• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iyi geceler simdiden gece diyorum çünkü bu saatte derin uykuya dalıyor ve ben işleri bitirip yatinca uyaniyor🤦‍♀️ ve uyanıkken de kucak bebeği koynunda kokumda kalıyor ben istedim böyle olmasını ama 5bucuk yaşındaki oğlumu ve onun ihtiyaçlarını düşünemedim sanırım...bir kolumda bilge kızımı tutup diğer elimle uygar oğlumu yıkadım bugün 🤣 bakalim daha neler görücez neler basaricaz...okuyorum ama yazamıyorum bir iki haftadır derken bu sefer okuyamadan yaziyorum🤦‍♀️ hoşça,uykuyla ve sütle kalın 🙋‍♀️

Eklentiler

• 20190803_214056.jpg
    20190803_214056.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 93
Okuduğum bir kitapta bebeğin yüzünde falan çıkan kırmızı isiliğimsi şeylerin anneden bebeğe geçen hormonlardan kaynaklandığı zararsız olduğu yazıyordu. Aren’in alnında bayağı çoktu karbonatl su pomatladım önce içleri beyaz oldu sonra söndü. Ama şimdi yanakları ve sırtında falanda çıktı ☹
Karbonatı duydum da kurutmuo mu canım

Iyi geceler simdiden gece diyorum çünkü bu saatte derin uykuya dalıyor ve ben işleri bitirip yatinca uyaniyor🤦‍♀️ ve uyanıkken de kucak bebeği koynunda kokumda kalıyor ben istedim böyle olmasını ama 5bucuk yaşındaki oğlumu ve onun ihtiyaçlarını düşünemedim sanırım...bir kolumda bilge kızımı tutup diğer elimle uygar oğlumu yıkadım bugün 🤣 bakalim daha neler görücez neler basaricaz...okuyorum ama yazamıyorum bir iki haftadır derken bu sefer okuyamadan yaziyorum🤦‍♀️ hoşça,uykuyla ve sütle kalın 🙋‍♀️
Maşllah kuzuyaaaaa. Sana da maşallah becerikli anne. Dur baklıö daha neler görücez :deli:

Ya molfix aldım bugün ama beğendiğim deneme boylarındakinden almamışım bu seferde :)
Ben bu çocuğu kazasız belasız büyüteysim iyiydi

Molfix pure&soft beğenip gidip klasik yenidoğan aldım yani
Şimdi oturdum dua ediyom pişmesin taşmasın diye
Canım her çocuk farklıdır derler ama fikir olsun diye yazıyorum ben oglumda deneyip de memnun kalmadigim bezlerden uzak duruyorum... ilk 1sene prima sonrasında da bimin bezini kullanmıştım bunda da primayla başladım iyi gidiyoruz sanırım benim çocuklar aynı olucak..

Sezeryan olan kizlar nasıl yazılır ya uykusuzluktan aklım durdu sır agdayi ne zaman yaptırdınız doğumdan çok açık sordum he

Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi? 💜💜

İkiz annelerine sesleniyorum: Tam olarak ne zaman uyuyorsunuz? 😅

Bu arada ikiz annesi olmak çok garip. Sokakta yürürken herkesin dikkatini çekiyor ve hiç çekinmeden yanıma gelip muhabbete başlıyorlar. En kötü ihtimal yanımdan geçerken laf atıp geçiyorlar. Sanki ünlüymüşüm, herkes beni tanıyormuş da ben kimseyi tanımıyormuşum gibi 😄

Ayrıca kiminle konuşsam ya ikiz çocukları var, ya kendi ikizi var, ya ikizle evlenmiş, ya ikiz torunu var, ya kuzeni vs. İllaki bir ikizden bahsediliyor. Ne çok ikiz varmış da benim haberim mi yokmuş 🤔 Algıda seçicilik galiba 🥰🥰

Ha bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri🙄 ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve🤔 giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam

Sezeryan olan kizlar nasıl yazılır ya uykusuzluktan aklım durdu sır agdayi ne zaman yaptırdınız doğumdan çok açık sordum he
Henüz lohusa kanamam durmadı ben de düşünüyorum o isi kara kara...daha çıkmadı çok doğumdan hemen önce yaptirmistim henüz 23gunluk bebek..Bakalım biraz daha çıksın bi tur jilet sonrasında hemen yine ağda başlar...ameliyat yerinden uzak dur bi süre kendini hazır hissedince geçersin o kısma da

Canım her çocuk farklıdır derler ama fikir olsun diye yazıyorum ben oglumda deneyip de memnun kalmadigim bezlerden uzak duruyorum... ilk 1sene prima sonrasında da bimin bezini kullanmıştım bunda da primayla başladım iyi gidiyoruz sanırım benim çocuklar aynı olucak..
Ya ben bim a101 şok falan hiç bişeyine güvenemiyorum maalesef:(
Bu bez olayı canımı sıkıyo ama bulucaz dopru yolu inş
Prima ile büyüttüm kızı ama bile bile şimdi içindeki kimyaaalları kullanmak istemiyorım
Yeni gelin serisi de deli pahalı tanesi 3,5 a falan geliyo yuhh

Ha bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri🙄 ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve🤔 giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
Klima non stop 24-25 derece
Akşam kapatıyorum ama gündüz açık
Bebek kısa kol badi çorap giyinik ama müslin ile sarıyorum klimanın olduğu salona gelince

7/24 salon yatak odası 25 derecede klima sürekli açık
yoksa 33 gösteriyo bizim termometre yaşanmaz

Ay maşşallah çok tatlı:)))

Back