- 8 Ekim 2022
- 681
- 534
- 33
Kilosu ne kadar peki? Bence 30 ile başla duruma göre tekrar verirsin ben öyle yapmıştım açıkçasıKorktuğum için mama vereceğim ama hiç vermedim sadece başlarda. 50 günlük şuan ne kadar ölçü vermeliyim tek seferde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilosu ne kadar peki? Bence 30 ile başla duruma göre tekrar verirsin ben öyle yapmıştım açıkçasıKorktuğum için mama vereceğim ama hiç vermedim sadece başlarda. 50 günlük şuan ne kadar ölçü vermeliyim tek seferde
Şimdi gördüm yorumunuzu iki saat arayla bi 90 bi 100 verdim. Yüzünde kırmızı bi sivilce gibi bişey çıkmış birde burnunda kırmızı iki nokta mama mı dokundu acabaKilosu ne kadar peki? Bence 30 ile başla duruma göre tekrar verirsin ben öyle yapmıştım açıkçası
Bu ozellikle aksam oluyor benimkinde. Cocugun bence mamaya ihtiyaci yok 1 saat izin verse sutum oluyor zaten. Kirli bez tamam, kilosu boy uzamasi da tamamdi 1. Ay kontrolunde ben mecbur kalip aksamlari mama veriyorum. Em em sut yine oluyor ama dinlenmis meme gibi olmuyor 3 4 saat ayrilmak istemiyor cunku memeden. Ben de mama veriyorum ne yapayimBenimki öyle durumda sadece emmek istiyor. Sonra onunla da savaş haline giriyor. Çoğunlukla süt bitmiş oluyor zaten. Bu sefer mama mı versem aç mı değil mi kaygısı başlıyor bende. Kısır bir döngü
Bunu bende yapiyorum saatlerce memeden ayrilmayinca sut toplanmiyorum memelerimde hassaslasinca 70 ml veriyorum aksamlari iyi oluyoBu ozellikle aksam oluyor benimkinde. Cocugun bence mamaya ihtiyaci yok 1 saat izin verse sutum oluyor zaten. Kirli bez tamam, kilosu boy uzamasi da tamamdi 1. Ay kontrolunde ben mecbur kalip aksamlari mama veriyorum. Em em sut yine oluyor ama dinlenmis meme gibi olmuyor 3 4 saat ayrilmak istemiyor cunku memeden. Ben de mama veriyorum ne yapayim
Doktora da sordum icsin dedi. Aslinda gerek yok ama diger turlu de olmuyor. Cocuga da emmekten fenalik geliyor debisi dusmus memeyi. Evde bebek arabasinda gezdirirken sakinlestigini fark ettim. Bu aksam oyle oyalamaya calisacagim bakalimBunu bende yapiyorum saatlerce memeden ayrilmayinca sut toplanmiyorum memelerimde hassaslasinca 70 ml veriyorum aksamlari iyi oluyo
Bu arada mamayi ne ile veriyorsunuz? Biberonla ise hangi biberon? Meme reddinden korkuyorum biraz da.Bunu bende yapiyorum saatlerce memeden ayrilmayinca sut toplanmiyorum memelerimde hassaslasinca 70 ml veriyorum aksamlari iyi oluyo
Ben Philips kullanıyorum doğduğundan beri meme reddi yaşamadımBu arada mamayi ne ile veriyorsunuz? Biberonla ise hangi biberon? Meme reddinden korkuyorum biraz da.
Ben de onu kullaniyorum. Sorun olmadi simdilik gunde bir kez kullaniyorum. Aksamlari memeyle cebellesince cocuk neden acaba dedim. Bu arada okuyan herkese olsun sorum. Bebeginizin kakasi mukuslu oluyor mu? Benim bir oluyor bir olmuyor. Laktoz alerjisi hskkinda bilgisi olan var mi acaba?Ben Philips kullanıyorum doğduğundan beri meme reddi yaşamadım
Evet geçen ilk defa oldu doktor baya diyet vermiş ama açıkçası uymadım ve düzeldi bence o gün yediğimiz bir şey dokunuyor olabilir ama önemli olan kakada parçacık olmasıBen de onu kullaniyorum. Sorun olmadi simdilik gunde bir kez kullaniyorum. Aksamlari memeyle cebellesince cocuk neden acaba dedim. Bu arada okuyan herkese olsun sorum. Bebeginizin kakasi mukuslu oluyor mu? Benim bir oluyor bir olmuyor. Laktoz alerjisi hskkinda bilgisi olan var mi acaba?
Parçacık olması kötü mü?Evet geçen ilk defa oldu doktor baya diyet vermiş ama açıkçası uymadım ve düzeldi bence o gün yediğimiz bir şey dokunuyor olabilir ama önemli olan kakada parçacık olması
Hayır olması gereken parçacıklıymışParçacık olması kötü mü?