelmiş yanındadır ikisi de rahimdedir güzelce gelişiyordur.
Orada ay sonu doğum yapacak akrabamiz var onla konustim hatta hastane bile kapatilmis karantina yuzunden kiz da zor durumda ne yapsin bilmiyor gencede en güvənilir hastane de orasi
Güzel haberler ver Inşallah keseyi goreceksin iki kere verdim sadece bugün gitmedim çünkü sağlık ocağı sıkıntı çıkardı başka bi hemşire vardı. eşim olaya müdahale olunca kanımı aldı 3 yerden kollarım mos mor oldu çok acıttı en son bilegimden baska hemsire aldı. O yüzden artık k.dogum doktoruna ultrason için giderim.