• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Benimkini tarif ettin 2 gündür böyle oldu.Normalde rahat uyuyordu.Emziği de keyfi isterse tutuyor istemezse tutmuyor😂

Bizde öyleyiz memede uyuyor başka türlü uyumuyordu ama ben artık yanıma alıyorum yerine koymuyorum yerine koyunca zılgıtı basıyor çünkü, yanımdayken az mızmızlanıyor sonra uykuya geçiyor o sırada emziği sürekli ağzındam çıkarıyor o çıkardıkça ben geri koyuyorum ama hiç sevmedi emziği

Bu galiba hepimizin bebeklerinde aynı canım.. doğduklarını kabul etmek istemiyorlar..
sürekli emip gaz çıkarırken kusup tekrar emmeye çalışıyor.. gaz çıkarmak için bile memeden uzaklaştıramıyoruz kıyamet kopuyor.. özellikle geceleri
Mesajlarınızı okuyunca tek ben değilim diye sevinsem mi biz neler yaşıyoruz diye üzülsem mi 🤣

Hayir uzerine vaziefe olmayan herkesin dilinde. U kiskanclik mesleesi. Ben de cok rahatsizim. Gecen hastanedeydik. Sirf kizim dislanmis hissetmesin diye onu da götürdük. Kadinin biri kizima pat diye kardesini kiskaniyor musun diye sordu. O kadar sinir.oldum ki. Biz canımızı disimize takiyoruz o hisleri uyandirmamak icin millet gözüne sokuyor
Oğlum da bebeğin beşiğine giriyor taşıyor da hani küçücük zaten gelenler ay girme o kardeşinin , senin değil diyor sonra kıskanıyor mu diye açık açık soruyor bizde aynen iki çocuğu isindirmak için kırk takla atıyoruz şak diye dengesiz yorumlarini yapıp gidiyrolar

Kızlar 38. Haftadayım doktor bugün bebeğin kordonu boynuna yakın dedi 2 tur dönmesi gerekiyormuş sizce düzelir mi düzelmesi için napabilirim tehlikeli bi durum mu haftaya kadar düzelmezse sezeryan önerdi bu durumu yaşayan var mı 39. Haftada tekrar kontrole çağırdı çatı muayenesi de yaptı sorun yok dedi

Kızlar göğüslerim akinca üstümde çok ıslanıyor bu durumda siz ne yapıyorsunuz sağım mi yaomam lazım acaba
Emzirme sonrası sağım yapabilirsin.Ben de aynı şeyi yaşıyorum .Göğüs pedi kullanıyorum.Bazen birinden emzirirken diğerinden akmaya başlıyor üstüm ıslanıyor hep

Canım memenin kahverengi kısmını tam ağzına koyman lazım yoksa sürekli yara olur hiçbir şey fayda etmez bununla ilgili videolar falan izle. Bizde de sarılık var bi gece fototerapi aldık hatta en son 13.8 e düşmüştü ptesi tekrar gideceğiz.
Gaz için bişeyler kullanıyor musun bebeğe? Biz Maflor damla başladık o çok iyi geldi kakasını bile rahat yapıyor bi dr una danış kontrolde anlat durumu size de versinler. Birbirinize alışma dönemi henüz 40 ı çıkınca huyunu suyunu anlayacaksın her şey çok daha kolay olacak merak etme
Cnm maflor damlayi kac günlükken vermeye basliyoruz

Emzirme sonrası sağım yapabilirsin.Ben de aynı şeyi yaşıyorum .Göğüs pedi kullanıyorum.Bazen birinden emzirirken diğerinden akmaya başlıyor üstüm ıslanıyor hep
Aynen canım benimde öyle gümüş kapak var bendede de göğüs pedi koyamadim 🙁

Bir de kac
Canım memenin kahverengi kısmını tam ağzına koyman lazım yoksa sürekli yara olur hiçbir şey fayda etmez bununla ilgili videolar falan izle. Bizde de sarılık var bi gece fototerapi aldık hatta en son 13.8 e düşmüştü ptesi tekrar gideceğiz.
Gaz için bişeyler kullanıyor musun bebeğe? Biz Maflor damla başladık o çok iyi geldi kakasını bile rahat yapıyor bi dr una danış kontrolde anlat durumu size de versinler. Birbirinize alışma dönemi henüz 40 ı çıkınca huyunu suyunu anlayacaksın her şey çok daha kolay olacak merak etme
Bir de kac damla?

