• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ankara nın sıcağından bunaldık bizde kızcemle  :işsiz: :işsiz::işsiz:

Eklentiler

• 15647526296711230032676.jpg
    15647526296711230032676.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 111
Şuan 43 günlük ilk defa yaşadım tekim birde evde ben daha çok panik oldum bir daha emmeyecek diye o ağlıyor ben emsin diye kan ter içinde kaldim çok şükür sakinleşince aldı geri ama çok iyi çekmiyor çözeceğiz inşallah
Ay şükür sevindim aldığına tekrar. Siz neden biberonla memeyi aynı anda veriyorsunuz? Mama takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa siz de mi sağıp veriyorsunuz?

Ay şükür sevindim aldığına tekrar. Siz neden biberonla memeyi aynı anda veriyorsunuz? Mama takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa siz de mi sağıp veriyorsunuz?

Bende çok sevindim vallahi tek silahim o benim ağladığinda felan memede sakinleşiyor onu da istemezse bittik biz dedim 😂 gunde bir kez mama takviyesi yapabiliyorum emdikten sonraki sütu sagiyorum birde o göğüsten akan sütü kalkanda biriktirip dolaba atıyorum baya süt birikiyor öyle sütsüzluk neler yaptiriyor insana ☺

Anlık foto alalım bebişlerden.Biz böyleyiz sarı oğlusumla.Anne kucağı sekerlemesi😍😍

1 haftalık olduğu için bi’ sahil turu yapmayı hak etti bence.. 🙂
Bi’ ara durum raporu güncellemesi yapiciğim.
Şimdi lohusalarımla ilgilenme zamanı 😂😅🤪

Eklentiler

• BA94BAFC-A02E-4111-8749-B0F96B7C2F2B.jpeg
    BA94BAFC-A02E-4111-8749-B0F96B7C2F2B.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Pazar günü alışverişe çıkmayı planlıyoruz.Kiyafet,market falan.Bebelerle markete avm ye giden var mı aranızda?Nasıl gecti ilk deneyiminiz?Bebeyi anneme mi bıraksam ki?
bende cumartesi çıkıcam bakalım başıma neler gelcek 🤣
hep ev gezmesine gittik bugüne kadar şimdi çarşıda ağlayıp emmek isteyince nerelerde emzircem bide çok ağlayıp sakinleşmezse napıcam falan kafamda deli sorular 🙄

Ankara nın sıcağından bunaldık bizde kızcemle  :işsiz: :işsiz::işsiz:
canım atlet giydiriyo musun içine
bende böyle zıbın giydiriyorum ama içine atlette giydiriyorum
evde gece gündüz yatak odasında salonda sürekli klima açık 25 derecede üşür diye korkuyorum
üstünüde hiç örttürmüyo ayağıyla itiyo hemen

Beybiler şarap içebilr miyiz ya:KK53:
Haftada bir kez içebilirsin demişti bizim doktorumuz👍
Kızlarrr önerinize ihtiyacım vaarr..
göğüs sağma makinesi alacağım da en iyisini memnun kaldığınız markayı yazar mısınız kararsız kaldımm 🤷‍♀️
Kesinlikle lansinoh çiftli. Görümcem Philips avent verdi hiç kullanamadı sütü olmadı filan tekli elektrikli. Kötü değil ama onun yarım saatte çektiğini 2 göğüs olduğu için tek tek çekiyon. Lansinoh 7 dakika da çekiyo. Hem de daha fazla miktarda ikisini de kıyaslama fırsatım oldu. Bu sütüm inince bi taraftan emzirip bi taraftan sağım yaptığımdan Philips yıldırdı valla beni. Zaman bizim için en önemli şey şu anda

Pazar günü alışverişe çıkmayı planlıyoruz.Kiyafet,market falan.Bebelerle markete avm ye giden var mı aranızda?Nasıl gecti ilk deneyiminiz?Bebeyi anneme mi bıraksam ki?
Biz gittik çok güzel gecti. Evden çıkmadan emzirdim,3 saat sonra da altini degistirip mama verdim,arabanın içinde oldukları için zaten hep uyuyorlar

