• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ha bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri🙄 ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve🤔 giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
Klima aç niye kendine ve bebeğine eziyet ediyosun bende tüm gun açık 🙈
Elektrik faturası da umrumda değil😆

Lohusa terlemesi yaşayan var mı benim gibi.Hemen hergün çamaşır makinesi çalışıyor.Surekli iç çamaşırı pijama kıyafet yıkıyorum.Gunde 3 defa kıyafet degisiyorum.Ilk oğlumda 40 gün acaip terlemistim.Bunda 15.gunden sonra başladı terleme.Çok su içince mi terliyorum.Terleyince mi çok su içiyorum anlamadım 😕

Selam canimsular ❤ Internet biraz düzelmiş 🤗 Biz kızla yaylaya geldik. Hava mis ❤ Dün yağmur falan yağdı. Ammaaaa bizim kızda inanılmaz bir huy değişikliği var. Acayip bana düşkün oldu. Emzik emmiyor🤦‍♀️ Kim kucağına alırsa alsın beni istiyor, yapışıyor memeye. Ilk gün hiç uyumadı.. Dün biraz daha iyiydi. Arabaya atıp sürekli gezdiriyorum bayılıyor ❤❤ Köylü kadınlar, endenin üstünü ört yayla çarpar diye beni azarliyorlar sürekli 🤦‍♀️ Umarım yerini yadırgamıştır ve bana düşkünlük biraz azalır. Sizleri öperim. Sarildik ❤❤❤
Babaannesinden uzaklara düştü ya ondandir😅 yaylaniz nerde canim karadeniz mi antalyada mi iyi tatiller canimm

Ha bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri🙄 ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve🤔 giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
Ben 25 derece klima açıp penye bi tulum giydiriyorum canım üzerini de penye battaniye ile örtüyorum yoksa çok sıcak valla o da çok terliyor bizde alışması lazım, çok şükür daha birşey olmadı canım inşallah hiç olmaz ,

Merhaba annişler gaz mücadeleleri başlamış bende dikkat etmezsem bizim kız bombaya dönüşüyor 😂 damla kullanıyorum sıkışırsam, çok şükür ikimizde iyiyiz bazen sütüm çok olmuyor mama ile eş güdümlü kullanmaya devam, demek Herkes doğurdu ha 😄 çok şükür herkes sağlıklı bildiğim kadariyla, psikolojilee bozuluyor anladığım kadarıyla Herkes bebek büyütmek hakkında bir fikir Sahibi 😏 amaaan çok da fifi umursamayin 😘 öpüyorum sizleri ve minnoşlari sevgi ve dua ile 😚😉

Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi? 💜💜

İkiz annelerine sesleniyorum: Tam olarak ne zaman uyuyorsunuz? 😅

Bu arada ikiz annesi olmak çok garip. Sokakta yürürken herkesin dikkatini çekiyor ve hiç çekinmeden yanıma gelip muhabbete başlıyorlar. En kötü ihtimal yanımdan geçerken laf atıp geçiyorlar. Sanki ünlüymüşüm, herkes beni tanıyormuş da ben kimseyi tanımıyormuşum gibi 😄

Ayrıca kiminle konuşsam ya ikiz çocukları var, ya kendi ikizi var, ya ikizle evlenmiş, ya ikiz torunu var, ya kuzeni vs. İllaki bir ikizden bahsediliyor. Ne çok ikiz varmış da benim haberim mi yokmuş 🤔 Algıda seçicilik galiba 🥰🥰
Geceleri 4 saat kadar uyuyabiliyorum, gündüz evde olmuyoruz pek uyumaya fırsat yok 😄 uyuma güçlüğü çeken biri olarak uykusuzluk çokta etkilemiyor şükür.. Burda da ikiz çok fazla her dışarı çıktığımızda mutlaka ikizlerle karşılaşıyoruz hemen bir hal hatır sormaya başlıyoruz sanki çok zamandır tanışırmış gibi 😄 kaç aylık kaç yaşında zor mu geçti nasıldı vs insan kendini yalnız hissetmiyor iyi oluyor öyle karşılaşmalar

Bu arada ikiz annesi olmak çok garip. Sokakta yürürken herkesin dikkatini çekiyor ve hiç çekinmeden yanıma gelip muhabbete başlıyorlar. En kötü ihtimal yanımdan geçerken laf atıp geçiyorlar. Sanki ünlüymüşüm, herkes beni tanıyormuş da ben kimseyi tanımıyormuşum gibi 😄

Ayrıca kiminle konuşsam ya ikiz çocukları var, ya kendi ikizi var, ya ikizle evlenmiş, ya ikiz torunu var, ya kuzeni vs. İllaki bir ikizden bahsediliyor. Ne çok ikiz varmış da benim haberim mi yokmuş 🤔 Algıda seçicilik galiba 🥰🥰
Uyku mu o da ne :deli: evet ya sanki her yandan ikizle ilgili birşeyler çıkıyor gibi :KK71:

32 aylık ikiz annesi olarak diyorum ki bu ilgi hiç bitmeyecek 😁😁😁😁💕💕💕 şimdi gören de ikizin üstüne nasıl fogurdun fiuor6😂😂😂😂

Biz kullanıyoruz canım çok memnunum

Nasıl kullanıyorsun canım?Günde kaç damla hangi saatlerde?3 gündür kullanıyoruz bizde gece 11 civarı 5 damla veriyorum.Ama sanki damla sonrası daha kötü oluyor gibi
Ya da bizimkinin kolik saati 12-1 arası 😕

Bu uyku problemi ne zaman bitecek 😭 sabah 10dan beri doğru düzgün uyumadı uykusuzluktan gaz sorunundan aglayip duruyor az once arabayla dolastiralim dedik bindik uyudu indik uyandi ve ben yine evde uyutma cabalari icerisindeyim uykusuzluktan sizip kalacam bi yerlerde 😪 bu saçma döngü ne zaman düzeliyor bilen varsa az rahalatsın beni 🤣

Back