• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kızlar merhaba mayıs annelerinden geliyorum, hepinizin doğuma az kalmış sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Benim size Bi sorum olacaktı, aranızda plesentası rahim ağzında olup sezeryan olacak varmı, yada böyle olup sonradan yukarı çıkan oldu mu? Benimki 13.haftadan beri rahim ağzında geçen hafta detaylı ultrasona gittiğim de halen rahim ağzındaydı doktor çıkmaz artık dedi ama bilmiyorum

kızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim 🤲🏻😘💐
Allah bebisinle seni sağlıkla birbirinize kavuştursun canim bol ağrısız acisiz bir doğum diliyorum ❤️❤️❤️

ladin19 ladin19 canım üzülme bak bu durumda gebeliğini sağlıklı bir şekilde bitirdin. Gerisi siz iyi olunda bebişinle güzel vakit geçirmeye bak. Sayılı gün çabuk geçer. Kaza olayını da verilmiş sadakanız varmış kamyoncular otobüsçüler ve motorcular zaten birer katliam gibiler trafik kurallarına asla uymazlar. 😡
Canım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.

Canım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Bendede var bu hamılelıgımde çıktı. Çok üzüldüm. Hatta sureklı aklımdaydı. Sonra vıdeolar ızledım. Hamile kadınların 10/8 de oluyormuş. Hamilelik ten önce yoksa gecıyormus bu durum. Eğer varsa amılıyat dıyorlar

Bendede var bu hamılelıgımde çıktı. Çok üzüldüm. Hatta sureklı aklımdaydı. Sonra vıdeolar ızledım. Hamile kadınların 10/8 de oluyormuş. Hamilelik ten önce yoksa gecıyormus bu durum. Eğer varsa amılıyat dıyorlar
Bende de oluştu dr fitil ve krem verdi🥲

Kızlar ben doğurdum 😅 bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Gözünüz aydın canım, geçmiş olsun
kızlar ben yarın doğuma gidiyorum nasipse.Bugün nst vardı çok fazla sancı çıktı..korku heyecan çok yoğun duygular içindeyim. dua eder dua beklerim 🤲🏻😘💐
Hadi bakalım kolaylıkla gelsin inşallah 😍
Canım maalesef ki duşta basur olduğumu parkettim popomda bir şişlik var kusura bakmayın açıkça yazdım ama. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı neden oldu anlayamadım.
Bende de olmuştu o şişliklilerden üstelik sadece dışarıda değil iç kısımda da var 🥲 Ama kanama, ağrı, acı hiçbir şey yaşamadım tuvalet ihtiyacım esnasında. normal doğum düşünüyorum, daha da zorlar mı büyütür mü korkuyorum. Arkadaşımda da olmuş doğumdan sonra kremlerle geçti demişti

Gebelikte normal canım bende de var. Düzenli olmadığı için sanırım. Neyse ki acıtmıyor 😅

size de cok gecmis olsun.ben de buyuk oğlumu ilk annelik de 6 yaşına kadar yedirdim. yemeyen bir cocuk çünkü hala da öyle gözünün içine bakıyoruz yesin diye. ikinci de saldik😁daha güzel yiyor gerçekten.
Gerçekten zor ya. Bide ben çok yemek yiyen bir kız değilim diyor o trip atıyor 😅😅 yada anneler çocuklarını sever zorlamaz demi diyor evet diyorum o zaman yemiyorum diyor tongaya geliyorum 🤣

Gerçekten şok oldum kızlar meğerse sizde de varmış 🥲 ben de kendimi suçluyorum çok mu ıkındım bakteriden mi oldu Taharet musluğu Alm. Yok diye mi diye saçma sapan. Bidet kullanıyorum ıslak tuvalet mendili üstüne de tuvalet kağıdı. Afedersiniz o bölge konusunda azıcık takıntılıyım akça pakça olmalı 😂 kendime pis mi bıraktım naptım diye saçma sapan yükselmiştim. Kendiliğinden geçebilir yani ay inş inşaallah 🙏🥹

Gerçekten şok oldum kızlar meğerse sizde de varmış 🥲 ben de kendimi suçluyorum çok mu ıkındım bakteriden mi oldu Taharet musluğu Alm. Yok diye mi diye saçma sapan. Bidet kullanıyorum ıslak tuvalet mendili üstüne de tuvalet kağıdı. Afedersiniz o bölge konusunda azıcık takıntılıyım akça pakça olmalı 😂 kendime pis mi bıraktım naptım diye saçma sapan yükselmiştim. Kendiliğinden geçebilir yani ay inş inşaallah 🙏🥹
Yok kız dert etme herkeste oluyor. Temizlikle alakalı değil. 🤣🤣

Ay sorma ya bende de olmuş iki üç gün önce fark ettim. Çok moralim bozuk

Bebek baskı yapıyor. Bende doğumu beklıyorum. Çok kurulama. Nemli bırak ki kuru olduğunda kanama oluyor.

Kızlar benim kasılmalar yine sıklaştı 5 dk bire düştü ama belden kasıklara yayılan bi sancı diye tabir edilen durum yok henüz. Onu bekliyim diyorum. Hata mı ediyorum ki. Nişan yada suyun gelmesi gibi bi durum yok henüz

Kızlar eşimle konuştum eğer pazartesi sabah beni tek başıma sezaryene alma ve hastanede tek kalmam konusunda diretirlerse sezaryen kararını iptal edeceğiz. Normal doğumu bekleyeceğim. Eşimde asla hastanede tek kalmamı istemiyor. Zaten aşırı aşırı korkum var psikolojim yerle bir oldu asla müsade etmicem ben de buna. Psikolojimi bozdular iyice.

Back