• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba keseyi görenler var mı bu aşamada kaç haftalık olduğunuzu yazar mısınız
Merhaba bende daha 4+3 2 hafta sonra falan gidicem. Hem kese hem kalp atışını duymak için. Yoksa boşu boşuna stres yapıyorum. Nasibinde varsa yaşamak bişey olmaz. o gune kadar düşmez inşallah

Merhaba kızlar lekelenme yaşayan var mı ben kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyorum o yüzden olabilir mi

Kızlar merhaba herkese sanırım ekim annesi olacağım 😍 sat 1 ocak, ya eylül sonu ya ekimin ilk haftası olacak sanırım sağlıkla gelsin bebişler inşallahh 😍🌸

Eklentiler

• IMG_0845.jpeg
    IMG_0845.jpeg
    267,8 KB · Görüntüleme: 3
Hayırlı olsun 😍 Kan verin 2 günde 1 olacak şekilde 2 kat artış olması lazım bizimlede paylaşın 🤩
Evet yarın gideceğim tahlil için. 😍
Ama hastaneler mi yoksa aile hekimlikleri mi bakıyo nerden vermem lazım tahlilleri düzenli? Devlet karşılıyo mu ücretli mi yoksa?
yurtdışındayım normalde şimdi türkiye ziyaretindeyim sürpriz burada öğrendim o yüzden bilmiyorum kızlar destek pls 😍

Evet yarın gideceğim tahlil için. 😍
Ama hastaneler mi yoksa aile hekimlikleri mi bakıyo nerden vermem lazım tahlilleri düzenli? Devlet karşılıyo mu ücretli mi yoksa?
yurtdışındayım normalde şimdi türkiye ziyaretindeyim sürpriz burada öğrendim o yüzden bilmiyorum kızlar destek pls 😍
Ben acilde verdim beta hcg baktırıcam doktor istedi dedim akşamdı verdiğimde 1 gün geçtikten sonra 2.akşamda tekrar verdim ücretsiz bir şekilde sigortalı olduğum için. İsterseniz bi sorun sizde hemde sonuç 1.5 saate çıkmış oluyor 😊

Back