Duyan bunlar bu bebeği dövüyor derler. Aynısını yaşıyoruzBende şey sorayım Bebişin altını açarken çok ağlıyor bebeği ağlamayan var mı sanki etini kesiyoruz pantolonu çıktığı an kıyamet kopuyor
Teşekkürler canım bundan da alalımMrb cnm kauçuk emzik denemeni tavsiye ederim. Anne gögüs ucuna yakın oldugu için genelde hemen her bebek tutuyor.
Canım senin kaç ml süt geliyor bebek emmeden ölçtün mü hiç? Memeden ayrı kalamadığı için ben ölçemiyorum. Bu saatlerde bi saat kalan sütleri sağabiliyorum sadece.Her iki memede en az yarım saat tutmaya çalış.Sütün akıyorsa var demektir bebiş oradan emdikçe daha da artar.Baktın hala aranıyor doymuyor mama verirsin.Belki meme reddi yaşıyor olabilirsin.Bugün doktor bebek emmeden önce tek memeden kaç ml süt çıktığına bak dedi.Sen de ilk olarak bebiş emmeden önce her iki göğüsten ne kadar ml süt çıktığına bak istersen.Ben sağım yaparken süt daha gelmiyor bırakıyorum sağmayı.Sonrasında tekrar gelmeye başlıyor bebeklerimiz talep ettikçe orada süt tekrar doluyor
9 ay çıplak yattılar neyin tatavası bu bu arada grupta en uzun hamilelik yaşayan benmişim 2.de sensin galiba. bizimkiler hiç ses çıkarmamalı en uzun çıplak kalanlar onlar.Çıplak kalmayı sevmiyorlar sarıp sarmalanmak istiyorlar