• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın Sayecim kolay gelsin aranıyormu peki neden ememiyor kuzucuk. hepimiz birseylerle ugrasıyoruz gaz uykusuzluk sürekli emme isteği bizde mevcut olan sıkıntılar. Dinlenmeye calıs kuzum senin de enerjiye ihtiyacın var siz ikiz anaları ekstra güçlüsünüz Allah kolaylık versin 🙏
Sağol canım Allah razı olsun seninde yardımcın olsun. Geçici süreçler ama yıpranıyoruz işte
Allah kolaylık versin canım aynı şeyi yaşıyoruz, sabahtan akşama iyiler ama akşam üzeri huzursuzluk başlıyor ikiside ayaklarını çırpıyor ememiyorlar her yutkunmada ağlıyorlar, gece 12ye kadar bu devam ediyor gezerek ayakta emzirmeye çalışıyorum sonra yorulup uyku arasında emiyorlar, meme reddi olsa gündüzde emmezler bence sanki akşam sütü asitli ve hazmedilmesi zor oluyor içerken rahatsızlık başlıyor bebelerde.. canları sağolsun böyle böyle büyüyecekler
İnşallah bu süreç hemen geçer canım gerçekten sinirlerim bozuluyor. Sütüm var çok şükür emzirememek zoruma gidiyor

Ay dün yazamadım sanmayın kaçtım gittim aslaa 😑 gece 2.5ta yatıp 5te kalktım Bi daha da uyumadım börek yaptım evi topla Nisa kuşu yıka Bi güzel hazırlandık kuzişe doğum günü süprayzı yaptık gece midyeci kaçamağı benim düşüncesiz kocam herkesi bize topladı ve 4e kadar oturduk öldüm uykusuzluktan bayılcam sandım 24 saat ayaktaydım ve 2.5 saatlik uykuyla 🤦🏼‍♀️
Bugün biraz daha iyiyim toplandım ❤️

İpin ucu kaçtı yetişemiyorum buralara ben
Sabah 6 dan 10 a kadar indir kaldır deniz oğlanı
Başladı bizimde show time

Kızlar yüzünde isilik oldu yanaklarında
Hergün duş aldırıyorum üç gündür ama geçmedi sıcaktan olsa vücudunda olurdu
Benim yanağa süt gelen yerler aynen dediğim gibi isilik oluyor. Ben süte yordum.

2 gün rahattık bugün yine memeyle tepikleşmeler 4ten sonra bi huzursuzlaşma kendini atmalar fln. Bayılacam ama yine söylenmeyeyim zor elde ettik bu kuzuyu ❤️
Bu arada ben çok ağlayınca tvdeki youtube uygulamasında kolik müziği açıyorum o biraz rahatlatıyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 26
dün akşam apartman grubunda hatunlar yazışıyodu kahve içelim 9da falan diye
bende kızı uyutuyodum o sırada şansıma uyudu benim tospik beyim kişisine bırakıp bende alt kata indim iki gıybet yaptım 10 buçukta döndüm eve hala uyuyo anasına izin verdi kızım 1 buçuk saat oturdum 🤣
Ben de uyuyunca babaya bırakıyorum. Bugün kızla gezdik orda burda. Anne kız günü yaptık. Cüzdan böceği kızım kemirdi paraları.😆
Uyanınca haber veriyorlar. Eve geliyoruz.
Daha önce de çıkmıştık kızın tenis kursu için, yürüyüş için vs. Bayağı bayağı evde bırakıyoruz biz de. Dediğin gibi bi de kuaföre gideriz ama bayram sonu gideceğim ben boya için.

Ay dün yazamadım sanmayın kaçtım gittim aslaa 😑 gece 2.5ta yatıp 5te kalktım Bi daha da uyumadım börek yaptım evi topla Nisa kuşu yıka Bi güzel hazırlandık kuzişe doğum günü süprayzı yaptık gece midyeci kaçamağı benim düşüncesiz kocam herkesi bize topladı ve 4e kadar oturduk öldüm uykusuzluktan bayılcam sandım 24 saat ayaktaydım ve 2.5 saatlik uykuyla 🤦🏼‍♀️
Bugün biraz daha iyiyim toplandım ❤
Yaz yaz Meylen, dutluk yoksa buralar
:KK53: :KK48::halay:

