• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Merhaba hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin ikiz olarak takip ediyordum zaten sizi ben daha duruyorum sizinle günümüz aynıyekliyprum önerilerinizi
Merhaba kızlar hazır ikizler uyuyorken kısada olsa bahsedeyim malum gebelik şekerim sınırda da olsa ikiz olduğu için insulım kullanıyordum ve gebelik kolestazı ihtimaline karşı her hafta kontrole gidiyordum 24 ocak cuma günü de öyle bir kontrol olacak diye gittim doktora bir önce ki gun ve gece ev dısında falandım yani gayet nırmal bir gündü sadece sabah hastaneye giderken eşime midemden sırtıma bir agrı var anlam veremedim demiştim Doktor'un odasına girdim ve doktorum bana sen iyi misin dedi bende ne alaka der gibi kadının suratına eveeeet dedim sadece gelirken arabada midemden belime bi sancı var demiştim dedim oda bana insanlar ona doğum sancısı diyor ve senin kadar rahat durmayıp acile falan gidiyor dedi normal doğum olması imkansızdı birinin plesantası asagıda diye. vajınal muayene dedi direk asıstanona odaya girdi vajınal baktı ultrason ile rahim boyu çok kısalmıs dedi elle muayene etti 2 cm acıklık dedi normal ultrason ile bebeklerin kalp atışına baktı normal dedi ve 30 dakika sonra ameliyathanede idim sonraki yarım saatte ise odamda 😅 hiç endişe ettiğim gibi olmadı epidural oldum herşeyi hissettim ama hiçbirşey hıssetmedim şansıma fotografcım acil bi hastaya gelmiş organızasyoncum ben ameliyathanede ilen herşeyi halletmiş bebeklerim hemen agladı bir sorunları yoktu ve hemen yanıma geldiler sutumde geldi yeterli ama bebekler küçük olduğu için biraz hızşı yoruluyor lar günde bir kaç kez emdikten sonra 5 ml takviye mama veriyorum kendim doktorunun yönlendirmesi ile anlayacagınjz ben hıcbısey anlamadım ama herşey anladım gibi oldu önerim olacaksa size kesinlikle doktorunuza korseyi sorun hayat kurtarıyor hiçbir şekilde stres yapmayın ben doguma girerken ne eşimin ne kendi tarafımdan kimse yetişemedi ailem zaten şehir dısında yaşıyor doğumdan iki saat sonra gelebildi eşimin ailesi aynı şehirde olmasına rağmen trafikten yetişemedi birşeyler akısında iken daha güzel oluyor 🌸💞 herkese saglıkla bebeklerine kavusmasını diliyorum dualarımda hepiniz vardınız 🙏🏻🙏🏻

Güvenli bağlanmayı sağlayıp kendimize de vakit ayırabilmemiz için zamana ihtiyacımız var sanırım. Bir arkadaşım 2si ikiz 3 çocuğu olduktan sonra 2 günlüğüne tek başına tatile gitmişti, şimdi de dans kursuna başlamış. İçimden çok takdir etmiştim kendine de vakit ayırabildiği için, mutlu olmayı seçtiği için. Ama tabii bunun için bütün şartların olgunlaşması şart..

İnstagramda “Ben artık birinin annesiyim.. Bayram sabahı coşkusuyum, mutfak tıkırtısıyım, kek kokusuyum..” diye bir yazı okumuştum. En az kendi annen baban kadar sevileceksin mutlaka canım emin ol 🥰
Aynen öyle şartlar uygun olduktan sonra herşey yapılır. Bende spor kursuna gidiyordum. Arkadaşlarımlada buluşuyordum. Arkadaş çocuklarını bırakıp Karadeniz tatiline gidiyordu. O çocuklar onlarla tatile hiç gidemedi nedeni onlarla gezilmiyor. Bir olur iki olur ama insan çocuklarıyla birlikte hatıra biriktirmez mi. Şimdi babaannede kalıyorlar. Yemin ederim eve gelmiyorlar anne baba da böyle iyi bizim kafamız rahat diyor.

