İnşallah normaldir bunların hepsi canımBenimde karnimin sag tarafında bisi abtio sanki egilirken kalkarken anlamadim agri degil batma var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah normaldir bunların hepsi canımBenimde karnimin sag tarafında bisi abtio sanki egilirken kalkarken anlamadim agri degil batma var
Gerçekten şaka gibi hala öyle bişey yokmuş gibi geliyo hatta unutuyorum bazen doktora daha hiç gitmedim bişey görmedim diye herhalde bilemedim kiBence de canım. Anne olcaz artık inşallah şaka gibi ya
Kızlar temizlik yaparken eldiven kullanıyorum deterjanla temasim yok ama ellerimi cok sik yıkadığım icin tahriş oldu kızardı. Sizde durum nedir
Sabundan da korkar oldum kimyasal diye ben de alışkanlık edineyim bariİlk haftalarda öyleydim canım ama artık nemlendirme alışkanlığı edindim otomatik yıkayınca nemlendirici sürüyorum
Insalllah canim ❤İnşallah normaldir bunların hepsi canım
Benimde 1 martta ama 6 haftalık gözüküyor şuanBenim son adet baslangicim 1 martti. 7Hafta 3gunluk bebek
Ben de Başak burcuyum
Benim ellerim de kötü durumda maalesef. Bepanthen krem kullanıyorum yatarken.Kızlar temizlik yaparken eldiven kullanıyorum deterjanla temasim yok ama ellerimi cok sik yıkadığım icin tahriş oldu kızardı. Sizde durum nedir
Hoşgeldin, Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşaallahmerhabalar , çoktandır takip ediyorum sizi geçe en haftalarda hamile miyim acaba sorusu aklıma düştüğünde okumaya başlamıştım ve bu hafta artık dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür hamileyim 7.Haftadayız. Bende hmen aranıza katılmak istedim. :)
brnbrr33 yaşındayım.muhtemel doğum tarihi 16 aralık 2020 ...ikinci doğumum ve 3.çocuğum olacak inş.ilk doğumumdan ikiz oğullarım var 5 yaşında...kocaelide yaşıyorum...benide listeye ekleyin kızlar.
Hap kaplanmasinda kullanilir canim dioksit endiselenmeKızlar hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Benim doktorum gebyfoll diye bir marka yazdı içinde b12, b6, iyot gibi başka vitaminler de varmış ama içindekiler kısmını okudum silikon dioksit yazıyor hoşuma gitmedi pek. Almış bulundum ama kullansam mı kullanmasam mı emin değilim
Kaybın olunca hemen heveslenemiyorsn haklisin. Inşallah bi sorun cikmicak canim gonlunu ferah tutBu arada ben henüz kalp atışı duymadığımız için bilgilerimi paylaşmadım ve hamilelik takvimi eklemedim. Önceki gebeliğimde maalesef çok heveslenmis ve hevesim yarım kalmıştı. Bu kez kendimi çok kaptirmadan ilerlemek istiyorum. Bu yüzden henüz listeye eklemek istemedim kendimi.
Progestan bas döndürür canim genelde geceleri al onu
Sabah akşam dedi birde uyku yapiyorProgestan bas döndürür canim genelde geceleri al onu
En azından online diyet alsan daha dengeli kilo alirsin. Ben de 61 le kalmıştım 2 kilo vermişim bide ben de insulin direnci var. Bol bol su iç o da çok etkiliyo.Merhaba benimde 7+1 bende 97 kiloyum ve bu kilodan çok korkuyorum şimdiden iştahım açıldı ve 94 den 97 ye geldim 3 haftada böyle giderse hayal bile edemiyorum varmi bir düşüncen
Orada ay sonu doğum yapacak akrabamiz var onla konustim hatta hastane bile kapatilmis karantina yuzunden kiz da zor durumda ne yapsin bilmiyor gencede en güvənilir hastane de orasiSenin doktor niye çalışmıyor ki ya bu kritik dönemde çalışmayan doktor mu olur ki? Kafanı rahat bırak ultrasonda sana anlatılan saçmalıkları unut. İnşallah ikizdir bebişlerin ve diğeri de gelmiş yanındadır ikisi de rahimdedir güzelce gelişiyordur.
Canım inş görrüz kalbi de atar mı heyecanlıyım valla sen ne zaman gideceksn 5bn olunca karından bebek görünüyormuş adetten sonra 35.gün kalp atarmışGüzel haberler ver Inşallah keseyi goreceksin iki kere verdim sadece bugün gitmedim çünkü sağlık ocağı sıkıntı çıkardı başka bi hemşire vardı. eşim olaya müdahale olunca kanımı aldı 3 yerden kollarım mos mor oldu çok acıttı en son bilegimden baska hemsire aldı. O yüzden artık k.dogum doktoruna ultrason için giderim.