Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klima aç niye kendine ve bebeğine eziyet ediyosun bende tüm gun açıkHa bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
Babaannesinden uzaklara düştü ya ondandir yaylaniz nerde canim karadeniz mi antalyada mi iyi tatiller canimmSelam canimsular ❤ Internet biraz düzelmiş Biz kızla yaylaya geldik. Hava mis ❤ Dün yağmur falan yağdı. Ammaaaa bizim kızda inanılmaz bir huy değişikliği var. Acayip bana düşkün oldu. Emzik emmiyor Kim kucağına alırsa alsın beni istiyor, yapışıyor memeye. Ilk gün hiç uyumadı.. Dün biraz daha iyiydi. Arabaya atıp sürekli gezdiriyorum bayılıyor ❤❤ Köylü kadınlar, endenin üstünü ört yayla çarpar diye beni azarliyorlar sürekli Umarım yerini yadırgamıştır ve bana düşkünlük biraz azalır. Sizleri öperim. Sarildik ❤❤❤
Ben 25 derece klima açıp penye bi tulum giydiriyorum canım üzerini de penye battaniye ile örtüyorum yoksa çok sıcak valla o da çok terliyor bizde alışması lazım, çok şükür daha birşey olmadı canım inşallah hiç olmaz ,Ha bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
Canim kanaman bitmesi lazim oncelikle oda baya uzun suruyo zatenSezeryan olan kizlar nasıl yazılır ya uykusuzluktan aklım durdu sır agdayi ne zaman yaptırdınız doğumdan çok açık sordum he
Ben beneto pusetli baston aldım çok cok memnunum hergun disardayiz bt180di sanırım modelKızlar aldığı bebek arabasını kullanıp memnun kalan var mı çift yönlü travel olmayan biz hala almadık
Geceleri 4 saat kadar uyuyabiliyorum, gündüz evde olmuyoruz pek uyumaya fırsat yok uyuma güçlüğü çeken biri olarak uykusuzluk çokta etkilemiyor şükür.. Burda da ikiz çok fazla her dışarı çıktığımızda mutlaka ikizlerle karşılaşıyoruz hemen bir hal hatır sormaya başlıyoruz sanki çok zamandır tanışırmış gibi kaç aylık kaç yaşında zor mu geçti nasıldı vs insan kendini yalnız hissetmiyor iyi oluyor öyle karşılaşmalarSelam kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi?
İkiz annelerine sesleniyorum: Tam olarak ne zaman uyuyorsunuz?
Bu arada ikiz annesi olmak çok garip. Sokakta yürürken herkesin dikkatini çekiyor ve hiç çekinmeden yanıma gelip muhabbete başlıyorlar. En kötü ihtimal yanımdan geçerken laf atıp geçiyorlar. Sanki ünlüymüşüm, herkes beni tanıyormuş da ben kimseyi tanımıyormuşum gibi
Ayrıca kiminle konuşsam ya ikiz çocukları var, ya kendi ikizi var, ya ikizle evlenmiş, ya ikiz torunu var, ya kuzeni vs. İllaki bir ikizden bahsediliyor. Ne çok ikiz varmış da benim haberim mi yokmuş Algıda seçicilik galiba
Uyku mu o da ne evet ya sanki her yandan ikizle ilgili birşeyler çıkıyor gibiSelam kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi?
Bu arada ikiz annesi olmak çok garip. Sokakta yürürken herkesin dikkatini çekiyor ve hiç çekinmeden yanıma gelip muhabbete başlıyorlar. En kötü ihtimal yanımdan geçerken laf atıp geçiyorlar. Sanki ünlüymüşüm, herkes beni tanıyormuş da ben kimseyi tanımıyormuşum gibi
Ayrıca kiminle konuşsam ya ikiz çocukları var, ya kendi ikizi var, ya ikizle evlenmiş, ya ikiz torunu var, ya kuzeni vs. İllaki bir ikizden bahsediliyor. Ne çok ikiz varmış da benim haberim mi yokmuş Algıda seçicilik galiba
Biz kullanıyoruz canım çok memnunumOğlum gazdan çıldırdı biogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
Canim sen beni ekledin mi instadan? Yada ben seni ekledim mi?Uyku mu o da ne evet ya sanki her yandan ikizle ilgili birşeyler çıkıyor gibi
32 aylık ikiz annesi olarak diyorum ki bu ilgi hiç bitmeyecek şimdi gören de ikizin üstüne nasıl fogurdun fiuor6Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi?
Biz kullanıyoruz canım çok memnunum
Valla bilmiyorum hep değil bir kez yaptım canımKarbonatı duydum da kurutmuo mu canım
Ben beneto pusetli baston aldım çok cok memnunum hergun disardayiz bt180di sanırım model