• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizde 3700 olduk geçen cuma 🤗 cuma tekrar gideceğiz ne kadar alacak ben de merak ediyorum. Bizimde 4. Hafta bitti. giderek artacak artık yedikleri de aldıkları kilo da. Emiyor, sağdığım sütleri içiyor, mama da içiyor akşamları. Versem daha da içer. Annem obez olacak diyor 🤣 bi çekinmiyor değilim.
Ay valla şimdi ben de korktum. Masaallah çocuk kara delik gibi. Sütüm az diyordum meğer az değilmiş bebem çok oburmuş. Damacanaya biberon başlığı mı taksam ne yapsam jsjsjs

Kızlar gümüş kapak kullanıp memnun olan kimseyi görmedim ben. Hem kenarları deyince memede yara yapıyor, hem hava aldırmıyor iyileşme süresi uzuyor.
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım onu kullandım başlarda. Şu an mememde yara yok. Bebek emdikçe düzeliyor meme uçları
Ay gümüş kapak çok overrate edilmiş. Hiç bir işe yaramadı. Ama lansinoh göğüs ucu kremi mucize gibi bir şey. Bebem parçalıyor. Kremi sürüyorum sonraki emzirmeye iyileşmiş oluyor

Almadıysan kesinlikle giyilebilir al kablolara bağlı kalma rahat olur
Var lansinoh tekli çok zor oluyor. Bi tane de kablosuz almak istiyorum.

Ay valla şimdi ben de korktum. Masaallah çocuk kara delik gibi. Sütüm az diyordum meğer az değilmiş bebem çok oburmuş. Damacanaya biberon başlığı mı taksam ne yapsam jsjsjs
🤣🤣🤣 Ben de aynı durumdayım emin ol, sütüm yetmiyor. Tuniş de çok iştahlı. Akşam bu saatlere memeler fos oluyor. Mecbur mama içiyor.

Yalnız olmamak mutlu ediyor😅 iki meme artı 30cc mama ama bana mısın demiyor hala aç hala ağlak ne yapcam bilmiyorum. Sütüm de var halbuki

Var lansinoh tekli çok zor oluyor. Bi tane de kablosuz almak istiyorum.

🤣🤣🤣 Ben de aynı durumdayım emin ol, sütüm yetmiyor. Tuniş de çok iştahlı. Akşam bu saatlere memeler fos oluyor. Mecbur mama içiyor.

Ya benim de gece emziriyorum sabaha hiçbir şey kalmıyor. İyi bir kahvaltidan 2 saat sonra anca süt iniyor. Aman valla aç kalmasın da mama zehir değil sonuçta. Anne sütünün vitaminini de alıyor mamayla da iyice doyup gelişiyor

Bu saatler olunca sütü bitenler kervanına bende geldim🫢🙋🏻‍♀️ kız niye böyle oluyor ki mamaya mi başlasam kafama göre başlamak da istemiyorum en yakın Dr randevumiz bı hafta sonra ay delireceummmm

Yalnız olmamak mutlu ediyor😅 iki meme artı 30cc mama ama bana mısın demiyor hala aç hala ağlak ne yapcam bilmiyorum. Sütüm de var halbuki
Aldığı kadarını ver dedi doktorum. Mamayı 90 a bile çıkabilirsin dedi. Valla beyin gelişimi için kritik zamanlar. O yüzden dayıyorum mamayı 😁
Yalnız şöyle 3 gün hiç emzirmeden saat başı sağayım biberonla vereyim diyorum. Saatlik sağınca belki vücudum dışarda bir canavar olduğunu düşünüp süt üretimini artırır 😁

Aldığı kadarını ver dedi doktorum. Mamayı 90 a bile çıkabilirsin dedi. Valla beyin gelişimi için kritik zamanlar. O yüzden dayıyorum mamayı 😁
Yalnız şöyle 3 gün hiç emzirmeden saat başı sağayım biberonla vereyim diyorum. Saatlik sağınca belki vücudum dışarda bir canavar olduğunu düşünüp süt üretimini artırır 😁
Bende ağlayınca önce meme baktım.susmuyor bu sefer mama veriyorum 😅bugün 120 olcak.mama içti yavrum her zaman ,60 içerdi nasıl içti anlamadım bı sıkıntısı olmaz inşallah 😭

P pankekkk P petuny_a üçünüzün bebişide erkek mi 🤣

Ben o şekilde yapsam bile diğer göğsümü emerken ordan da süt geliyor ve ıslanıp tekrar yara oluyor😢
Biz aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım sağ iki ucunun da yarısı yok şuan etleri görünüyor öyle sızlıyor ki anlatamam krem.suruo.gumus.kapak takınca rahatlatıyor bazen ama iyilesmiyor

