• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar 😊😊 sabah 7 den beri ayaktayım. Uyuyamadım geri. Ben garip bir şekilde erkenden uyanıp oturuyorum öyle. Midem sabah kötü oluyor ama bişeyler yiyince geçiyor. Daha yeni kahvaltı yaptım. Şimdi biraz daha iyi midem. Ama bu sabah erken uyanma olayı nolcak acaba 🤔🤔
Bende aynıyım canım sabah 6 da kalkıyorum midem çok kötü oluyor ben daha 5 hastalığım

Sokağa çıkma yasagindan herkese günaydın:) Allahtanki mide bulandım geçti bugün. Istahim açıldı da zehir olmuyor ev hapsi. Belki de tüm surecimi 2 günlük mide bulantısı ile atlatacağım. Belki de bir daha bulanmayacak 🙈(iyi düşünelim iyi olsun) herkese mutlu haftasonlari 🍀💚

merhabalar , çoktandır takip ediyorum sizi geçe en haftalarda hamile miyim acaba sorusu aklıma düştüğünde okumaya başlamıştım ve bu hafta artık dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür hamileyim 7.Haftadayız. Bende hmen aranıza katılmak istedim. :)
Hosgeldin aramiza senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah

Mrh bende 7+3 hamileyim 13 yıllık evliyim 12 yaş oğlum 8 yaş kızım var bu üçüncü hamileliğim içimde hep üçüncü çocuk isteği vardı 8 yıl aradan sonrada rabbim nasib etti. çocuklarım çok heyecanlılar eşimde sevindi ama kaynanam duyduğundan beri etmediği olumsuz kelime brakmadı bir kız bir oğlunuz vardı zaten bu virüste ne zorunuz vardı eziyetini düşünmedinizmi şimdi bulantı çekersin böyle diye sürekli laf sokma derdinde sinirlerimi alt üst etti
Gozun aydin cnm kim ne derse desin takma kafana baskalarini ilgilendirmez bakip buyutecek olan sensin baskasina laf dusmez herkez baksin kendi isine 🤗🤗

Canim senin son adet tarihin neydi. Kese için Kac+kacta gittin. 5+ larda kalp duyulurmu ki

Canım sen kese görmeye 5+kacta gitmiştin
Benim sat 25şubat canım. Sadece adetim biraz düzensiz. Bazen 2gün önce adet olurken bazen 4-5gün gecikirim. O yüzden doktorum satı boşver dedi. 3nisanda gittim öğrendiğimden 2gün sonra. O zaman gördüm keseyi. Doktorum 3haftalık dedi. Şu an 5+1 olmam lazım o hesapla. Ama nedense bence 6.haftalığım. doktorum için kesemi rahimde görmek önemliydi bana ilaç yazacaktı diye. O yüzden keseyi görür görmez 3haftalık dedi kestirip attı. Bence inşallah herşey normal gelişiyorsa şimdi bile duyarım gibime geliyor

Benim sat 25şubat canım. Sadece adetim biraz düzensiz. Bazen 2gün önce adet olurken bazen 4-5gün gecikirim. O yüzden doktorum satı boşver dedi. 3nisanda gittim öğrendiğimden 2gün sonra. O zaman gördüm keseyi. Doktorum 3haftalık dedi. Şu an 5+1 olmam lazım o hesapla. Ama nedense bence 6.haftalığım. doktorum için kesemi rahimde görmek önemliydi bana ilaç yazacaktı diye. O yüzden keseyi görür görmez 3haftalık dedi kestirip attı. Bence inşallah herşey normal gelişiyorsa şimdi bile duyarım gibime geliyor
Bence de duyulabilir gibi ya. 5+1 isen 6.hafta içindesin demek.ben de pazartesi 5+2 de gideceğim duyarim diye umut ediyorum. Suan tek derdim duyabilmek onu. Bi dr 5+0dan sonra duyulur dedi de umutlandim. Bi uygulama var kac kez kalbi atti gosteriyor içim eriyooor 😍

Canimnsanirim seninle aynınız.ben dün gittim keseyi gördüm şükür 5+2 iken..2 hafta sonrada kalp atışı için cagirdi

Kızlar mesajlarınızı okudum Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ben de 23martta tüp bebek tek embriyo transferi oldum. 5.5 haftada keseyi gördüm çok şükür şimdi 6.3 olduk. Çarşamba kalp atışı İçin gün verdi doktor.Beklemek zor ama güzel çok şükür 🥰Tahmini doğumda 9Aralık diyor. 30yaşındayım

Özel mesaj yazdım ama burdanda yazmak istedim. Tahmini doğum tarihi 13.12.2020, yaş 28, kilo78, istanbul ve 2ci çocuğum olacak inşallah

işte gittim ve sadece verdiği progestan fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere ojuyorum yorumlarda kan sulandırıcı iğneler sanırım sağlıklı gebeliklerle sonuçlanıyormuş pıhtılaşma sorunu olmasa bile tedbir amaclı veriliyomus ama bana vermediler ben yurt dışında yaşıyorum kesin bi sebep olmadıkça hiçbişey yazmıyolar

Doktora gitmenizi tavsiye ederim benimde iki tane sonlanan gebeligim var kan sulandirici kullanman gerekiyor dedi ben basladim kullaniyorum
ben yeni kaydoldum pekte anlamıyorum nereye nasıl yazılacağımıda ama doktorun bana verdiği sadece progestan burda bi sevep olmadıkça yazmıyolar hiçbitsey korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan

Günaydın kızlar 😊😊 sabah 7 den beri ayaktayım. Uyuyamadım geri. Ben garip bir şekilde erkenden uyanıp oturuyorum öyle. Midem sabah kötü oluyor ama bişeyler yiyince geçiyor. Daha yeni kahvaltı yaptım. Şimdi biraz daha iyi midem. Ama bu sabah erken uyanma olayı nolcak acaba 🤔🤔
Normal galiba bende öyleyim sabah 5te kalkıyorum gun icinde de uyuyorum iki gündür. Aksam yemekten sonra uyukluyorum hiç uyumamış gibi ağzım ayrılıyor 11.30da yatiyorum

Merhaba kızlar kendi kendime nazar mı ettim olacaktan kaçamayıp yakalandım mı bilmiyorum sabah kahvaltıyı zor hazırladım mide bulantısından 😂 Allahtan yiyince hemen geçti. Ne zaman acıksam bulanacakmış gibi geliyo atıştırıyorum bende her sabah bu kadarla kurtarsam çok iyi 😐 aslında birazda ben sebep oldum çok aç bıraktım kendimi. Akşam 7 de yemek yedim yatana kadar canım bişey istemedi kahvaltıya kadar 14 saatlik bi boşluk oldu hak ettim sanırım

işte gittim ve sadece verdiği progestan fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere ojuyorum yorumlarda kan sulandırıcı iğneler sanırım sağlıklı gebeliklerle sonuçlanıyormuş pıhtılaşma sorunu olmasa bile tedbir amaclı veriliyomus ama bana vermediler ben yurt dışında yaşıyorum kesin bi sebep olmadıkça hiçbişey yazmıyolar
Bana da proggestan veya kan sulandırıcı bir şey vermediler. Sanirim ağrı sızı olunca mi veriyorlar

Back