2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım Allah razı olsun seninde yardımcın olsun. Geçici süreçler ama yıpranıyoruz işte
İnşallah bu süreç hemen geçer canım gerçekten sinirlerim bozuluyor. Sütüm var çok şükür emzirememek zoruma gidiyor

Ay dün yazamadım sanmayın kaçtım gittim aslaa gece 2.5ta yatıp 5te kalktım Bi daha da uyumadım börek yaptım evi topla Nisa kuşu yıka Bi güzel hazırlandık kuzişe doğum günü süprayzı yaptık gece midyeci kaçamağı benim düşüncesiz kocam herkesi bize topladı ve 4e kadar oturduk öldüm uykusuzluktan bayılcam sandım 24 saat ayaktaydım ve 2.5 saatlik uykuyla
Bugün biraz daha iyiyim toplandım

Benim yanağa süt gelen yerler aynen dediğim gibi isilik oluyor. Ben süte yordum.

2 gün rahattık bugün yine memeyle tepikleşmeler 4ten sonra bi huzursuzlaşma kendini atmalar fln. Bayılacam ama yine söylenmeyeyim zor elde ettik bu kuzuyu
Bu arada ben çok ağlayınca tvdeki youtube uygulamasında kolik müziği açıyorum o biraz rahatlatıyor

Eklentiler

• image.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 26
Ben de uyuyunca babaya bırakıyorum. Bugün kızla gezdik orda burda. Anne kız günü yaptık. Cüzdan böceği kızım kemirdi paraları.
Uyanınca haber veriyorlar. Eve geliyoruz.
Daha önce de çıkmıştık kızın tenis kursu için, yürüyüş için vs. Bayağı bayağı evde bırakıyoruz biz de. Dediğin gibi bi de kuaföre gideriz ama bayram sonu gideceğim ben boya için.

Yaz yaz Meylen, dutluk yoksa buralar

Kızlar aldığı bebek arabasını kullanıp memnun kalan var mı çift yönlü travel olmayan biz hala almadık

Okuduğum bir kitapta bebeğin yüzünde falan çıkan kırmızı isiliğimsi şeylerin anneden bebeğe geçen hormonlardan kaynaklandığı zararsız olduğu yazıyordu. Aren’in alnında bayağı çoktu karbonatl su pomatladım önce içleri beyaz oldu sonra söndü. Ama şimdi yanakları ve sırtında falanda çıktı

İyi akşamlar bebeyimler. Ablanın yine misafiri var bu sefer iki çeşit kimse kusura bakmasın gece 1 den 3 e kadar uyudum. 5 e kadar uyumaya çalıştım uyuyamadım. Kalktım çay koydum kahvaltı hazırladım. 6 buçukta koca bebeği uyandırdım kahvaltı ettik oğlan uyanmadan. Sonra da eve gusül aldirdik kocayla bir mutluyum bir mutluyum yarına sadece utulerim kaldı

Sonra azalıyor canım.

Yeter yavrum bi tatlı bi tuzlu. Ne gerek var açık büfeye. Kolay gelsin.

Maşallah maşallah.Her yerde deme.Uyumuyor hiç de

Sayecim allah kolaylık versin. Acaba gazdan mı yapıyor sancıdan, aklıma o geldi canım.
Benimde kızlardan biri öyle canım. Çok zormuş ikiz canları sağolsun aynen.
Çok sevindim senin adına canım nasıl rahatlamışsındır
Hem de nasıl. Çok sağol

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…