• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın, biz kızlarımla memlekete ailemin yanına geldik iyi ki de geldik. Dün inanılmaz dinlendim. Çok da güzel beslendim.:KK200::KK200::KK200:
Bebişlerinizr bayıldım hepsini allah bağışlasın, sağlık versin.
Günaydın saryacım çok sevindim tadını cıkar guzelce dinlen benim evde annem var ama dinlenemiyorum fazla çunku bebeğim emmeden sakinleşmiyor

Kerem bebe yarım saat gazdan bağırdı.Babasi sakinleştirip uyuttu.2 gündür bio gaia kullanıyoruz.Gece 11 civarı 5 damla veriyorum.Gunduzleri rahat bol gaz çıkarıyor çişlerini yapıyor.Aksam 7-12 arası sikintili ara ara ağlıyor.11-12 arası 15-30 dakika ağlama krizi tutuyor.Abisi kadar değil ama sanki hafif koligiz.
Biogai ve Nurse harvey beraber kullanımı kolikte baya işe yarıyor canım. Biogai bagorsagı duzenlıyor Nurse harvey de gazı cıkarmasını kolaylaştırıyor

Günaydın kızlar. Köye annemlere geldim. Mete akşam olurken ağlamaya başlıyor. Emmek istiyor ama ememiyor ağlamaktan bir hal oldu yavrum sinirlerim harap. Uzun zamandır da giremedim. Meme reddi mi yaşıyoruz acaba dedim ama günde bir ili kere ancak mama desteği veriyorum bazen hiç vermiyorum. Gündüz de gayet iyi emiyor bilmiyor nasıl çözeceğiz. Sizlerde iyisinizdir inşallah doğurmayan kalmamıştır artık

Günaydın kızlar. Köye annemlere geldim. Mete akşam olurken ağlamaya başlıyor. Emmek istiyor ama ememiyor ağlamaktan bir hal oldu yavrum sinirlerim harap. Uzun zamandır da giremedim. Meme reddi mi yaşıyoruz acaba dedim ama günde bir ili kere ancak mama desteği veriyorum bazen hiç vermiyorum. Gündüz de gayet iyi emiyor bilmiyor nasıl çözeceğiz. Sizlerde iyisinizdir inşallah doğurmayan kalmamıştır artık
Günaydın Sayecim kolay gelsin aranıyormu peki neden ememiyor kuzucuk. hepimiz birseylerle ugrasıyoruz gaz uykusuzluk sürekli emme isteği bizde mevcut olan sıkıntılar. Dinlenmeye calıs kuzum senin de enerjiye ihtiyacın var siz ikiz anaları ekstra güçlüsünüz Allah kolaylık versin 🙏

Canım sağolasın merak etmişsin zor günler geçiriyoruz ağlama krizleri emememe gerçekten yoruldum. Sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım aynı şeyi yaşıyoruz, sabahtan akşama iyiler ama akşam üzeri huzursuzluk başlıyor ikiside ayaklarını çırpıyor ememiyorlar her yutkunmada ağlıyorlar, gece 12ye kadar bu devam ediyor gezerek ayakta emzirmeye çalışıyorum sonra yorulup uyku arasında emiyorlar, meme reddi olsa gündüzde emmezler bence sanki akşam sütü asitli ve hazmedilmesi zor oluyor içerken rahatsızlık başlıyor bebelerde.. canları sağolsun böyle böyle büyüyecekler

Back