• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kızlar eşimle konuştum eğer pazartesi sabah beni tek başıma sezaryene alma ve hastanede tek kalmam konusunda diretirlerse sezaryen kararını iptal edeceğiz. Normal doğumu bekleyeceğim. Eşimde asla hastanede tek kalmamı istemiyor. Zaten aşırı aşırı korkum var psikolojim yerle bir oldu asla müsade etmicem ben de buna. Psikolojimi bozdular iyice.
İlkin sezeryan mıydı hatırlamıyorum ama senin sorunun da vardı. Risk almazsan daha iyi olmaz mı.

İlkin sezeryan mıydı hatırlamıyorum ama senin sorunun da vardı. Risk almazsan daha iyi olmaz mı.
İlkim sezaryendi. 2022 Nisanda oldu. Zaten kordon sorunu olmasa bu normal olacaktı ssvd sorun değildi. Evet risk var hem de çok fazla ama hastanede tek kalamam. Onlar diretirse de iptal ederim. Bir daha bakteri testi yapsınlar yani bana ne. Travmam var ölürüm orada istemiyorum

İlkim sezaryendi. 2022 Nisanda oldu. Zaten kordon sorunu olmasa bu normal olacaktı ssvd sorun değildi. Evet risk var hem de çok fazla ama hastanede tek kalamam. Onlar diretirse de iptal ederim. Bir daha bakteri testi yapsınlar yani bana ne. Travmam var ölürüm orada istemiyorum
Aslında hasta piskolojisini de düşünmeleri lazım. Eşine müsade etseler sen zaten sezeryanlı çocukla gece kalk in alt değiştir nasıl yapıcan. İki ucuda ley yani ne desem bilemedim. Kararlı bir şekilde konuşun belki anlarlar inşallah

Canım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Benim ilk hamileliğim de oldu gectı sonra bu seferde oldu normal olabilir demişti doktorum ilk hamileliğim de , bu sefer sormadım çok ağrı yapmadığı için doğum sonrası geçecektir ama normal doğum bekliyorsan ikınma ile basur artabilir doktoruna danışmanda bilgi vermende fayda var

kızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim 🤲🏻😘💐
Sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim yardımcın olsun 🌸

Herhangi bir kanama ya da acı ağrı oluyor mu kızlar sizde?
Valla ben ayıptır söylemesi sürekli kabızım. Orada birşeyin varlığını hissettim sonra biraz ağrı yapmıştı. Fitili henüz kullanmadım kremi 2 kere kullandım ağrısı geçti ama hala var hemoroid

senin lohusa bitti ki canım kanamanın ne durumda
Benim şuan kanama yok ama ameliyattan sonra 20 gün fln sürdü azalarak leke gibide olsa son 1 haftası azdı. 40 a kadar kanama olsa da normal dedi doktor. Benim 25. Günüm lohusayım hala 40 a kadar 😊 ama çamaşır yemek her işe başladım iş başa düştü 🤷🏻‍♀️

kızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim 🤲🏻😘💐
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah bebişinle 🌸🤲🏻

Kızlar herkese çok tesekkür ederim zaman bulduğum ilk an yazacagım detayları güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağlıkla sizlerede diliyorum çok güzel bir duygu 💞🌸
Ahh doğum mu yaptınn ikiz annesi🥹😘 çok sevindim inş sende bebeklerde iyisinizdir.
Rabbim hepimize de sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin aminn❤️

Gerçekten şok oldum kızlar meğerse sizde de varmış 🥲 ben de kendimi suçluyorum çok mu ıkındım bakteriden mi oldu Taharet musluğu Alm. Yok diye mi diye saçma sapan. Bidet kullanıyorum ıslak tuvalet mendili üstüne de tuvalet kağıdı. Afedersiniz o bölge konusunda azıcık takıntılıyım akça pakça olmalı 😂 kendime pis mi bıraktım naptım diye saçma sapan yükselmiştim. Kendiliğinden geçebilir yani ay inş inşaallah 🙏🥹
Acitmiyor ama orda hep bir şişkinlik var hamilelikle birlikte benle yaşamaya başladı ona da evde ayrı oda yapacam artık aşırı büyük değil tabi ki ama hoşuma gitmiyo inşallah geçer doğumdan sonra da 🥲 çoğu kişide oluşuyor diye biliyorum ben de hamilelige bağlı olarak sıkma canını 🌸

