Aminn hepimize güç kuvvet sabır diliyorum bendeAllah kolaylık versin.Annelik=fedakarlık+sonsuz karşılıksız sevgi.Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın daima güzel günlerini göstersin bizlere❤
Benimde tum gezmem 2 saglik ocagi 3 hastane bi annem bende cok bunaldim devreler yanmak uzere2 defa hastane 2 defa sağlık ocağı 1 defa da anneme gittik 22 gün içinde bütün gezmemiz buŞaka bi yana evde accaip sıkıldım.Alisveris bana iyi gelecek.Ilk bebede kendimi eve kapatmıştım.Depresyondan cikamadim kv destegi ile Bunda gezmek istiyorum.Bebemi de dışarı alıştırmak istiyorum.Sütü sagip termos çantaya koyarım.Bebek arabasında tahminim uyur.Abisi de gazliydi bebek arabasında rahatlardı.Insallah güzel bi deneyim olur bizim için de.
2 bebeler +2 bonusla size maşallah diyor saygıyla eğiliyorum efenim
Benimde tum gezmem 2 saglik ocagi 3 hastane bi annem bende cok bunaldim devreler yanmak uzere
En kısa zamanda atacagim resmen disarisini temiz havayi ozledim ki gezmekten hoslanan biri olmadigim halde esime disarinin kiymetini bilmemisim bundan sonra hep gezcem diyorumCanım bence kendimizi dışarı atmalıyız.Biraz da alışveriş oh misssss❤
En kısa zamanda atacagim resmen disarisini temiz havayi ozledim ki gezmekten hoslanan biri olmadigim halde esime disarinin kiymetini bilmemisim bundan sonra hep gezcem diyorum
4canım atlet giydiriyo musun içine
bende böyle zıbın giydiriyorum ama içine atlette giydiriyorum
evde gece gündüz yatak odasında salonda sürekli klima açık 25 derecede üşür diye korkuyorum
üstünüde hiç örttürmüyo ayağıyla itiyo hemen
Ben yenidoğan aparatlı kanguru kullanıyorum. Solomonbaby neşeli baykuşlar. Memnunum rahatı yerinde ama sırf ter oluyor keşke kulmaşı daha penye olsaydı. Yanımda yedek zıbınlarla geziyorumBilemedim kuzum ya , slingde de sürekli elle sırtını, başını tutmak gerekmez mi? kangurularda da yenidoğan aparatı var ya daha mı rahat olur ki, önce sling sonra kanguru masrafı
Canım sen hangi ildeydin? Biraz kalın giymişler gibi. Ben ne çorap ne eldiven ne yelek ne esofman giydiriyorum. Birtek kısa kollu body gece/gündüzAnlık foto alalım bebişlerden.Biz böyleyiz sarı oğlusumla.Anne kucağı sekerlemesi
Ben yenidoğan aparatlı kanguru kullanıyorum. Solomonbaby neşeli baykuşlar. Memnunum rahatı yerinde ama sırf ter oluyor keşke kulmaşı daha penye olsaydı. Yanımda yedek zıbınlarla geziyorum
Canım sen hangi ildeydin? Biraz kalın giymişler gibi. Ben ne çorap ne eldiven ne yelek ne esofman giydiriyorum. Birtek kısa kollu body gece/gündüz
Grubun tek sezeryanlısı ben değilim biliyorum çıkın ortaya da bu cahili bilgilendirin hainn domdomlarrrSezeryanlı bacılar bakın helee..
Bu gün 22. gün, dikişi ortasında bi yer kızarmış ilk defa dikiş ağrısı hissediyorum, dokundum içi şiş gibi, canım yanıyo, enfeksiyon mu bu
Ana ben görmedim görsem yazardım :) büyük ihtimal öyle gibi görünüyor bende 20. Günde falan sarı akıntı gelmeye başlamıştı az az ben her gün baticon la silip gazlı bez kapadım üstüne bı kaç gün içinde kesildi sıvı. Ama şişlik nedir bilemiyorum . Fıtık olabilir mi bebek dışında bişey asla kaldırma fıtık olur demişti doktor bana.Grubun tek sezeryanlısı ben değilim biliyorum çıkın ortaya da bu cahili bilgilendirin hainn domdomlarrr
Ya böyle ufak bi şişlik kuzum leblebi kadar yok bile. Ama ben herkül gibi her işe koşarsam olmuş olabilirAna ben görmedim görsem yazardım :) büyük ihtimal öyle gibi görünüyor bende 20. Günde falan sarı akıntı gelmeye başlamıştı az az ben her gün baticon la silip gazlı bez kapadım üstüne bı kaç gün içinde kesildi sıvı. Ama şişlik nedir bilemiyorum . Fıtık olabilir mi bebek dışında bişey asla kaldırma fıtık olur demişti doktor bana.
O zmn önemli değildir yaa sen gergin temizle dediğim gibi gazlı bez koyYa böyle ufak bi şişlik kuzum leblebi kadar yok bile. Ama ben herkül gibi her işe koşarsam olmuş olabilir
Niye pamuk kullanmıyorsunuzŞundan kullanan var mı?Memnun musunuz?Eşim 2 paket almış 90 ar adet.Parfüm kokusu var doğal değil gibi
İbadet işi kesin de ilişki kısmı olmaz diye okumuştum, biraz araştırınca, Allahu alem tabi ki, ben garanti olsun diye bekletmistimGusül alıp temizlendiyse hem ibadetlerine hem de ilişkiye devam edebilir 40 günü beklemesine gerek yok.Kan kesin bittiyse lohusalik hükümleri bitmiştir.40 gün lohusaligin üst sınırıdır.40.gunde kan devam ediyorsa gusleder ibadetlerine devam eder.40 günden fazlası istihaze(özür kanı) sayılır.
solomombaby yeni doğan aparatı kullanıyorum. Dışarı yürüyüşe çıktım çok kez ergonomik olduğu için çok rahat... Büyük oğlumla evde tek kaldığımızda da mecburen kullanacağım sanırım diğeriyle ilgilenebilmek için... Kış olsa sling alırdım. Ama kanguru daha mantıklı geldi banaKızlar kanguru alan var mı yada sling? Almak istiyorum çünkü her dk böyleyiz su bile içemez oldum 3 gündür ,şu yeni doğan apartlı kangurular nasıl acaba
bizde 10 gündür uzaktayız eşimle az önce fırsat bulup 30 dk fln telde konuşabildik. Darlandım seninle konuşamıyorum artık diyor. Çok sıkılmış
bende çok aldığıma pişmanım halen 70 80 tane var ve benim tosbik 5.5 kg şuanda küçük geliyor. Ama bitirmem lazım o bezleriKaç kilosunuz canım. Bazı markaların iki numarası bize olmadı ya. Molfix 2 numara olmadı. Goon 2 numara oldu mesela. Yalnız Molfix 3-6 goon 4-8 kg onu fark ettim sonradan.
Ben çok beğendim. Kullanıyorum.Şundan kullanan var mı?Memnun musunuz?Eşim 2 paket almış 90 ar adet.Parfüm kokusu var doğal değil gibi
Canım yıkayıp kullan ben ıslak mendili yıkayıp kullanıyorumŞundan kullanan var mı?Memnun musunuz?Eşim 2 paket almış 90 ar adet.Parfüm kokusu var doğal değil gibi
Niye pamuk kullanmıyorsunuz
Ben asla bunlardan kullanma taraftarı değilim açıkçası
Pamuk hem uygun hem daha guvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?