• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar gümüş kapak kullanıp memnun olan kimseyi görmedim ben. Hem kenarları deyince memede yara yapıyor, hem hava aldırmıyor iyileşme süresi uzuyor.
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım onu kullandım başlarda. Şu an mememde yara yok. Bebek emdikçe düzeliyor meme uçları

Bizim sarılık da var geçen hafta 8.8 e indi çok şükür. Ama normal içiyor. Hatta doymuyor üstüne mamayı da içiyor. Bence bunun sarilikla alakası yok. Her emmeden sonra geğirtiyor musun? Midede hava kalınca kusuyorlar. 2 dk emse bile hemen kaldırıp geğirtiyorum. Bir de genelde kafa çok yukarıda olacak şekilde besliyorum. Ayaklar ve vücut aşağıda kalıyor

Ağızdan gaz çıkarmayı biz her zaman başaramıyoruz. Bazen 10 dk uğraşıyorum bir minik gek oluyor. Zaten doymadıysa, uykusu varsa ya da alttan pırt pırt gidiyorsa 10 dk uğraşmak bile işkenceye dönüyor.

sabsimplexi günde kaç damla kullanmıştın? Her gün düzenli mi vermek gerekir yoksa gazı oldukça bebiş zorlandıkça mı acaba..
Sab simplexi 2 aylık bebeği olan arkadaşım önerdi bana da. Çok rahat ettik dedi. Gündüz 4 5 kez 10ar damla vermiş. Bana çok geldi açıkçası. Belki de doğrusu öyledir bilmiyorum.

Sab simplexi ya da nurse harveys alıp deneyeceğim ben de karar veremedim.

Kızlar bebeğimi emziriyorum uyuya kalıyor kucağımda yatağına koyduğum anda hemen elleri kolları kıpır kıpır oluyor sürekli ellerini kollarını oynatıyor uyanıyor sizinde bebekleriniz böyle mi elleri kolları kıpır kıpır harekwtli mi ?
Kundak yapıyoruz bu yüzden sevmiyor kivraniyor icinde ama mecburen en azından gece yapıyoruz

Kızlar gümüş kapak kullanıp memnun olan kimseyi görmedim ben. Hem kenarları deyince memede yara yapıyor, hem hava aldırmıyor iyileşme süresi uzuyor.
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım onu kullandım başlarda. Şu an mememde yara yok. Bebek emdikçe düzeliyor meme uçları
Ben 10 gün kullanmadım belki 🤣 xl almıştım büyük ama yine de çok rahatsız. Bide ebebde bakteri üreme ortamı oluyor nemli kaldıkça dedi. Göğüs pedi kullanıyorum en temizi.

Ağızdan gaz çıkarmayı biz her zaman başaramıyoruz. Bazen 10 dk uğraşıyorum bir minik gek oluyor. Zaten doymadıysa, uykusu varsa ya da alttan pırt pırt gidiyorsa 10 dk uğraşmak bile işkenceye dönüyor.

Sab simplexi 2 aylık bebeği olan arkadaşım önerdi bana da. Çok rahat ettik dedi. Gündüz 4 5 kez 10ar damla vermiş. Bana çok geldi açıkçası. Belki de doğrusu öyledir bilmiyorum.

Sab simplexi ya da nurse harveys alıp deneyeceğim ben de karar veremedim.
Mide gazı en iyi pilates topu ğstünde çıkıyormuş, bizde top yok. Bizim yatağın köşesine oturuyorum hafif hafif kucağındayken zıplıyorum gark diye çıkıyor.. aslında sırtına sağlam vurabilsek o zaman da çıkıyor da ben kıyamıyorum hiç yaa..

Gaz damlası da 4-5 kere 10 damla çok fazlaymış yaa.. ben günde 1 kere 5 damla verdim ona bile vicdan yaptım 😄

Mide gazı en iyi pilates topu ğstünde çıkıyormuş, bizde top yok. Bizim yatağın köşesine oturuyorum hafif hafif kucağındayken zıplıyorum gark diye çıkıyor.. aslında sırtına sağlam vurabilsek o zaman da çıkıyor da ben kıyamıyorum hiç yaa..

