• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bana da proggestan veya kan sulandırıcı bir şey vermediler. Sanirim ağrı sızı olunca mi veriyorlar
Progesteron eğer annede kanama varsa, düşük tehlikesi varsa verilir. Ayrıca daha önce düşük yaşayanlara veya tüp bebek, asilama gibi tedavilerle hamile olanlara tedbir amaçlı veriliyor. Kan sulandirici igne ise lan pihtilasma riski olan hamilelere pıhtı oluşup düşüğe sebep olmasın diye veriliyor. Pıhtılaşma riski olup olmadigi genetik testi ile kandan bakılıyor ama sonuç 30- 40 günde çıkıyor. Daha önce düşük veya bebek kaybı ol.ayanlardan istenmiyor bu test

Progesteron eğer annede kanama varsa, düşük tehlikesi varsa verilir. Ayrıca daha önce düşük yaşayanlara veya tüp bebek, asilama gibi tedavilerle hamile olanlara tedbir amaçlı veriliyor. Kan sulandirici igne ise lan pihtilasma riski olan hamilelere pıhtı oluşup düşüğe sebep olmasın diye veriliyor. Pıhtılaşma riski olup olmadigi genetik testi ile kandan bakılıyor ama sonuç 30- 40 günde çıkıyor. Daha önce düşük veya bebek kaybı ol.ayanlardan istenmiyor bu test
Teşekkür ederim💚

O yanma için doktorum gaviskovin verdi bana iyi geliyor ama sonra migdem bulaniyor 😒
Doktora söylemedim henüz salı günü gideceğim o zaman söylerim belki çok fazla dayanamayacağım kadar olursa öyle kullanırım zaten gerekli durumlar için yeteri kadar ilaç alıyorum daha da almayım 🙄🙄

Bence de duyulabilir gibi ya. 5+1 isen 6.hafta içindesin demek.ben de pazartesi 5+2 de gideceğim duyarim diye umut ediyorum. Suan tek derdim duyabilmek onu. Bi dr 5+0dan sonra duyulur dedi de umutlandim. Bi uygulama var kac kez kalbi atti gosteriyor içim eriyooor 😍
Cok kendinizi duyulur diye sartlamayin sonra uzulluyor insan duyamayinca bende 6+5 te gittim duyarim diye ama doktor 10 gun sonra gel dedi duyamadik yani anlayacaginiz

Ben 8. Haftada gitmiş olcam 😁😁daha 2 hafta var yani. Bunu yazarken midem yanıyor epey arttı bu mide yanmaları

Cok kendinizi duyulur diye sartlamayin sonra uzulluyor insan duyamayinca bende 6+5 te gittim duyarim diye ama doktor 10 gun sonra gel dedi duyamadik yani anlayacaginiz
Ben ilk gebeliğimde duyamamıştım. Sürekli haftaya gel deyip durdular. 8-9 haftalik oldu duyamadım cok yavaştı. Sonrasi kötü 😥 o yuzden bu gebeligimde duyup kurtulmak istiyorum da hayirlisi

Bence de duyulabilir gibi ya. 5+1 isen 6.hafta içindesin demek.ben de pazartesi 5+2 de gideceğim duyarim diye umut ediyorum. Suan tek derdim duyabilmek onu. Bi dr 5+0dan sonra duyulur dedi de umutlandim. Bi uygulama var kac kez kalbi atti gosteriyor içim eriyooor 😍
Doktorumla konuştum çarşamba çağırdı inşallah 😍😍😍 şimdi çarşambaya kadar sabret edebilirsen :dua:

Canimnsanirim seninle aynınız.ben dün gittim keseyi gördüm şükür 5+2 iken..2 hafta sonrada kalp atışı için cagirdi
Çok şükür canım. Ben keseyi daha erken gördüğüm için çarşamba beni çağırdı bebeği görmek ve kalp atışını duymak için inşallah 🤲 inşallah hepimiz duyarız canım

Kızlar mesajlarınızı okudum Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ben de 23martta tüp bebek tek embriyo transferi oldum. 5.5 haftada keseyi gördüm çok şükür şimdi 6.3 olduk. Çarşamba kalp atışı İçin gün verdi doktor.Beklemek zor ama güzel çok şükür 🥰Tahmini doğumda 9Aralık diyor. 30yaşındayım
Ben de çarşamba kalp atışı için gidicem inşallah günler nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah duyarız hepimiz 🤲

Ayy ben pazartesi duyamayacağım deseneee 😔
Ya o değişiyor. Benim de 5 3 teyken şimdi zor duyarsınız dedi doktor. Ben ısrar edince nefesimi tutturup dinletmeye çalıştı doktor, bir kaç denemeden sonra duyduk :) genelde uğraşmıyorlar yani zor duyurabiliyor,karnına bastırması gerekiyor falan. Biraz daha geç olması daha garanti.

Ama atıyordu senin yani küçük olduğu için doktor dinletmemiş. Herşey yolunda olsun da bana o yeter

Ya o değişiyor. Benim de 5 3 teyken şimdi zor duyarsınız dedi doktor. Ben ısrar edince nefesimi tutturup dinletmeye çalıştı doktor, bir kaç denemeden sonra duyduk :) genelde uğraşmıyorlar ya bi zor duyurabiliyor,karnına bastırması gerekiyor falan. Biraz daha geç olması daha garanti.
Ayy bastırmasının zarari yoksa bastırsın dayanırız 😍

Back