Benimki de öyle yapıyordu alt alırken, şimdi azaldı yani bağırmıyor ama hala bacaklar dans edip duruyo kasıyor kendini bir müsade etmiyor ki rahatca sileyim..
Ben bebek temizleme pamuklarindan bir deste aliyorum ıslatıp ufak bir saklama kabina koyuyorum öyle rahat oluyor
Kizlar cocuk doktoru bana kişniş tohumu cayi icmemi soyledi. Sutun.kalitesini arttiriyormus. Ama.kişniş maydanozgillerden oldugu icin sutu keser mi diye teredut ettim. Sizin bilginiz vsr mi bu konuda.2 gundur iciyorum suan bir yan etkisi olmadi
Herkese selam
Kaç gündür girip girip mesajlardan alıntı yapıyorum yarım kalıyor ucu kaçtı yine pes ettim Herkese çok teşekkür ederiz teyzeler Doğumhanenin ameliyathanenin kapısını kilitledim daha girecek kalmamıştır Ben de artık sütlü gazlı konularla geleceğim buraya
Her bebeğe iyi gelen gaz damlası farklı olabiliyor. Kardeşim nurse harvey metsil sab simplex denedi en iyisi sab simplex geldi. Birde mamasını çok değişti şimdi protein alerjisi için bir mama kullanıyor çocuğun ağlama nöbetleri çok azalmış. Her çocuk farklı işte 3-4 ay dişimizi sıkacağız
Haklısın canım.Bizde deneye deneye bulacağız inşallah.Sadece anne sütü alıyor bebeğim.Dr sütümden kaynaklı olabilecegini söyledi.Yoğun yağlı bir yapısı var.
Herkese selam
Kaç gündür girip girip mesajlardan alıntı yapıyorum yarım kalıyor ucu kaçtı yine pes ettim Herkese çok teşekkür ederiz teyzeler Doğumhanenin ameliyathanenin kapısını kilitledim daha girecek kalmamıştır Ben de artık sütlü gazlı konularla geleceğim buraya
Biz de dün kontrole gittik herşey yolunda şükür 2. Kez topuk kanımız alındı. Doğum kilosuna ulaşmış. Tospalağımın herşeyi yolunda Bu arada ben de bi haftada 9 kilo vermişim ama toplamda 20 kilo aldığımdan daha 11 kilom var neyse dolu tarafından bakıyorum
Biz de dün kontrole gittik herşey yolunda şükür 2. Kez topuk kanımız alındı. Doğum kilosuna ulaşmış. Tospalağımın herşeyi yolunda Bu arada ben de bi haftada 9 kilo vermişim ama toplamda 20 kilo aldığımdan daha 11 kilom var neyse dolu tarafından bakıyorum
Kizlar cocuk doktoru bana kişniş tohumu cayi icmemi soyledi. Sutun.kalitesini arttiriyormus. Ama.kişniş maydanozgillerden oldugu icin sutu keser mi diye teredut ettim. Sizin bilginiz vsr mi bu konuda.2 gundur iciyorum suan bir yan etkisi olmadi
Ne güzel dr o öyle. Hani bitkilere mesafeli falan değil. İlk kez duydum. İşe yararsa biz de yapalım.
Bende süt var da sulu gibime geliyor. Bizimki de aç gözlü değil. Tek memeyi bile bitiremiyor bazen Hep yeterince besleniyor.
Ne güzel dr o öyle. Hani bitkilere mesafeli falan değil. İlk kez duydum. İşe yararsa biz de yapalım.
Bende süt var da sulu gibime geliyor. Bizimki de aç gözlü değil. Tek memeyi bile bitiremiyor bazen Hep yeterince besleniyor.
dün akşam apartman grubunda hatunlar yazışıyodu kahve içelim 9da falan diye
bende kızı uyutuyodum o sırada şansıma uyudu benim tospik beyim kişisine bırakıp bende alt kata indim iki gıybet yaptım 10 buçukta döndüm eve hala uyuyo anasına izin verdi kızım 1 buçuk saat oturdum
Selam canimsular ❤ Internet biraz düzelmiş Biz kızla yaylaya geldik. Hava mis ❤ Dün yağmur falan yağdı. Ammaaaa bizim kızda inanılmaz bir huy değişikliği var. Acayip bana düşkün oldu. Emzik emmiyor Kim kucağına alırsa alsın beni istiyor, yapışıyor memeye. Ilk gün hiç uyumadı.. Dün biraz daha iyiydi. Arabaya atıp sürekli gezdiriyorum bayılıyor ❤❤ Köylü kadınlar, endenin üstünü ört yayla çarpar diye beni azarliyorlar sürekli Umarım yerini yadırgamıştır ve bana düşkünlük biraz azalır. Sizleri öperim. Sarildik ❤❤❤