Kesinlikle birde kötü bir haber aldım geçen hafta hatta buraya da giremedim. Herkes hamile söylemek istemiyorum. Bu yüzden ya bana bişey olsa. Ya çocuklarıma yetemesem korkusu sarıyor. Hayırlısı bakalım. Birde benim kız büyüdü. Rahatladım derken aynı şeyleri baştan yaşamak hem çalışıp hem onlara koşturmakta tedirgin ediyor.
aynıyız yaaa uff kız 9 yaşını bitirdi kendine yumurta kırıyor salatalar yapiyor benimle ilgisi yok hersey baştan başladı

Ben duygusuz bir köpke oldum resmen hamilelik boyu da öyle duygusallık olmamıştı şuanda da yok henüz ndbdjsndjj kötü hissettim kendimi 😆😆
yok yok iyi böyle kötü hissetme durup durup ağlamaktan iyidir ben normalde odunumdur erkek olsam hiç bir kadını anlayamazdım

Kızlar selam 🥲 kızım rsv olmuş 40 derece ateş düşürme operasyonu ile geçti günüm bu arada 2 gün sonra doğuracaktım dimi bennn 😂 bi tarafımda ayı bağırıyor ben kusmukla ateşle uğraşıyorum. Aklı olan 2. Çocuğu yapmasın 😂

aynıyız yaaa uff kız 9 yaşını bitirdi kendine yumurta kırıyor salatalar yapiyor benimle ilgisi yok hersey baştan başladı
Senin kızla benimkini değişsek mi 🤣🤣 benimkine bir bardak bile kaldırtamıyorum ben çocuğum yorgunum halim yok. Falan filan dünya bahane uyduruyor. Kendi odasını da toplamıo 😂 geçen etkinlikte kesme yapıştırma kısmında çamaşır vardı. Çocuk etkinlikte bile bunların hepsini ben mi yapıcam yorulurum demesin mi 😅

Senin kızla benimkini değişsek mi 🤣🤣 benimkine bir bardak bile kaldırtamıyorum ben çocuğum yorgunum halim yok. Falan filan dünya bahane uyduruyor. Kendi odasını da toplamıo 😂 geçen etkinlikte kesme yapıştırma kısmında çamaşır vardı. Çocuk etkinlikte bile bunların hepsini ben mi yapıcam yorulurum demesin mi 😅
Bana babam dünyada iş var deseler doğmazmışsın derdi küçükken 😂😂

aynıyız
Kızlar selam 🥲 kızım rsv olmuş 40 derece ateş düşürme operasyonu ile geçti günüm bu arada 2 gün sonra doğuracaktım dimi bennn 😂 bi tarafımda ayı bağırıyor ben kusmukla ateşle uğraşıyorum. Aklı olan 2. Çocuğu yapmasın 😂
Benim kızda aynı valla. Şimdi kemikli çorba içirip yatırdım. Çocuk buram buram hastalık kokuyor. Gündüz ilaç duşla düşürdüm. Seninki küçük kıyamam kusma sorunu temizliği zor. Allah yardımcın olsun ama iş işten geçti 2.ci geliyor 😂

Bana babam dünyada iş var deseler doğmazmışsın derdi küçükken 😂😂
Bence benim kızda aynı 😂 ay geçen geldi mutfağa abur cubura baktı babasına mavi sarı paketli olanı bana getirir misin dedi gitti. Eşimle göz göze geldik. Neden almadın diyor. Baba ben yorgunum halim yok diyor. Gelip seçti ama alıp götüremedi o derece 😂😂

Bence benim kızda aynı 😂 ay geçen geldi mutfağa abur cubura baktı babasına mavi sarı paketli olanı bana getirir misin dedi gitti. Eşimle göz göze geldik. Neden almadın diyor. Baba ben yorgunum halim yok diyor. Gelip seçti ama alıp götüremedi o derece 😂😂
E yuh yani 😂 az yede hizmetçi tut evladım 😂

elif kurt45 elif kurt45 valla en azından içirebilmişsin bizimki açlık grevinde su içti tüm gün azcık. 2 tanecik kiraz 2-3 ısırık elma 3-4 tane kraker meyve püresi bu 😣

elif kurt45 elif kurt45 valla en azından içirebilmişsin bizimki açlık grevinde su içti tüm gün azcık. 2 tanecik kiraz 2-3 ısırık elma 3-4 tane kraker meyve püresi bu 😣
Ateş kusma oldu mu iştahları kapanıyor canım. Mercimek çorbası benim kurtarıcım en dar zamanda içirip yedirdiğim tek şey çok seviyor.

