Olabilir bence sırayla ikisine de git hangısınde memnun olursan onda kalBende çok araştırdım bu önümüzdeki hafta gidicem hala doktor bakiyorum özele gidicem ya da muayenehaneye aslında bir iki doktor var ama kararsız kaldım.
Bende çok heyecanliyim acaba ondan mi uyuyamiyorum
Bilmiyorum ya tek umudum 12gun sonra baska bir acik ultrason bulmakBence mayısın ortalarına kadar uzatılır. Sonra herşey düzene girer. Ne yapmayı düşünüyorsun şimdilik?
Bende aynıyım canım sabah 6 da kalkıyorum midem çok kötü oluyor ben daha 5 hastalığımGünaydın kızlarsabah 7 den beri ayaktayım. Uyuyamadım geri. Ben garip bir şekilde erkenden uyanıp oturuyorum öyle. Midem sabah kötü oluyor ama bişeyler yiyince geçiyor. Daha yeni kahvaltı yaptım. Şimdi biraz daha iyi midem. Ama bu sabah erken uyanma olayı nolcak acaba
Hosgeldin aramiza senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallahmerhabalar , çoktandır takip ediyorum sizi geçe en haftalarda hamile miyim acaba sorusu aklıma düştüğünde okumaya başlamıştım ve bu hafta artık dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür hamileyim 7.Haftadayız. Bende hmen aranıza katılmak istedim. :)
Ay ne güzel darısı başıma bende dikkat ediyorum inşallah veririmKarb.ve şekeri cikarnnca otomatik kilo veriyosun zaten. Saglikli beslenmeye başladığımda gebe kalınca 2 kilo vermişim
Gozun aydin cnm kim ne derse desin takma kafana baskalarini ilgilendirmez bakip buyutecek olan sensin baskasina laf dusmez herkez baksin kendi isineMrh bende 7+3 hamileyim 13 yıllık evliyim 12 yaş oğlum 8 yaş kızım var bu üçüncü hamileliğim içimde hep üçüncü çocuk isteği vardı 8 yıl aradan sonrada rabbim nasib etti. çocuklarım çok heyecanlılar eşimde sevindi ama kaynanam duyduğundan beri etmediği olumsuz kelime brakmadı bir kız bir oğlunuz vardı zaten bu virüste ne zorunuz vardı eziyetini düşünmedinizmi şimdi bulantı çekersin böyle diye sürekli laf sokma derdinde sinirlerimi alt üst etti
Ben sayiyordum cnmYeni annisler hosgelmisler ins hepimiz saglicakla bebislerimizi aliriz kucagimiza. Sahi kac kisi olduk biri sayıyordu ??
Canım sen kese görmeye 5+kacta gitmiştin. Son adet tarihin kactiBen listeye eklendim ama bende takvimi açmadım ya. Bi ara açar gibi oldum sonra vazgeçtim. İnşallah hayırlısıyla şu kalp atışını duyalım da
Benim sat 25şubat canım. Sadece adetim biraz düzensiz. Bazen 2gün önce adet olurken bazen 4-5gün gecikirim. O yüzden doktorum satı boşver dedi. 3nisanda gittim öğrendiğimden 2gün sonra. O zaman gördüm keseyi. Doktorum 3haftalık dedi. Şu an 5+1 olmam lazım o hesapla. Ama nedense bence 6.haftalığım. doktorum için kesemi rahimde görmek önemliydi bana ilaç yazacaktı diye. O yüzden keseyi görür görmez 3haftalık dedi kestirip attı. Bence inşallah herşey normal gelişiyorsa şimdi bile duyarım gibime geliyorCanim senin son adet tarihin neydi. Kese için Kac+kacta gittin. 5+ larda kalp duyulurmu ki
Canım sen kese görmeye 5+kacta gitmiştin
Bence de duyulabilir gibi ya. 5+1 isen 6.hafta içindesin demek.ben de pazartesi 5+2 de gideceğim duyarim diye umut ediyorum. Suan tek derdim duyabilmek onu. Bi dr 5+0dan sonra duyulur dedi de umutlandim. Bi uygulama var kac kez kalbi atti gosteriyor içim eriyooorBenim sat 25şubat canım. Sadece adetim biraz düzensiz. Bazen 2gün önce adet olurken bazen 4-5gün gecikirim. O yüzden doktorum satı boşver dedi. 3nisanda gittim öğrendiğimden 2gün sonra. O zaman gördüm keseyi. Doktorum 3haftalık dedi. Şu an 5+1 olmam lazım o hesapla. Ama nedense bence 6.haftalığım. doktorum için kesemi rahimde görmek önemliydi bana ilaç yazacaktı diye. O yüzden keseyi görür görmez 3haftalık dedi kestirip attı. Bence inşallah herşey normal gelişiyorsa şimdi bile duyarım gibime geliyor
Canimnsanirim seninle aynınız.ben dün gittim keseyi gördüm şükür 5+2 iken..2 hafta sonrada kalp atışı için cagirdiBenim sat 25şubat canım. Sadece adetim biraz düzensiz. Bazen 2gün önce adet olurken bazen 4-5gün gecikirim. O yüzden doktorum satı boşver dedi. 3nisanda gittim öğrendiğimden 2gün sonra. O zaman gördüm keseyi. Doktorum 3haftalık dedi. Şu an 5+1 olmam lazım o hesapla. Ama nedense bence 6.haftalığım. doktorum için kesemi rahimde görmek önemliydi bana ilaç yazacaktı diye. O yüzden keseyi görür görmez 3haftalık dedi kestirip attı. Bence inşallah herşey normal gelişiyorsa şimdi bile duyarım gibime geliyor
Ayy ben pazartesi duyamayacağım deseneeeCanimnsanirim seninle aynınız.ben dün gittim keseyi gördüm şükür 5+2 iken..2 hafta sonrada kalp atışı için cagirdi
ben yeni kaydoldum pekte anlamıyorum nereye nasıl yazılacağımıda ama doktorun bana verdiği sadece progestan burda bi sevep olmadıkça yazmıyolar hiçbitsey korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktanDoktora gitmenizi tavsiye ederim benimde iki tane sonlanan gebeligim var kan sulandirici kullanman gerekiyor dedi ben basladim kullaniyorum
Normal galiba bende öyleyim sabah 5te kalkıyorum gun icinde de uyuyorum iki gündür. Aksam yemekten sonra uyukluyorum hiç uyumamış gibi ağzım ayrılıyor 11.30da yatiyorumGünaydın kızlarsabah 7 den beri ayaktayım. Uyuyamadım geri. Ben garip bir şekilde erkenden uyanıp oturuyorum öyle. Midem sabah kötü oluyor ama bişeyler yiyince geçiyor. Daha yeni kahvaltı yaptım. Şimdi biraz daha iyi midem. Ama bu sabah erken uyanma olayı nolcak acaba
Bana da proggestan veya kan sulandırıcı bir şey vermediler. Sanirim ağrı sızı olunca mi veriyorlarişte gittim ve sadece verdiği progestan fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere ojuyorum yorumlarda kan sulandırıcı iğneler sanırım sağlıklı gebeliklerle sonuçlanıyormuş pıhtılaşma sorunu olmasa bile tedbir amaclı veriliyomus ama bana vermediler ben yurt dışında yaşıyorum kesin bi sebep olmadıkça hiçbişey yazmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?