• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Uyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum 😕
Güzel arkadaşım hiç üzülme hepimiz aynı durumdayız ben doğumdan sonra 4 gün hiç uyumadım süt doğru düzgün gelmedi birşey yiyemedim sürekli istifra ettim çorbayla beslendim sütte olmadı haliyle düzeldikçe birşeyler yemeye başladıkça su içtikçe biraz süt geldi bebeğin sarılığı tavan yaptı mama başladı doktor ben günde 4 kere felan mama veriyorum mamayıda enjektörle denedim içmedi çay kaşığı denedim, kaşık biberon denedim hicbirseyle veremedim en son avent biberon önerdi doktor onunla verdim içiyor memeyide reddetmedi istersen bir dene arkadaşım hiç üzülme bu bebekler bir şekilde büyüyecekler hepimiz aynı durumdayız yalnız hissetme kendini günlerce ağladım ben yapamayacağım sanırım diye bağırdım psikolojim alt üst oldu buda sütü etkiliyor inşallah hepimiz bu süreci atlatacağız ♥️

Uyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum 😕
Bunların üzerine birde kayinpederim herbokolog kendisi 😂 sağdığım sütü vermeye çalışıyorum bebeğe bu kadarcık mı sütun var dedi bende senden daha fazla çıkıyorsa sağda ver dedim. İçinde tutma bacım hicbirseyi ben lohusa depresyonunun ucunda geziyorum herkesi yolladım evden kafam daha rahat 🌸

Ayy evet hazır ve almazsan imha ediliyor süre dolup süreyi yenilemek istemezsen 3 paket çocuğum var 😂 kızımda onlardan birisiydi diye düşünüyorum sanırım gerçekten hepsini alacağım 🥲♥️
yaşında musaitse al canım. Ben 40 oldum 2. yi yaptım ama şeytan diyor iki yıl sonra bir tane daha yapıştır 😅😅😅

Ben clinikid masaj yağı aldım dün. Alıp deneyen var mı? Bu gaz bizi mahvediyor. Ağızdan bir iki gek olsa bile altta kesin gazı oluyor. Acaba alerji falan mı var? Bir kaç gün süt ürünleri yemeyeceğim, bide öyle deneyelim. En çok alerji süt ürünlerinden oluyormuş. Çarşamba doktora gideceğiz 15 günlük oluyor, doktora da sorayım.
Biz kullanıyoruz. Onun etkisinden midir bilmem rahat rahat tuvaletini yapıyor bebiş. Gaz sorunu ne yazık kı devam ediyor. İçeriğin de bulunan papatya vs gibi bitkiler de uykusunu getırıyor sanırım. Ellerine masaj yapıp eldivenını takıyorum. Zaten masaj yağı alacaktım bende denemek istedim. Her bebek de tüm ürünler farklı etki gösteriyormuş. Gaz damlası kullandık. Bebek hiç uyumadı. Bıraktıktan 2-3 gün sonra ancak toparladı. Başka bir gaz damlası denemeye korkar oldum

Bak sen bı uyumaya başla nasıl sütun artacak. Su an mama desteği alıyorsunuz zaten yanındakiler baksın sen uyu bol su iç ve uyu gündüz bı saat falan dersin ki bu kadar kolaymış boşuna kendimi üzmüşum

Akıyor akarken memeyi bebeye veriyorum biraz emiyor sonra çığlık atıyor🙄 doymuyor diye kv mama veriyor şimdi
Bak aynısını yaşadım. Gece tüm atletim sütten sırılsıklam olmuştu. Kv hâlâ "sütün de bir gelseydi" diyordu. En son sağdım. Dünyanın sütü çıktı. Al işte dedim. Sustu. O sütü de biberonla verdim. Şimdi arada bir sağıyorum da memeden de veriyorum. Biberonu da memeyi de tutuyor

Kızlar doğum yapalı 1 hafta oldu. Sezaryen yerim yanıyor hareket edince. Onun haricinde iyiyiz çok şükür. Evden gönderdim herkesi. 2 buçuk yaş oğlum, kızım ve ben beraberiz. Annem ve kardeşim çok yardımcı oldular. Artık yoruldular diye gidin dedim.
Bebiş tam bir gece kuşu. Gündüz uyuyor, gece saatlerce uyumuyor. Kolik saatlerimiz gece olacak sanırım 😣

Kızlar doğum yapalı 1 hafta oldu. Sezaryen yerim yanıyor hareket edince. Onun haricinde iyiyiz çok şükür. Evden gönderdim herkesi. 2 buçuk yaş oğlum, kızım ve ben beraberiz. Annem ve kardeşim çok yardımcı oldular. Artık yoruldular diye gidin dedim.
Bebiş tam bir gece kuşu. Gündüz uyuyor, gece saatlerce uyumuyor. Kolik saatlerimiz gece olacak sanırım 😣
Gündüz sesten uyuyor gece de sessizlikten uyanıyor da olabilir hemen kolik falan diyip çağırmayalim 🥹😅

Kızlar bebeğimin gözleri hep çapaklanıyor temizliyorum hızlıca yine çapak oluyor.Farklı bir akıntı yok gözünde sadece çok çapaklanıyor resmen bir gözü yapışmış gibi üzülüyorum bebeğime🥲

Ya göz kanalları tıkalıymış ya da enfeksiyon olabilirmiş Mustafa Kemal’de de çapaklanma dediğin gibi yapışma yapıyor bize enfeksiyon dedi göz damlası verdi günde 1 kez alt kısma içe damlatıyorum ve makyaj pamuğunu ılık su ile ıslatıp onla siliyorum
Bizde de enfeksiyon 5 gündür antibiyotik damla kullanıyoruz ama geçmedi. Siz hangi damlayı kullanıyorsunuz ve geçti mi?

Kızlar ben acile gelmiştim belim ağrıyor diye doktor suyumun tamamen bittiğini söyledi suni sancı verecekler çok korkuyorum dayanabilir miyim 39+3 üm zaten su sıkıntımız vardı ben iki gündür terliyorum sanıyordum iç çamaşırım ıslak oluyordu suyum gelmiş farketmiştim olabilirim 😞 yatışım yapıldı şu an bana dua edin lütfen 🙏
Selam kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınız için 24.01.2025 saat 14.25 te dünyaya geldi oğlum. 2800 kg 50 cm cinnabon cinnabon dün akşam eve geçtik iyiyiz çok şükür benim kanamam ve dikişim çok oldu doğumum çok zor geçti suni sancıyla gece 23 te yatışım yapıldı. Ertesi gün 14.25 te doğum gerçekleşti. Doğumunu bekleyen arkadaşlarım dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun.

Sen çok strese girmişsin uyku en güzel süt yapıcı şey uyuyor musun arkadaşım her şeyi bırakıp Güzel bir duş alıp madem çocuğu da mama ile besliyorlarmış Sen bol bol uyu bestlak Damla da çok işe yarıyor hoşaf ta ama en önemlisi bol su iç ve lütfen uyu 🩷🩷🩷🩷 sana buradan güzel enerjiler gönderiyoruz lütfen kendini üzme ha sütün gelmez mama ile devam edersiniz hiç sıkıntı değil bunun için kendini suçlama 🩷
Uyku konusunda çok haklısın gece pörsümüş, sönmüş balona dönmüş 2 meme ile uyudum. sabah ikiside süt dolu uyandım. 🤗 Obur oğlum birini söndürdü hemen 😂

Back