• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kilosu ne kadar peki? Bence 30 ile başla duruma göre tekrar verirsin ben öyle yapmıştım açıkçası
Şimdi gördüm yorumunuzu iki saat arayla bi 90 bi 100 verdim. Yüzünde kırmızı bi sivilce gibi bişey çıkmış birde burnunda kırmızı iki nokta mama mı dokundu acaba

Benimki öyle durumda sadece emmek istiyor. Sonra onunla da savaş haline giriyor. Çoğunlukla süt bitmiş oluyor zaten. Bu sefer mama mı versem aç mı değil mi kaygısı başlıyor bende. Kısır bir döngü 😔
Bu ozellikle aksam oluyor benimkinde. Cocugun bence mamaya ihtiyaci yok 1 saat izin verse sutum oluyor zaten. Kirli bez tamam, kilosu boy uzamasi da tamamdi 1. Ay kontrolunde ben mecbur kalip aksamlari mama veriyorum. Em em sut yine oluyor ama dinlenmis meme gibi olmuyor 3 4 saat ayrilmak istemiyor cunku memeden. Ben de mama veriyorum ne yapayim😔

Bu ozellikle aksam oluyor benimkinde. Cocugun bence mamaya ihtiyaci yok 1 saat izin verse sutum oluyor zaten. Kirli bez tamam, kilosu boy uzamasi da tamamdi 1. Ay kontrolunde ben mecbur kalip aksamlari mama veriyorum. Em em sut yine oluyor ama dinlenmis meme gibi olmuyor 3 4 saat ayrilmak istemiyor cunku memeden. Ben de mama veriyorum ne yapayim😔
Bunu bende yapiyorum saatlerce memeden ayrilmayinca sut toplanmiyorum memelerimde hassaslasinca 70 ml veriyorum aksamlari iyi oluyo

Bunu bende yapiyorum saatlerce memeden ayrilmayinca sut toplanmiyorum memelerimde hassaslasinca 70 ml veriyorum aksamlari iyi oluyo
Doktora da sordum icsin dedi. Aslinda gerek yok ama diger turlu de olmuyor. Cocuga da emmekten fenalik geliyor debisi dusmus memeyi. Evde bebek arabasinda gezdirirken sakinlestigini fark ettim. Bu aksam oyle oyalamaya calisacagim bakalim🤷‍♀️

Ben Philips kullanıyorum doğduğundan beri meme reddi yaşamadım
Ben de onu kullaniyorum. Sorun olmadi simdilik gunde bir kez kullaniyorum. Aksamlari memeyle cebellesince cocuk neden acaba dedim. Bu arada okuyan herkese olsun sorum. Bebeginizin kakasi mukuslu oluyor mu? Benim bir oluyor bir olmuyor. Laktoz alerjisi hskkinda bilgisi olan var mi acaba?

Ben de onu kullaniyorum. Sorun olmadi simdilik gunde bir kez kullaniyorum. Aksamlari memeyle cebellesince cocuk neden acaba dedim. Bu arada okuyan herkese olsun sorum. Bebeginizin kakasi mukuslu oluyor mu? Benim bir oluyor bir olmuyor. Laktoz alerjisi hskkinda bilgisi olan var mi acaba?
Evet geçen ilk defa oldu doktor baya diyet vermiş ama açıkçası uymadım ve düzeldi bence o gün yediğimiz bir şey dokunuyor olabilir ama önemli olan kakada parçacık olması

Kızlar gün içinde uyanıkken hangi etkinlikleri yapıyorsunuz?Tummy time,kartlar,kitap okuma,şarkı söyleme ve dans etme yapıyoruz biz ama farklı bir şeylere başlayalım mı bilemedim. Piyanolu halı için boyu kısa tabi ama denicem onu da yarın

Back