- 26 Şubat 2024
- 1.610
- 1.632
- 48
Merhaba kızlar hazır ikizler uyuyorken kısada olsa bahsedeyim malum gebelik şekerim sınırda da olsa ikiz olduğu için insulım kullanıyordum ve gebelik kolestazı ihtimaline karşı her hafta kontrole gidiyordum 24 ocak cuma günü de öyle bir kontrol olacak diye gittim doktora bir önce ki gun ve gece ev dısında falandım yani gayet nırmal bir gündü sadece sabah hastaneye giderken eşime midemden sırtıma bir agrı var anlam veremedim demiştim Doktor'un odasına girdim ve doktorum bana sen iyi misin dedi bende ne alaka der gibi kadının suratına eveeeet dedim sadece gelirken arabada midemden belime bi sancı var demiştim dedim oda bana insanlar ona doğum sancısı diyor ve senin kadar rahat durmayıp acile falan gidiyor dedi normal doğum olması imkansızdı birinin plesantası asagıda diye. vajınal muayene dedi direk asıstanona odaya girdi vajınal baktı ultrason ile rahim boyu çok kısalmıs dedi elle muayene etti 2 cm acıklık dedi normal ultrason ile bebeklerin kalp atışına baktı normal dedi ve 30 dakika sonra ameliyathanede idim sonraki yarım saatte ise odamda hiç endişe ettiğim gibi olmadı epidural oldum herşeyi hissettim ama hiçbirşey hıssetmedim şansıma fotografcım acil bi hastaya gelmiş organızasyoncum ben ameliyathanede ilen herşeyi halletmiş bebeklerim hemen agladı bir sorunları yoktu ve hemen yanıma geldiler sutumde geldi yeterli ama bebekler küçük olduğu için biraz hızşı yoruluyor lar günde bir kaç kez emdikten sonra 5 ml takviye mama veriyorum kendim doktorunun yönlendirmesi ile anlayacagınjz ben hıcbısey anlamadım ama herşey anladım gibi oldu önerim olacaksa size kesinlikle doktorunuza korseyi sorun hayat kurtarıyor hiçbir şekilde stres yapmayın ben doguma girerken ne eşimin ne kendi tarafımdan kimse yetişemedi ailem zaten şehir dısında yaşıyor doğumdan iki saat sonra gelebildi eşimin ailesi aynı şehirde olmasına rağmen trafikten yetişemedi birşeyler akısında iken daha güzel oluyor herkese saglıkla bebeklerine kavusmasını diliyorum dualarımda hepiniz vardınızMerhaba hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin ikiz olarak takip ediyordum zaten sizi ben daha duruyorum sizinle günümüz aynıyekliyprum önerilerinizi