Kızlar aldığı bebek arabasını kullanıp memnun kalan var mı çift yönlü travel olmayan biz hala almadık 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Okuduğum bir kitapta bebeğin yüzünde falan çıkan kırmızı isiliğimsi şeylerin anneden bebeğe geçen hormonlardan kaynaklandığı zararsız olduğu yazıyordu. Aren’in alnında bayağı çoktu karbonatl su pomatladım önce içleri beyaz oldu sonra söndü. Ama şimdi yanakları ve sırtında falanda çıktı ☹️

İyi akşamlar bebeyimler. Ablanın yine misafiri var bu sefer iki çeşit kimse kusura bakmasın 😂 gece 1 den 3 e kadar uyudum. 5 e kadar uyumaya çalıştım uyuyamadım. Kalktım çay koydum kahvaltı hazırladım. 6 buçukta koca bebeği uyandırdım kahvaltı ettik oğlan uyanmadan. Sonra da eve gusül aldirdik kocayla bir mutluyum bir mutluyum yarına sadece utulerim kaldı😂

Okuduğum bir kitapta bebeğin yüzünde falan çıkan kırmızı isiliğimsi şeylerin anneden bebeğe geçen hormonlardan kaynaklandığı zararsız olduğu yazıyordu. Aren’in alnında bayağı çoktu karbonatl su pomatladım önce içleri beyaz oldu sonra söndü. Ama şimdi yanakları ve sırtında falanda çıktı ☹
Sonra azalıyor canım.

İyi akşamlar bebeyimler. Ablanın yine misafiri var bu sefer iki çeşit kimse kusura bakmasın 😂 gece 1 den 3 e kadar uyudum. 5 e kadar uyumaya çalıştım uyuyamadım. Kalktım çay koydum kahvaltı hazırladım. 6 buçukta koca bebeği uyandırdım kahvaltı ettik oğlan uyanmadan. Sonra da eve gusül aldirdik kocayla bir mutluyum bir mutluyum yarına sadece utulerim kaldı😂
Yeter yavrum bi tatlı bi tuzlu. Ne gerek var açık büfeye. Kolay gelsin. :halay:

dün akşam apartman grubunda hatunlar yazışıyodu kahve içelim 9da falan diye
bende kızı uyutuyodum o sırada şansıma uyudu benim tospik beyim kişisine bırakıp bende alt kata indim iki gıybet yaptım 10 buçukta döndüm eve hala uyuyo anasına izin verdi kızım 1 buçuk saat oturdum 🤣

Maşallah maşallah.Her yerde deme.Uyumuyor hiç de 😂

Günaydın kızlar. Köye annemlere geldim. Mete akşam olurken ağlamaya başlıyor. Emmek istiyor ama ememiyor ağlamaktan bir hal oldu yavrum sinirlerim harap. Uzun zamandır da giremedim. Meme reddi mi yaşıyoruz acaba dedim ama günde bir ili kere ancak mama desteği veriyorum bazen hiç vermiyorum. Gündüz de gayet iyi emiyor bilmiyor nasıl çözeceğiz. Sizlerde iyisinizdir inşallah doğurmayan kalmamıştır artık
Sayecim allah kolaylık versin. Acaba gazdan mı yapıyor sancıdan, aklıma o geldi canım.
Allah kolaylık versin canım aynı şeyi yaşıyoruz, sabahtan akşama iyiler ama akşam üzeri huzursuzluk başlıyor ikiside ayaklarını çırpıyor ememiyorlar her yutkunmada ağlıyorlar, gece 12ye kadar bu devam ediyor gezerek ayakta emzirmeye çalışıyorum sonra yorulup uyku arasında emiyorlar, meme reddi olsa gündüzde emmezler bence sanki akşam sütü asitli ve hazmedilmesi zor oluyor içerken rahatsızlık başlıyor bebelerde.. canları sağolsun böyle böyle büyüyecekler
Benimde kızlardan biri öyle canım. Çok zormuş ikiz :deli: canları sağolsun aynen.
Çok sevindim senin adına canım nasıl rahatlamışsındır 😊💕
Hem de nasıl. Çok sağol

• Beğen
Reactions: LaL
Back