• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sadece emmek degil de sütün kaliteside önemli diye biliyorum kilo alması için daha cok protein beslensen ceviz badem falan yesen lactamilde artıyormuş migrosta vardı
Ceviz badem, bestlak, lacmix, humana tea hepsini kullanıyorum. Tüm tuşlara basmış durumdayım. Perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor.

Kızlar bebeğim memeye gelince ağlıyor sinirleniyor daha sütü çekmeden hani çekse begenmiyo veya olmadığı için dicem ama var süt. zaten memede uyuyan bi çocuk seviyo da memeyi besige asla gözü açık koyamam niye böyle yapiyo anlamıyorum beş dk falan sinirinin geçmesini bekliyoruz sonra aliyo memeyi normal diyorlar ama pek normal değil bi şeye uyuz oluyo da anlamıyorum iki gündür böyle

Maşallah canım ben emmeden sonra sağdım sarılık varken asla iciremedim içtiğinide kustu çıkarmıyor mu içiyor mu hepsini
Bizim sarılık da var geçen hafta 8.8 e indi çok şükür. Ama normal içiyor. Hatta doymuyor üstüne mamayı da içiyor. Bence bunun sarilikla alakası yok. Her emmeden sonra geğirtiyor musun? Midede hava kalınca kusuyorlar. 2 dk emse bile hemen kaldırıp geğirtiyorum. Bir de genelde kafa çok yukarıda olacak şekilde besliyorum. Ayaklar ve vücut aşağıda kalıyor

Çok zahmetli gelmeye başladı süt sagmak başlarda sagiyordum sadece. zaten çocuk emiyor sürekli memede. gerek duymuyorum artık 😅
Evet gerçekten çok zahmetli. Büyük irade lazım sagmaya. Ama bizimki tam boşaltmıyor memeyi. Öyle olunca asıl faydali olan son süt kalıyor. Onu da sağarak veriyorum

Gümüş kapak takan arkadaşlar sürekli takiyormusunuz ben yara olduğu zamandan beri takıyorum ama yaralarım.iyislesmedi acıyı hafifletiyor ama.genedr çıkarmak gerekirmi kalkanda almıştım onumu taksam
Yara varken ben kalkan kullandım canım. Emzirmeden sonra kremini sür, kapağı kapat sütyen içinde, ucu hiç bir yere değmemiş ve hava almış oluyor… gümüş kapak bence yara olmayan memişler için..

Kızlar boyun altına bakıyor musunuz bizim kız gıdısı var biraz iki üç boğum var orda her gün silmeye çalışıyorum ama en dipteki kızarık dün pişik kremi sürmüştüm bugün tekrar sildim minik kanadı ne iyi gelir

Kızlar bizim bebeiş haftasonu aksam ve gece bayaa sancılıydı uyumadık hiç sürekli sancı ve çığlıkla ağladı. Bi kaç arkadaş tavsiyesiyle iki gün sab simplex verdim sadece aksam 4-5 damla. Çok güzel uyudu valla.. dün 1 ay kontrolüne yeni doktora gittik o da probiyotik bigaia kullanabilirsiniz dedi.. ne yapsam bilemedim.. sabsimplex kullanan var mı?

Bizim sarılık da var geçen hafta 8.8 e indi çok şükür. Ama normal içiyor. Hatta doymuyor üstüne mamayı da içiyor. Bence bunun sarilikla alakası yok. Her emmeden sonra geğirtiyor musun? Midede hava kalınca kusuyorlar. 2 dk emse bile hemen kaldırıp geğirtiyorum. Bir de genelde kafa çok yukarıda olacak şekilde besliyorum. Ayaklar ve vücut aşağıda kalıyor
Bizim kilo alımı iyi gerek yok dedi doktor sağmıyorum artık o yüzden sarılık tekrar baktırcak mısınız 12/11/10 du en son doktor düşüyor dedi tekrar baktır falan demedi

Kızlar bizim bebeiş haftasonu aksam ve gece bayaa sancılıydı uyumadık hiç sürekli sancı ve çığlıkla ağladı. Bi kaç arkadaş tavsiyesiyle iki gün sab simplex verdim sadece aksam 4-5 damla. Çok güzel uyudu valla.. dün 1 ay kontrolüne yeni doktora gittik o da probiyotik bigaia kullanabilirsiniz dedi.. ne yapsam bilemedim.. sabsimplex kullanan var mı?
Oglumda sabsimplex ve biogaia beraber kullanmıştım bir ara biri probiyotik biri gaz giderici beraber kullanabilirsiniz

Oglumda sabsimplex ve biogaia beraber kullanmıştım bir ara biri probiyotik biri gaz giderici beraber kullanabilirsiniz
sabsimplexi günde kaç damla kullanmıştın? Her gün düzenli mi vermek gerekir yoksa gazı oldukça bebiş zorlandıkça mı acaba..

Havalandırma derken nasıl yapıyorsunuz çünkü kumaşa sürtününce çok acıyor süt sürüp kurumasını beklesem bile o yüzden sürekli takıyorum ben
Düğmeli pijamalarda süt sürdükten bir süre sonra açık bırakıyordum pamuklu sütyen ya da göğüs pedi yumuşak oluyor

Kızlar bebeğim memeye gelince ağlıyor sinirleniyor daha sütü çekmeden hani çekse begenmiyo veya olmadığı için dicem ama var süt. zaten memede uyuyan bi çocuk seviyo da memeyi besige asla gözü açık koyamam niye böyle yapiyo anlamıyorum beş dk falan sinirinin geçmesini bekliyoruz sonra aliyo memeyi normal diyorlar ama pek normal değil bi şeye uyuz oluyo da anlamıyorum iki gündür böyle
Canım bazen bizimkide öyle yapıyor ağzına verdiktrn sonra ayakta yürümeyi dene bı

Kızlar bebeğimi emziriyorum uyuya kalıyor kucağımda yatağına koyduğum anda hemen elleri kolları kıpır kıpır oluyor sürekli ellerini kollarını oynatıyor uyanıyor sizinde bebekleriniz böyle mi elleri kolları kıpır kıpır harekwtli mi ?

Bu hafta böyle olmuş. 5. hafta büyüme haftası diyorlardı zaten. Çok ama daha yeni 3700 olduk. O yüzden aynı şekilde besle dedi
Bizde 3700 olduk geçen cuma 🤗 cuma tekrar gideceğiz ne kadar alacak ben de merak ediyorum. Bizimde 4. Hafta bitti. giderek artacak artık yedikleri de aldıkları kilo da. Emiyor, sağdığım sütleri içiyor, mama da içiyor akşamları. Versem daha da içer. Annem obez olacak diyor 🤣 bi çekinmiyor değilim.
Çok zahmetli gelmeye başladı süt sagmak başlarda sagiyordum sadece. zaten çocuk emiyor sürekli memede. gerek duymuyorum artık 😅

Evet gerçekten çok zahmetli. Büyük irade lazım sagmaya. Ama bizimki tam boşaltmıyor memeyi. Öyle olunca asıl faydali olan son süt kalıyor. Onu da sağarak veriyorum
Tam da bu iki sebepten giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum.

Back
X