Kızlar biz 18. Gündeyiz. 4 gün önce yani 14. Günde kontrolümüz vardı. Hala doğum kilosuna ulaşamadı. 3400 civarında doğdu, sonra 3090 grama düştü. 4 gün önce 3160 tı. Yavaş kilo alıyo doktor dedi. Bu hafta da kontrol edicek eğer az kilo alımı varsa biraz mama başlayacağız. Çok da güzel emiyor aslında. Doyuyo ve uyuyo da. Ama kilo almamasının sebebini anlayamadım
Bizde öyleydik doğum kilosu 3090 4.gün 2900 a düşmüştü 18.gün 3120 olmuştu 1 aylıkken de 3600 oldu. Ama sadece 3.hafta 400 gr a yakın aldı o ara sütüm çoktu tayzikli geliyordu önden 20 cc sağıp yağlı sütü vermeye çalıştım sanırım ondan fazla aldı. Bi de sarılıktan dolayı başlarda fazla emmiyordu ama yine de sütüm vardı bende emiyor doyuyor sanıyordum sizinde düzelecektir bence artık
Kızlar gümüş kapak kullanıp memnun olan kimseyi görmedim ben. Hem kenarları deyince memede yara yapıyor, hem hava aldırmıyor iyileşme süresi uzuyor.
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım onu kullandım başlarda. Şu an mememde yara yok. Bebek emdikçe düzeliyor meme uçları
Ben varım kullanıp memnun kalan 😄 büyük oğlumda 4 ay meme ucu yarası çektim kullanmadığım krem denemediğim yöntem kalmadı oğlum çok kötü tutuyordu memeyi bi türlü iyileşmiyordu ta ki gümüş kapak kullanana kadar. 1 haftada iyileştirdi ki gümüşün antibakteriyel ve iyileştirici özelliği var. Kişiden kişiye değişir tabi ama bana çok şyi geldi şimdi de doğumdan beri bir aydır sürekli kullanıyorum
Off ya 2 ay aşıları nasil kötü yapiyor kuzumu😔3 tane asi vuruluyor ama nedense hafta da bir aşı vuruluyor asi gelmemis oluyor.sinirlerim tepeme çıktı valla.gecen hafta biri ,bu hafta biri ,haftaya da biri vurulur artık.tam geçti diyoruz bidaha aşı.ne sacma Allah aşkına.oglumda 3u de aynı günde vuruldu bitti.3 çocuk demeyi biliyorlar.daha aşıları temin edemiyorlar
Ya bu ne saçmalık resmen eziyet bebeğe ben senin yerinde olsam hepsini aynı anda yaptırırdım. Bana da gün verdiler verem aşısından kaynaklı oluyor bu bize hangi gğn verecekleri belli değil dediler aşıyı alırlarsa açıp toplu yapıyorlar

Kızlar bizim bebeiş haftasonu aksam ve gece bayaa sancılıydı uyumadık hiç sürekli sancı ve çığlıkla ağladı. Bi kaç arkadaş tavsiyesiyle iki gün sab simplex verdim sadece aksam 4-5 damla. Çok güzel uyudu valla.. dün 1 ay kontrolüne yeni doktora gittik o da probiyotik bigaia kullanabilirsiniz dedi.. ne yapsam bilemedim.. sabsimplex kullanan var mı?
Sab simplex bugün eczacı tavsiyeyle aldım umarım işe yarar.Size nasıl kullanım önerdiler? Bana günde maks 3 kere 10 ar damla olacak şekilde dediler.2 kere ile başlıcaz yeterli gelmezse 3 olacakmış

Kızlar bebeğimi emziriyorum uyuya kalıyor kucağımda yatağına koyduğum anda hemen elleri kolları kıpır kıpır oluyor sürekli ellerini kollarını oynatıyor uyanıyor sizinde bebekleriniz böyle mi elleri kolları kıpır kıpır harekwtli mi ?
Evet bazen yerine koymaya çekiniyorum.Hele bazen başını bir sağ bir sola çeviriyor korkuyorum sarsılacak diye😂

Onuda şurup gümüş.kapak takıyorum canım sen surnce bişey koyuyomusun
Çok kötüyse ucu bi 15 dk açık bırakıp göğüs pedi takıyorum. Daha yumuşak olduğu için sürtününce kıyafet kadar rahatsız etmiyor. Ama genelde koruma amaçlı kullandığım için direkt sürüp geçiyorum. Bu arada lansinohun iki türü varmış. Biri krem biri jel. Jel olan iyi ama krem olan o kadar etkili değilmiş

Back
X