• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar bebeğim emerken sürekli ara veriyor kendini geriye atıyor gazını çıkartıyorum o sırada ağlıyo baya. 2 3 gündür yüzünde sivilceler çıktı acaba gaz mı rahatsız ediyor yoksa benim yediğim birşeye alerjisi mi var bilemedim. Gaz damlası olarak kullanıp memnun kaldığınız var mı

Kızlar bebeğim emerken sürekli ara veriyor kendini geriye atıyor gazını çıkartıyorum o sırada ağlıyo baya. 2 3 gündür yüzünde sivilceler çıktı acaba gaz mı rahatsız ediyor yoksa benim yediğim birşeye alerjisi mi var bilemedim. Gaz damlası olarak kullanıp memnun kaldığınız var mı
Sadece emziriyor musun? Yoksa biberon da veriyor musun? Biberon verdiğimde ağırlıklı bende de aynısını yapıyordu.o zaman sütüm daha iyi değildi ağırlık biberon verdiğim zamanlardı.

Kizlar benim kızım idrar yapinca kokuyor böyle yoğun bir koku değil ama hafif bir koku oluyor 🤷🏼‍♀️ benim burnum mu çok hassas bilemedim bezde renk değişimi olmadan kokudan anlayabiliyorum o derece 🥴 internette bakıyorum kokusuz yazıyor sizlere de sormak istedim.

Kizlar benim kızım idrar yapinca kokuyor böyle yoğun bir koku değil ama hafif bir koku oluyor 🤷🏼‍♀️ benim burnum mu çok hassas bilemedim bezde renk değişimi olmadan kokudan anlayabiliyorum o derece 🥴 internette bakıyorum kokusuz yazıyor sizlere de sormak istedim.

Benimkinin feci kokuyor valla doğduğundan beri öyle 😃

Valla bende hiç bakmadan kokudan anlayabiliyorum canım normal bence

Benimki ilk günden beri kokuyor canım belki benimkinden ağırdır kokusu🫠 bi haftadır 3 güne bir kaka yapmaya başladı ama ben de ona endişeleniyorum sende durum nasil ?
Benim ki de her gün kakasını yapmıyor. şöyle bir durum var ne zaman yulaf, laktoksuz süt, tahin, kuru dut yapıp yesem bir gün sonra yapıyor 🤣🤣

edahandro edahandro canım tarti geldi demişsin dene bakalım nasıl olacak inşallah içine siner bebisin kilolarınin saglikla arttığını görürsün 🤩
Dün 4.100dü, bugün sütlü beslenmeye geçtik 4.080e geriledi. 20 gram verdi 😢 .. Sütüm de acayip azaldı nedense. Sağıyorum birşey çıkmıyor, 20cc anca çıkıyor. Kız ne olcak benim bu halim. Yatıyorum kalkıyorum süt derdim. Kiminin gaz, kiminin uykusuzluk, benimki de süt. Allah kolaylaştırsın inşallah hepimizin işini

Geçmiş olsun 🤲 Sağlıkla evinize dönmenizi dilerim. 🌸

_______

Arkadaşlar, 6.haftamız dolmak üzere. Ve bir haftayı geçkindir gece uykularımız tamamen dengesini kaybetti. Yatağına koyduğum gibi uyanıyor. Uykuya devam etmesi için sürekli sallamak ya da emzirmek zorundayım. 1-2 saat değil, 6-7 saati buluyor bu durum. Benzer hali yaşayan var mı?
6. Haftadayım. Aynı şeyi yaşıyorum. İki saate bir de besleyemiyorum. Zaten 5 saat uyanık kalıyor. Ne yedirdim ne içirdim anlayamıyorum. Mesela şuan uyudu. Saat 5 den beri uyanık. En son 8 gibi yedirdim. Beslenme saati geldi. Uyandırsam uykusuz kalacak uyumıcak, beslemesem aç kalacak. Zaten süt sıkıntım var, aç evladım. Yani ne yapacağımı şaştım ☹️

Benimki de kokuyor ya. Kaka yaptı sanıyorum o derece. Ama çişi renksiz. Çiş renkli olunca sıkıntıydı sanki. Konuda sıkıntı var mı bilmiyorum

Doğumdan sonra 39 gün geçmiş hala süt için debeleniyorum, halime üzüldüm ya. Biraz yoluna girmesi gerekmez miydi ☹️ umarım yolun sonu aydınlıktır amin. Gızlar da gitmese iyiydi ya, yeminlen bir sayfa ilerlemiş topik

Dün 4.100dü, bugün sütlü beslenmeye geçtik 4.080e geriledi. 20 gram verdi 😢 .. Sütüm de acayip azaldı nedense. Sağıyorum birşey çıkmıyor, 20cc anca çıkıyor. Kız ne olcak benim bu halim. Yatıyorum kalkıyorum süt derdim. Kiminin gaz, kiminin uykusuzluk, benimki de süt. Allah kolaylaştırsın inşallah hepimizin işini
edahandro edahandro bugün nasıl besledin detaylı yazar mısın? Bende mesela bulgur süt artışına etken oldu sanki.. uyumak birde önemli eğer uykusuz kalırsam bende de süt azalışı oluyor mama vermek zorunda kalıyorum.

Kızlar başka platforma mı geçtiler acaba
Evet 🙄
edahandro edahandro bugün nasıl besledin detaylı yazar mısın? Bende mesela bulgur süt artışına etken oldu sanki.. uyumak birde önemli eğer uykusuz kalırsam bende de süt azalışı oluyor mama vermek zorunda kalıyorum.
Valla kaç kere besledim ne yaptım inan bilmiyorum. Tek bildiğim 120 ml verdiğim mamayı 60a düşürdüm. Emzirdim üstüne mama verdim. İsteksiz yerse 45 ml verdim. Ama bugün sütüm inanılmaz az. Yok gibi tövbe yarabbim. İki gündür ağlıyordum ondan sanırım gene gitti 🙄 ve uykusuzum. Ben uyucam sözde ama eşim uyuyor, bebek bensiz yapamıyor. Kucakta uyumak istiyor. 7 öğün falan verebildim ama pek doyurucu değildi hiçbiri. Dün 4100 çıkıyordu tartıda bugün 4080 çıktı. Kilo kaybediyor sanırım ☹️ 4-5 saat uyumuyor, uyuyunca beslenme saati geliyor uyandırmak istemiyorum zaten yeni dalmış oluyor. Sonra 4 saat aç kalıyor falan saçma sapan bir hal aldı benim beslenme rutinsizliğim. Dün ve bugün bulgur yedim. İnan yemediğim şey yok. Herşeyi yiyorum. Hatta gene kilo almışım yemekten ama stres beni mahvediyor

Back