Akıyor akarken memeyi bebeye veriyorum biraz emiyor sonra çığlık atıyor🙄 doymuyor diye kv mama veriyor şimdi

Bende şey sorayım 😅 Bebişin altını açarken çok ağlıyor bebeği ağlamayan var mı sanki etini kesiyoruz pantolonu çıktığı an kıyamet kopuyor🙈

Kızlar göğüslerim akinca üstümde çok ıslanıyor bu durumda siz ne yapıyorsunuz sağım mi yaomam lazım acaba
Göğüs pedi kullanıyorum canım ben o yoksa bi bez koy sütyeninin içine
Cnm maflor damlayi kac günlükken vermeye basliyoruz

Bir de kac

Bir de kac damla?
Ya direk başlatan var 3.haftadan önce başlatmayan var ama ben başladım valla oğlumda da kullanmıştım , günde 1-3 kere 6 damla şeklinde veriliyor ama ben 1 ya da 2 defa veriyorum
Akıyor akarken memeyi bebeye veriyorum biraz emiyor sonra çığlık atıyor🙄 doymuyor diye kv mama veriyor şimdi
Ya canım senin sütün var mamayı niye veriyor kv, git başka odada emzir bebek ağlasım gerekirse, o mamanın akışına alışmış o yüzden ağlıyordur hızla gelmesini bekliyordur benim bebe de öyleydi memede çığlık kıyamet kopuyordu ki biberonu günde 2 3 defa veriyordum şimdi vermiyorum bak direk çekiyor. Biraz ağlayacak istemeyecek ama zorlamalısın gerekirse kalk ayakta emzir sonra otur alışana kadar ama en az 15 dk emmeden mama verme . Süt akıyor memenden nasıl doymaz bu çocuk ahh bu büyükler yaa!!

Ben meme vermeden uyutmayı beceremiyorum 😥 emziği de başta tutuyordu artık tutmuyor 3 tane emzik var hiçbirini tutmuyor. Uyumadıkça, ağladıkça ben de ağlıyorum. Meme veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Sütüm var, emiyor da. Sürekli emmek istiyor. Doyunca kendi bırakıyor memeyi ama kucağımdan uzaklaşınca uyanıyor, dövmüşüz gibi ağlamaya başlıyor. Dün gece uykusunun yarısında göğsümde karnımda yattı. Sanki doğmamış gibi 🤣🤦🏼‍♀️
Mrb cnm kauçuk emzik denemeni tavsiye ederim. Anne gögüs ucuna yakın oldugu için genelde hemen her bebek tutuyor.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-24-23-11-18-665_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-24-23-11-18-665_com.android.chrome.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 7
Her iki memede en az yarım saat tutmaya çalış.Sütün akıyorsa var demektir bebiş oradan emdikçe daha da artar.Baktın hala aranıyor doymuyor mama verirsin.Belki meme reddi yaşıyor olabilirsin.Bugün doktor bebek emmeden önce tek memeden kaç ml süt çıktığına bak dedi.Sen de ilk olarak bebiş emmeden önce her iki göğüsten ne kadar ml süt çıktığına bak istersen.Ben sağım yaparken süt daha gelmiyor bırakıyorum sağmayı.Sonrasında tekrar gelmeye başlıyor bebeklerimiz talep ettikçe orada süt tekrar doluyor

Back