- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Dikişimin şiş yerinden 4 5 damla kan gelmiş devlet hastanesinde sezeryan olduğum için pazartesiye randevu aldım umarımm açılmamıştır çok canım yanıyo
Ah çok geçmiş olsun hemen acile gitsen pansuman falan yaparlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikişimin şiş yerinden 4 5 damla kan gelmiş devlet hastanesinde sezeryan olduğum için pazartesiye randevu aldım umarımm açılmamıştır çok canım yanıyo
Belki temizlerler pansuman falan yaparlar
Temizledim, batikon sürüp gazlı bez kapadım, parol içtim... Şuan bebeği bırakacak kimse yokAh çok geçmiş olsun hemen acile gitsen pansuman falan yaparlar
Temizledim, batikon sürüp gazlı bez kapadım, parol içtim... Şuan bebeği bırakacak kimse yok
Dışarıdan açıklık görünmüyor canım ama içi nasıl bilemiyorumİnşallah açılmamıştır ufak bişeydir canm
Sezeryan hakkında bilgim yok canım ama dışarıya kan çıktıysa ve içerde de kanama varsa devam ediyorsa tehlikeli değil mi acile gitsen iyi olur sanki, çok geçmiş olsunDışarıdan açıklık görünmüyor canım ama içi nasıl bilemiyorum
Allah yardımcın olsun. Başka sıkıntı olmasın.Canım benim de öyle oldu Dr antibiyotik yazdı ve günde 3 kez batikonla sildim şimdi ne alemde bilmiyorum iki bebeyle tek başıma birinin gazı diğerinin ateşi sürünüyorum
Boş ver. Hiç sağmadım.Bir de kalanı sağmak zorunlu mu ben emdiği kadar emzirip bırakıyorum hiç sağmadım henüz
Bence sancıdan ememiyor. Yavaş yavaş düzelir inş. canım.Günaydın kızlar. Köye annemlere geldim. Mete akşam olurken ağlamaya başlıyor. Emmek istiyor ama ememiyor ağlamaktan bir hal oldu yavrum sinirlerim harap. Uzun zamandır da giremedim. Meme reddi mi yaşıyoruz acaba dedim ama günde bir ili kere ancak mama desteği veriyorum bazen hiç vermiyorum. Gündüz de gayet iyi emiyor bilmiyor nasıl çözeceğiz. Sizlerde iyisinizdir inşallah doğurmayan kalmamıştır artık
Çok geçmiş olsun canım. İnş bir şeyin yoktur. Düzelir.Dikişimin şiş yerinden 4 5 damla kan gelmiş devlet hastanesinde sezeryan olduğum için pazartesiye randevu aldım umarımm açılmamıştır çok canım yanıyo
Canım bende de oldu bi kaç damla kan ama ağrı sızı yok birde aynayla kontrol ettim açılma falan gözükmüyor bende önemsemedim açıkçası sende ağrı varmış ihmal etme tabiki sıcaklarda terliyoruz bi türlü kurumuyor ondan oluyor benceDikişimin şiş yerinden 4 5 damla kan gelmiş devlet hastanesinde sezeryan olduğum için pazartesiye randevu aldım umarımm açılmamıştır çok canım yanıyo
Canım sızın bebegın gobegı ne alemde kanıyor demıstın naptınızBen de temzileme pamugu kullaniyorum mis gibi valla.
Her bebe farklı benim kız da gaklamaya başlıyor cok seviyor açıklığı usutmese hep altı açık olsun istiyor..Benim oğlan altını temizlerken işkence yapıyormuşum gibi bağırıyor elim ayağıma dolaşıyor bazen.Pamugu islatmaya imkan vermiyor.Disarda da aynısını yaparsa hazır bulunsun istemiştim.Veya cisinin tastigi durumlarda.En güzeli pamuk ve su minik kuslarin ciltleri de pamuk ve su zaten
E bebeğin bebek temizleme pamuklarindan aldim.Kullanimi kolay.
Benim kesi dışında yırtık yok, kesi yeri de artık ağrımıyor sayılır yani sadece hafif üzerine basınca biraz ağrıyor. Sende fazla olduğundan daha cok ağrıyor olabilir. geçmiş olsun hepsi geçecek inşallahBana doktor 6 hafta sonra düşer dedi dikişler. 6 hafta sonra kadın doktoruma gidicem benimki kesi değil kendi yırtıldı ve biraz fazla hala ağrısı var tuvalete oturmada sıkıntı oluyor. Seninki ağrıyor mu hala.
Güzel emiyorsa doyuyorsa sağmana gerek yok belki dışarı çıkarsan ya da çalışmaya başlayacaksan bir süre sonra sağım iyi oluyor. Bizimki tam ememeden uyuyup kalıyor kilo kaybı da fazlaydı ilk o yüzden sağıyorumBir de kalanı sağmak zorunlu mu ben emdiği kadar emzirip bırakıyorum hiç sağmadım henüz
Benimki de öyle yapıyordu alt alırken, şimdi azaldı yani bağırmıyor ama hala bacaklar dans edip duruyo kasıyor kendini bir müsade etmiyor ki rahatca sileyim..Benim oğlan altını temizlerken işkence yapıyormuşum gibi bağırıyor elim ayağıma dolaşıyor bazen.Pamugu islatmaya imkan vermiyor.Disarda da aynısını yaparsa hazır bulunsun istemiştim.Veya cisinin tastigi durumlarda.En güzeli pamuk ve su minik kuslarin ciltleri de pamuk ve su zaten
E bebeğin bebek temizleme pamuklarindan aldim.Kullanimi kolay.
Canım o şekilde bekletmek bakteri üretimine neden oluyormuş diye biliyorumBenimki de öyle yapıyordu alt alırken, şimdi azaldı yani bağırmıyor ama hala bacaklar dans edip duruyo kasıyor kendini bir müsade etmiyor ki rahatca sileyim..
Ben bebek temizleme pamuklarindan bir deste aliyorum ıslatıp ufak bir saklama kabina koyuyorum öyle rahat oluyor
Her bebeğe iyi gelen gaz damlası farklı olabiliyor. Kardeşim nurse harvey metsil sab simplex denedi en iyisi sab simplex geldi. Birde mamasını çok değişti şimdi protein alerjisi için bir mama kullanıyor çocuğun ağlama nöbetleri çok azalmış. Her çocuk farklı işte 3-4 ay dişimizi sıkacağızÇok sağol canım.Hemen birde nurse harveys edinelim.İnsallah ise yarar.
Cok sukur gecti. Doktorumuz krem verdi. Surdugum gunun ertesi gunu gecti. Tesekurler sordugun.icin0
Canım sızın bebegın gobegı ne alemde kanıyor demıstın naptınız