- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
O da 3 ay deneme süreliymiş canım ödeme bilgisi falan istediPrecious diye bir uygulama var canım fotoğraflarla video vs de yapabiliyorsun ve çok güzel etiketleri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da 3 ay deneme süreliymiş canım ödeme bilgisi falan istediPrecious diye bir uygulama var canım fotoğraflarla video vs de yapabiliyorsun ve çok güzel etiketleri var
Çok pahalıymısBen Folio uygulamasını beğendim ama ücretli, 7 gün deneme süresi var ücretsiz sonra aboneliği kaldırmazsan aylık 32 tl
Karbonatı duydum da kurutmuo mu canımOkuduğum bir kitapta bebeğin yüzünde falan çıkan kırmızı isiliğimsi şeylerin anneden bebeğe geçen hormonlardan kaynaklandığı zararsız olduğu yazıyordu. Aren’in alnında bayağı çoktu karbonatl su pomatladım önce içleri beyaz oldu sonra söndü. Ama şimdi yanakları ve sırtında falanda çıktı ☹
Maşllah kuzuyaaaaa. Sana da maşallah becerikli anne. Dur baklıö daha neler görücezIyi geceler simdiden gece diyorum çünkü bu saatte derin uykuya dalıyor ve ben işleri bitirip yatinca uyaniyor ve uyanıkken de kucak bebeği koynunda kokumda kalıyor ben istedim böyle olmasını ama 5bucuk yaşındaki oğlumu ve onun ihtiyaçlarını düşünemedim sanırım...bir kolumda bilge kızımı tutup diğer elimle uygar oğlumu yıkadım bugün bakalim daha neler görücez neler basaricaz...okuyorum ama yazamıyorum bir iki haftadır derken bu sefer okuyamadan yaziyorum hoşça,uykuyla ve sütle kalın
Canım her çocuk farklıdır derler ama fikir olsun diye yazıyorum ben oglumda deneyip de memnun kalmadigim bezlerden uzak duruyorum... ilk 1sene prima sonrasında da bimin bezini kullanmıştım bunda da primayla başladım iyi gidiyoruz sanırım benim çocuklar aynı olucak..Ya molfix aldım bugün ama beğendiğim deneme boylarındakinden almamışım bu seferde :)
Ben bu çocuğu kazasız belasız büyüteysim iyiydi
Molfix pure&soft beğenip gidip klasik yenidoğan aldım yani
Şimdi oturdum dua ediyom pişmesin taşmasın diye
Happy photos var canım onda da etiketler var .Çok pahalıymıs
Ben çarpıya basıp kapattım ücretsiz kullanıyorum şuan canım Ödeme istemedi öyle olunca birde öyle dene istersenO da 3 ay deneme süreliymiş canım ödeme bilgisi falan istedi
Henüz lohusa kanamam durmadı ben de düşünüyorum o isi kara kara...daha çıkmadı çok doğumdan hemen önce yaptirmistim henüz 23gunluk bebek..Bakalım biraz daha çıksın bi tur jilet sonrasında hemen yine ağda başlar...ameliyat yerinden uzak dur bi süre kendini hazır hissedince geçersin o kısma daSezeryan olan kizlar nasıl yazılır ya uykusuzluktan aklım durdu sır agdayi ne zaman yaptırdınız doğumdan çok açık sordum he
kullandım memnunumKızlar aldığı bebek arabasını kullanıp memnun kalan var mı çift yönlü travel olmayan biz hala almadık
Ya ben bim a101 şok falan hiç bişeyine güvenemiyorum maalesefCanım her çocuk farklıdır derler ama fikir olsun diye yazıyorum ben oglumda deneyip de memnun kalmadigim bezlerden uzak duruyorum... ilk 1sene prima sonrasında da bimin bezini kullanmıştım bunda da primayla başladım iyi gidiyoruz sanırım benim çocuklar aynı olucak..
Klima non stop 24-25 dereceHa bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
7/24 salon yatak odası 25 derecede klima sürekli açıkHa bi de şey sorucam sıcaklarla nasıl başa cikiyosunuz? Vantilatör klima vs ne kullanıyorsunuz? Ben hicbiri ama termometre bazen 30u gösteriyo evin içinde evim de esmiyor kapi pencere açmanın faydası yok esmiyorken daha diyardan sıcak geliyor eve giyindirip klima mi calistirsam diyorum bazen...şükür isilik falan olmadı ama çocuk emerken bile boncuk boncuk terliyo kiyamam
Ben kullanıyorum canım çocuk doktoru önerdi bizde işe yaradıSolgarın emziren anne için süt tableti varmış. Sütün kalitesi için. Bir arkadaş söyledi. Bunu veya benzer bir şeyi duyan kullanan var mı arkadaşlar?
Şu kanamam bitse hemen uçucam kuaföre çok uzamadı ama yinede rahatsız oluyorum bacaklarım komple yara olduğu için jiletle alıyorum mecburSezeryan olan kizlar nasıl yazılır ya uykusuzluktan aklım durdu sır agdayi ne zaman yaptırdınız doğumdan çok açık sordum he
Ay maşşallah çok tatlı:)))Iyi geceler simdiden gece diyorum çünkü bu saatte derin uykuya dalıyor ve ben işleri bitirip yatinca uyaniyor ve uyanıkken de kucak bebeği koynunda kokumda kalıyor ben istedim böyle olmasını ama 5bucuk yaşındaki oğlumu ve onun ihtiyaçlarını düşünemedim sanırım...bir kolumda bilge kızımı tutup diğer elimle uygar oğlumu yıkadım bugün bakalim daha neler görücez neler basaricaz...okuyorum ama yazamıyorum bir iki haftadır derken bu sefer okuyamadan yaziyorum hoşça,uykuyla ve sütle kalın