Kızlar benim kasılmalar yine sıklaştı 5 dk bire düştü ama belden kasıklara yayılan bi sancı diye tabir edilen durum yok henüz. Onu bekliyim diyorum. Hata mı ediyorum ki. Nişan yada suyun gelmesi gibi bi durum yok henüz
yanlış bilmiyorsam illaki nişan gelmesi su gelmesi olayı yaşanmıyor. sancılar oluyor açılma oluyor bunlar olmayabilir. kardeşimde sancı ve açılma ile gitti suyu hastanede patlattılar mesela.
yani bence illa ki nişan su gelmesi veya kanama vs beklemeyin derim.
Kızlar eşimle konuştum eğer pazartesi sabah beni tek başıma sezaryene alma ve hastanede tek kalmam konusunda diretirlerse sezaryen kararını iptal edeceğiz. Normal doğumu bekleyeceğim. Eşimde asla hastanede tek kalmamı istemiyor. Zaten aşırı aşırı korkum var psikolojim yerle bir oldu asla müsade etmicem ben de buna. Psikolojimi bozdular iyice.
çok tuhaf biraz da annenin ruh sağlığını düşünmeleri lazım. normal doğumu beklemek de senin durumunda riskli olabilir zor bi karar. doktorla açıkça konuşmak belki çözüm olur diretmezler inşallah gönlünüze göre olur

Benim şuan kanama yok ama ameliyattan sonra 20 gün fln sürdü azalarak leke gibide olsa son 1 haftası azdı. 40 a kadar kanama olsa da normal dedi doktor. Benim 25. Günüm lohusayım hala 40 a kadar 😊 ama çamaşır yemek her işe başladım iş başa düştü 🤷🏻‍♀️
sezaryen oldun di mi

Kızlar herkese çok tesekkür ederim zaman bulduğum ilk an yazacagım detayları güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağlıkla sizlerede diliyorum çok güzel bir duygu 💞🌸
Merhaba hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin ikiz olarak takip ediyordum zaten sizi ben daha duruyorum sizinle günümüz aynıyekliyprum önerilerinizi

Benim oğlum da 2 kg 40 gram 🙈 gebeyken yaptığım alışverişlerin ne kadar yanlış olduğunu doğumdan sonra anladım iki tane hastane çıkışından başka yeni doğan hiçbir şey almamışım. Tabi sonradan aldım oğluşuma hazırım artık taburcu olursa inşallah emerken çok yoruluyor ya onu nasıl yapacağız bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
nefes nefese kalıyor gibi oluyor yoruluyor uykusu geliyor biberon da daha kötüymüş diyorlar anne memesi yine daha iyi performansı
bugün kaşık biberon götüreceğim yanımda onu da öğretecekler hemşireler 🙏 sabır ve zaman lazım.
Canim sabır . Biz baya toparladık emme konusunu çok şükür. Siz de eve çıkınca toparlayacaksınız.5 güne baya alışmış oluyor emme reflexi. Gece gündüz üstüne çok düştüm ama . Hiç 2 3 saati beklemedim. Az emdi uyudu ya yarım saat sonra tekrar kaldırdım tekrar emzirdim. Öyle öyle baya çoğalttık süreyi.

Kendinizi şartlandırmayın korktuğunuzu söyleyin anlatın belki yatıştırıcı bir şeyler verirler hastanede tek başınıza kalırken hemşireler çok yardımcı olur belki anlamazsınız bile günlerin nasıl geçtiğini bebek ve siz sağlıklı olduğunuz sürece atlatırsınız bi şekilde inşallah

Back