Ateş kusma oldu mu iştahları kapanıyor canım. Mercimek çorbası benim kurtarıcım en dar zamanda içirip yedirdiğim tek şey çok seviyor.
Annem geldiği gün yani ilk ateşlendiği gün tarhana yaptı. Dün tavuk suyuna şehriye, bugün mercimek yaptı. Ki normalde içer çoğbaaa diyerek. Yok içemiyor. Et haşladı annem bugün düdüklüde kuzu. Yok yemedi makarna yok mandalina bayılır çok sever yok onu da yemedi. Yumurta sarısı sever yemedi yemedi Allah yemedi. Bi de bizimki blw bebesi 😂 ağzına tutturmuyor. Kaşıkla çatalla kendisi yiyor ağzına tutunca hayıy deyip itiyor 🥲 hayıyına başladığımın bebesi 😆

Yok erken doğdu zaten. 🤣🤣 ama aşırı hareketli 5 dk sabit durmaz. Bir güzel oynar dağıtır. 😂🤦‍♀️
Benimki de aşırı hareketli ve aşırı olumsuz bir bebe. Hayır olmaz çekil git Iıı ıhhh nein neee hepsi olumsuz. Ağzından hayra bi evet arada çıkıyor bazen. Ne desek itiraz ne desek kavga öfff yani 😒

Annem geldiği gün yani ilk ateşlendiği gün tarhana yaptı. Dün tavuk suyuna şehriye, bugün mercimek yaptı. Ki normalde içer çoğbaaa diyerek. Yok içemiyor. Et haşladı annem bugün düdüklüde kuzu. Yok yemedi makarna yok mandalina bayılır çok sever yok onu da yemedi. Yumurta sarısı sever yemedi yemedi Allah yemedi. Bi de bizimki blw bebesi 😂 ağzına tutturmuyor. Kaşıkla çatalla kendisi yiyor ağzına tutunca hayıy deyip itiyor 🥲 hayıyına başladığımın bebesi 😆
Bol su içir yemek vermek için uğraşma canım. Su acıktırır onu, bu sefer inşallah güzel yer. Yemediler mi iyileşemiolarda kıyamam. Allah razı olsun bare annen geldi. Yükünü hafifletir en azından. Doğuma ne karar verdin ?

Benimki de aşırı hareketli ve aşırı olumsuz bir bebe. Hayır olmaz çekil git Iıı ıhhh nein neee hepsi olumsuz. Ağzından hayra bi evet arada çıkıyor bazen. Ne desek itiraz ne desek kavga öfff yani 😒
Tam kendi benliğini karakterini oluşturduğu dönem. Bu süreç geçicek merak etme canım. Bir dönem sürekli inadı da olacak. 4 buçuk yaşından sonra toparlamıştık yavaştan. Şimdi de kendi düşünceleri ve kendi doğrularını savunduğu dönem inan o kadar güzel ki. Bunun için seninle tartışması düşüncelerini söylemesi o öz güvenini görünce oh diyeceksin. 😍

Bol su içir yemek vermek için uğraşma canım. Su acıktırır onu, bu sefer inşallah güzel yer. Yemediler mi iyileşemiolarda kıyamam. Allah razı olsun bare annen geldi. Yükünü hafifletir en azından. Doğuma ne karar verdin ?
İçmiyor ki hayıy deyip itiyor elimi. Suluğa döndüm geri yeter ki içsin diye yemi bırakmıştık suluğu hasta olunca geri döndük. Arada kendi çekerse yudum yudum çekiyor. Ama yok yemiyor. Bizimki su içtikçe acıkmıyor da kusuyor daha çok. Cılk cılk oldu midesi. Annem geldi de naptı sanki o da hastalandı selamın aleyküm deyip çocuktan kaptı. Gecedendir boğazım yutkunurken acıyor bana da sattılar herhalde 🥲 doğum konusunda net değilim ama rsv yenidoğana ölümcül. Eşimden kapmasından korkuyorum mavi durunun. O sebeple ben tek kalayım olur diyebilirim bakacağım pazartesi sabah durumlara

Back