• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben
Benimki de öyle yapıyordu alt alırken, şimdi azaldı yani bağırmıyor ama hala bacaklar dans edip duruyo kasıyor kendini bir müsade etmiyor ki rahatca sileyim..
Ben bebek temizleme pamuklarindan bir deste aliyorum ıslatıp ufak bir saklama kabina koyuyorum öyle rahat oluyor
Ben kapakli bir.kutunun icine su.koyuyorum.odasinda duruyor kapakli.oldugu icin.su da sicak kaliyor. Altini her.degistirdigimde pamugu islatip kullaniyorum rahat oluyor😊

Kizlar cocuk doktoru bana kişniş tohumu cayi icmemi soyledi. Sutun.kalitesini arttiriyormus. Ama.kişniş maydanozgillerden oldugu icin sutu keser mi diye teredut ettim. Sizin bilginiz vsr mi bu konuda.2 gundur iciyorum suan bir yan etkisi olmadi

Herkese selam😊
Kaç gündür girip girip mesajlardan alıntı yapıyorum yarım kalıyor ucu kaçtı yine pes ettim 😄 Herkese çok teşekkür ederiz teyzeler 🥰 Doğumhanenin ameliyathanenin kapısını kilitledim daha girecek kalmamıştır 😀 Ben de artık sütlü gazlı konularla geleceğim buraya 😊

Her bebeğe iyi gelen gaz damlası farklı olabiliyor. Kardeşim nurse harvey metsil sab simplex denedi en iyisi sab simplex geldi. Birde mamasını çok değişti şimdi protein alerjisi için bir mama kullanıyor çocuğun ağlama nöbetleri çok azalmış. Her çocuk farklı işte 3-4 ay dişimizi sıkacağız

Haklısın canım.Bizde deneye deneye bulacağız inşallah.Sadece anne sütü alıyor bebeğim.Dr sütümden kaynaklı olabilecegini söyledi.Yoğun yağlı bir yapısı var.

Herkese selam😊
Kaç gündür girip girip mesajlardan alıntı yapıyorum yarım kalıyor ucu kaçtı yine pes ettim 😄 Herkese çok teşekkür ederiz teyzeler 🥰 Doğumhanenin ameliyathanenin kapısını kilitledim daha girecek kalmamıştır 😀 Ben de artık sütlü gazlı konularla geleceğim buraya 😊

Aktif olarak yazan herkes 31 temmuzdan önce doğurdu.Erken doğuran çok oldu da.Gec doğuran olmadı.Finali sen yaptın canim 😊

Kızlar fotoğraf çekmek için uygulama var mı önerdiğiniz ? Aylık fotograflarını cekeceğim ve efekt falan yapabileceğim?

Biz de dün kontrole gittik herşey yolunda şükür 2. Kez topuk kanımız alındı. Doğum kilosuna ulaşmış. Tospalağımın herşeyi yolunda🙏 Bu arada ben de bi haftada 9 kilo vermişim😍 ama toplamda 20 kilo aldığımdan daha 11 kilom var🙈 neyse dolu tarafından bakıyorum
Süper canım hem bebek kilo almış hem sen vermişin:)) 11 kilo su gibi gider merak etme

İpin ucu kaçtı yetişemiyorum buralara ben
Sabah 6 dan 10 a kadar indir kaldır deniz oğlanı
Başladı bizimde show time

Kızlar yüzünde isilik oldu yanaklarında
Hergün duş aldırıyorum üç gündür ama geçmedi sıcaktan olsa vücudunda olurdu

Kizlar cocuk doktoru bana kişniş tohumu cayi icmemi soyledi. Sutun.kalitesini arttiriyormus. Ama.kişniş maydanozgillerden oldugu icin sutu keser mi diye teredut ettim. Sizin bilginiz vsr mi bu konuda.2 gundur iciyorum suan bir yan etkisi olmadi
Ne güzel dr o öyle. Hani bitkilere mesafeli falan değil. İlk kez duydum. İşe yararsa biz de yapalım.
Bende süt var da sulu gibime geliyor. Bizimki de aç gözlü değil. Tek memeyi bile bitiremiyor bazen😶 Hep yeterince besleniyor.

Solgarın emziren anne için süt tableti varmış. Sütün kalitesi için. Bir arkadaş söyledi. Bunu veya benzer bir şeyi duyan kullanan var mı arkadaşlar?

Ne güzel dr o öyle. Hani bitkilere mesafeli falan değil. İlk kez duydum. İşe yararsa biz de yapalım.
Bende süt var da sulu gibime geliyor. Bizimki de aç gözlü değil. Tek memeyi bile bitiremiyor bazen😶 Hep yeterince besleniyor.
Faydalarina baktimda baya sey yaziyor. Ama 2 hafta icip ara vermek lazimmis.

İpin ucu kaçtı yetişemiyorum buralara ben
Sabah 6 dan 10 a kadar indir kaldır deniz oğlanı
Başladı bizimde show time

Kızlar yüzünde isilik oldu yanaklarında
Hergün duş aldırıyorum üç gündür ama geçmedi sıcaktan olsa vücudunda olurdu
benimkide öyle hergün yıkandığı halde minik minik isilik dolu yüzü 🙄

dün akşam apartman grubunda hatunlar yazışıyodu kahve içelim 9da falan diye
bende kızı uyutuyodum o sırada şansıma uyudu benim tospik beyim kişisine bırakıp bende alt kata indim iki gıybet yaptım 10 buçukta döndüm eve hala uyuyo anasına izin verdi kızım 1 buçuk saat oturdum 🤣

Selam canimsular ❤ Internet biraz düzelmiş 🤗 Biz kızla yaylaya geldik. Hava mis ❤ Dün yağmur falan yağdı. Ammaaaa bizim kızda inanılmaz bir huy değişikliği var. Acayip bana düşkün oldu. Emzik emmiyor🤦‍♀️ Kim kucağına alırsa alsın beni istiyor, yapışıyor memeye. Ilk gün hiç uyumadı.. Dün biraz daha iyiydi. Arabaya atıp sürekli gezdiriyorum bayılıyor ❤❤ Köylü kadınlar, endenin üstünü ört yayla çarpar diye beni azarliyorlar sürekli 🤦‍♀️ Umarım yerini yadırgamıştır ve bana düşkünlük biraz azalır. Sizleri öperim. Sarildik ❤❤❤

Back