Gaz damlası da 4-5 kere 10 damla çok fazlaymış yaa.. ben günde 1 kere 5 damla verdim ona bile vicdan yaptım 😄
Prospektüsünde de öyle diyor.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-11-18-37-50-991_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2025-02-11-18-37-50-991_com.mi.globalbrowser.webp
    38 KB · Görüntüleme: 17
Ben de gümüş kapak kullanıyorum dediğin gibi iyileşmiyor ama acı da çekmiyorum diğer türlü kumaşa değdikçe acıyordu

Kızlar bebeğim memeye gelince ağlıyor sinirleniyor daha sütü çekmeden hani çekse begenmiyo veya olmadığı için dicem ama var süt. zaten memede uyuyan bi çocuk seviyo da memeyi besige asla gözü açık koyamam niye böyle yapiyo anlamıyorum beş dk falan sinirinin geçmesini bekliyoruz sonra aliyo memeyi normal diyorlar ama pek normal değil bi şeye uyuz oluyo da anlamıyorum iki gündür böyle
Benimki de aynı şekilde daha memeye yaklaştırırken çığlık çığlığa bağırıyor ama ben sakin bir sekilde konuşup biraz da pışpışlayıp aldırmaya çalışıyorum biraz sabrı zorluyor herçi

Kızlar bizim bebeiş haftasonu aksam ve gece bayaa sancılıydı uyumadık hiç sürekli sancı ve çığlıkla ağladı. Bi kaç arkadaş tavsiyesiyle iki gün sab simplex verdim sadece aksam 4-5 damla. Çok güzel uyudu valla.. dün 1 ay kontrolüne yeni doktora gittik o da probiyotik bigaia kullanabilirsiniz dedi.. ne yapsam bilemedim.. sabsimplex kullanan var mı?
Ben kullanıyorum her gün 4 5 damla ve cidden iyi geldiğini düşünüyorum kendim de kimyon çayı ve rezene çayı içiyorum her gün

Çıkarırsak daha kotu olcak diye korkuyorum ben valla seninkide kötümü baya canım.uclar
Ben hiç kullanmadim bilmiyorum ama en iyi tedavi yöntemi son sütünüz den biraz sürüp kurumasıni beklemek sanırım. Yaralarınız ne durumda bilmiyorum ama bu yöntem çok işe yarıyor ilk hafta kabuk tutup kanamaya başlamıştı ilk 15 gün ağlayarak Emzirdim sonra geçti hep sütü sürüp açık bıraktım kurudu öyle kapadim

İki gecedir gaz sancısından uyuyamıyor kızım o kivrandikca ben daha kötü oluyorum. Ne zman gececek bu gaz sancıları

Bizde 3700 olduk geçen cuma 🤗 cuma tekrar gideceğiz ne kadar alacak ben de merak ediyorum. Bizimde 4. Hafta bitti. giderek artacak artık yedikleri de aldıkları kilo da. Emiyor, sağdığım sütleri içiyor, mama da içiyor akşamları. Versem daha da içer. Annem obez olacak diyor 🤣 bi çekinmiyor değilim.

Tam da bu iki sebepten giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum.
Almadıysan kesinlikle giyilebilir al kablolara bağlı kalma rahat olur

Bizde 3700 olduk geçen cuma 🤗 cuma tekrar gideceğiz ne kadar alacak ben de merak ediyorum. Bizimde 4. Hafta bitti. giderek artacak artık yedikleri de aldıkları kilo da. Emiyor, sağdığım sütleri içiyor, mama da içiyor akşamları. Versem daha da içer. Annem obez olacak diyor 🤣 bi çekinmiyor değilim.

Tam da bu iki sebepten giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum.
Almadıysan kesinlikle giyilebilir al kablolara bağlı kalma rahat olur
Ben hiç kullanmadim bilmiyorum ama en iyi tedavi yöntemi son sütünüz den biraz sürüp kurumasıni beklemek sanırım. Yaralarınız ne durumda bilmiyorum ama bu yöntem çok işe yarıyor ilk hafta kabuk tutup kanamaya başlamıştı ilk 15 gün ağlayarak Emzirdim sonra geçti hep sütü sürüp açık bıraktım kurudu öyle kapadim
ayba çekirdeği de iyi geliyormuş jel gibi oluyor ya suda onu dene dedi ebe hemşire

Ben 10 gün kullanmadım belki 🤣 xl almıştım büyük ama yine de çok rahatsız. Bide ebebde bakteri üreme ortamı oluyor nemli kaldıkça dedi. Göğüs pedi kullanıyorum en temizi.
Ya benim uçları yara ped kullandm ama ozamanlar çok zordu şimdi gümüş kapak takıyorum gene yara iyilesmiyor 😭

Off ya 2 ay aşıları nasil kötü yapiyor kuzumu😔3 tane asi vuruluyor ama nedense hafta da bir aşı vuruluyor asi gelmemis oluyor.sinirlerim tepeme çıktı valla.gecen hafta biri ,bu hafta biri ,haftaya da biri vurulur artık.tam geçti diyoruz bidaha aşı.ne sacma Allah aşkına.oglumda 3u de aynı günde vuruldu bitti.3 çocuk demeyi biliyorlar.daha aşıları temin edemiyorlar

Ben o şekilde yapsam bile diğer göğsümü emerken ordan da süt geliyor ve ıslanıp tekrar yara oluyor😢

Back
X