Önce kısa süreli gezmelere alıştırmanı tavsiye ederim canım alışveriş yaparken kendin stresli olabilirsin ama bebek alıştıkça heryere gidersin..
Biz 20. Günden beri ikizler büyükler ve annemle neredeyse hergün çıkıyoruz artık, avmye pikniğe hayvanat bahçesine nehire göle çarşı Pazar heryere gittik 😁 en uzun dışarda kalma süremiz 6 saatti.. çıkmadan iki biberon süt sağıyorum sıcak tutan çantada duruyor ilk ağladıklarında veriyorum sütü, termosla sıcak su ve mamada yanımızda oluyor ikinci ağlamaya mama veriyorum sonra gerek olmuyor.. evden çıktığımızdan bile haberleri olmuyor sürekli uyuyorlar acayip alıştılar pusete 🧿

Önce kısa süreli gezmelere alıştırmanı tavsiye ederim canım alışveriş yaparken kendin stresli olabilirsin ama bebek alıştıkça heryere gidersin..
Biz 20. Günden beri ikizler büyükler ve annemle neredeyse hergün çıkıyoruz artık, avmye pikniğe hayvanat bahçesine nehire göle çarşı Pazar heryere gittik 😁 en uzun dışarda kalma süremiz 6 saatti.. çıkmadan iki biberon süt sağıyorum sıcak tutan çantada duruyor ilk ağladıklarında veriyorum sütü, termosla sıcak su ve mamada yanımızda oluyor ikinci ağlamaya mama veriyorum sonra gerek olmuyor.. evden çıktığımızdan bile haberleri olmuyor sürekli uyuyorlar acayip alıştılar pusete 🧿

2 defa hastane 2 defa sağlık ocağı 1 defa da anneme gittik 22 gün içinde bütün gezmemiz bu 😂 Şaka bi yana evde accaip sıkıldım.Alisveris bana iyi gelecek.Ilk bebede kendimi eve kapatmıştım.Depresyondan cikamadim kv destegi ile😀Bunda gezmek istiyorum.Bebemi de dışarı alıştırmak istiyorum.Sütü sagip termos çantaya koyarım.Bebek arabasında tahminim uyur.Abisi de gazliydi bebek arabasında rahatlardı.Insallah güzel bi deneyim olur bizim için de.

2 bebeler +2 bonusla size maşallah diyor saygıyla eğiliyorum efenim :KK52: :KK200:

• Beğen
Reactions: LaL
Sanırım öyle canım inşallah çabucak geçer bu süreç zor gerçekten birde uykusuz olunca insanin dermani kalmiyor

İnşallah canım büyük oğlumda çoğu gün 2 saatlik uyku ile gezerdim zombi gibi.Kolik bebek zor.Insallah hemen geçer hepimizin bebekleri rahatlar.

2 defa hastane 2 defa sağlık ocağı 1 defa da anneme gittik 22 gün içinde bütün gezmemiz bu 😂 Şaka bi yana evde accaip sıkıldım.Alisveris bana iyi gelecek.Ilk bebede kendimi eve kapatmıştım.Depresyondan cikamadim kv destegi ile😀Bunda gezmek istiyorum.Bebemi de dışarı alıştırmak istiyorum.Sütü sagip termos çantaya koyarım.Bebek arabasında tahminim uyur.Abisi de gazliydi bebek arabasında rahatlardı.Insallah güzel bi deneyim olur bizim için de.

2 bebeler +2 bonusla size maşallah diyor saygıyla eğiliyorum efenim :KK52: :KK200:
Canın nasıl istiyorsa öyle yap canım depresyona fırsat verme hiç eve kapatma kendini, nasıl alışırsa öyle gidiyor.. aslına bakarsan öyle hergün gezecek enerjim yok ama hem çocuklar evde enerjilerini atamıyorlar hemde okul dönemine hazırlık için kendimi zorluyorum hergün çıksın ki alışsın bebeler diye, burda servis sistemi yok okula ben götürüp getireceğim çocuklarımı ikizlerde hergün okul yolunda olacaklar inş, yavaş yavaş alıştılar çıkmaya işte ☺️

Canın nasıl istiyorsa öyle yap canım depresyona fırsat verme hiç eve kapatma kendini, nasıl alışırsa öyle gidiyor.. aslına bakarsan öyle hergün gezecek enerjim yok ama hem çocuklar evde enerjilerini atamıyorlar hemde okul dönemine hazırlık için kendimi zorluyorum hergün çıksın ki alışsın bebeler diye, burda servis sistemi yok okula ben götürüp getireceğim çocuklarımı ikizlerde hergün okul yolunda olacaklar inş, yavaş yavaş alıştılar çıkmaya işte ☺

Allah kolaylık versin.Annelik=fedakarlık+sonsuz karşılıksız sevgi.Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın daima güzel günlerini göstersin bizlere❤

Back