- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay şükür sevindim aldığına tekrar. Siz neden biberonla memeyi aynı anda veriyorsunuz? Mama takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa siz de mi sağıp veriyorsunuz?Şuan 43 günlük ilk defa yaşadım tekim birde evde ben daha çok panik oldum bir daha emmeyecek diye o ağlıyor ben emsin diye kan ter içinde kaldim çok şükür sakinleşince aldı geri ama çok iyi çekmiyor çözeceğiz inşallah
Ay inşallah çünkü aç kalıyor diye dayanamayıp verdim bugün de sağılmış sütü biberonla, çok korkuyorum hep böyle kalacağız diyeDönemsel bence benimkide öyleydi habire uyaran veriyodum zamanla düzelir sen dürtmeye devam et
Philips avent kullanıyorum çok memnunmKızlarrr önerinize ihtiyacım vaarr..
göğüs sağma makinesi alacağım da en iyisini memnun kaldığınız markayı yazar mısınız kararsız kaldımm
Ay şükür sevindim aldığına tekrar. Siz neden biberonla memeyi aynı anda veriyorsunuz? Mama takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa siz de mi sağıp veriyorsunuz?
Anlık foto alalım bebişlerden.Biz böyleyiz sarı oğlusumla.Anne kucağı sekerlemesi
bende cumartesi çıkıcam bakalım başıma neler gelcekPazar günü alışverişe çıkmayı planlıyoruz.Kiyafet,market falan.Bebelerle markete avm ye giden var mı aranızda?Nasıl gecti ilk deneyiminiz?Bebeyi anneme mi bıraksam ki?
al beybisuAnlık foto alalım bebişlerden.Biz böyleyiz sarı oğlusumla.Anne kucağı sekerlemesi
canım atlet giydiriyo musun içineAnkara nın sıcağından bunaldık bizde kızcemle 
Haftada bir kez içebilirsin demişti bizim doktorumuzBeybiler şarap içebilr miyiz ya
Kesinlikle lansinoh çiftli. Görümcem Philips avent verdi hiç kullanamadı sütü olmadı filan tekli elektrikli. Kötü değil ama onun yarım saatte çektiğini 2 göğüs olduğu için tek tek çekiyon. Lansinoh 7 dakika da çekiyo. Hem de daha fazla miktarda ikisini de kıyaslama fırsatım oldu. Bu sütüm inince bi taraftan emzirip bi taraftan sağım yaptığımdan Philips yıldırdı valla beni. Zaman bizim için en önemli şey şu andaKızlarrr önerinize ihtiyacım vaarr..
göğüs sağma makinesi alacağım da en iyisini memnun kaldığınız markayı yazar mısınız kararsız kaldımm
Biz gittik çok güzel gecti. Evden çıkmadan emzirdim,3 saat sonra da altini degistirip mama verdim,arabanın içinde oldukları için zaten hep uyuyorlarPazar günü alışverişe çıkmayı planlıyoruz.Kiyafet,market falan.Bebelerle markete avm ye giden var mı aranızda?Nasıl gecti ilk deneyiminiz?Bebeyi anneme mi bıraksam ki?
Önce kısa süreli gezmelere alıştırmanı tavsiye ederim canım alışveriş yaparken kendin stresli olabilirsin ama bebek alıştıkça heryere gidersin..Pazar günü alışverişe çıkmayı planlıyoruz.Kiyafet,market falan.Bebelerle markete avm ye giden var mı aranızda?Nasıl gecti ilk deneyiminiz?Bebeyi anneme mi bıraksam ki?
Önce kısa süreli gezmelere alıştırmanı tavsiye ederim canım alışveriş yaparken kendin stresli olabilirsin ama bebek alıştıkça heryere gidersin..
Biz 20. Günden beri ikizler büyükler ve annemle neredeyse hergün çıkıyoruz artık, avmye pikniğe hayvanat bahçesine nehire göle çarşı Pazar heryere gittik en uzun dışarda kalma süremiz 6 saatti.. çıkmadan iki biberon süt sağıyorum sıcak tutan çantada duruyor ilk ağladıklarında veriyorum sütü, termosla sıcak su ve mamada yanımızda oluyor ikinci ağlamaya mama veriyorum sonra gerek olmuyor.. evden çıktığımızdan bile haberleri olmuyor sürekli uyuyorlar acayip alıştılar pusete
Vay gerçi biz Göztepeliyiz ama Karşıyaka güzeline de bak sen pek yakışmışal beybisu
anlık halimiz
babasına işten gelince sürpriz
Sanırım öyle canım inşallah çabucak geçer bu süreç zor gerçekten birde uykusuz olunca insanin dermani kalmiyor
Canın nasıl istiyorsa öyle yap canım depresyona fırsat verme hiç eve kapatma kendini, nasıl alışırsa öyle gidiyor.. aslına bakarsan öyle hergün gezecek enerjim yok ama hem çocuklar evde enerjilerini atamıyorlar hemde okul dönemine hazırlık için kendimi zorluyorum hergün çıksın ki alışsın bebeler diye, burda servis sistemi yok okula ben götürüp getireceğim çocuklarımı ikizlerde hergün okul yolunda olacaklar inş, yavaş yavaş alıştılar çıkmaya işte2 defa hastane 2 defa sağlık ocağı 1 defa da anneme gittik 22 gün içinde bütün gezmemiz bu Şaka bi yana evde accaip sıkıldım.Alisveris bana iyi gelecek.Ilk bebede kendimi eve kapatmıştım.Depresyondan cikamadim kv destegi ileBunda gezmek istiyorum.Bebemi de dışarı alıştırmak istiyorum.Sütü sagip termos çantaya koyarım.Bebek arabasında tahminim uyur.Abisi de gazliydi bebek arabasında rahatlardı.Insallah güzel bi deneyim olur bizim için de.
2 bebeler +2 bonusla size maşallah diyor saygıyla eğiliyorum efenim
Canın nasıl istiyorsa öyle yap canım depresyona fırsat verme hiç eve kapatma kendini, nasıl alışırsa öyle gidiyor.. aslına bakarsan öyle hergün gezecek enerjim yok ama hem çocuklar evde enerjilerini atamıyorlar hemde okul dönemine hazırlık için kendimi zorluyorum hergün çıksın ki alışsın bebeler diye, burda servis sistemi yok okula ben götürüp getireceğim çocuklarımı ikizlerde hergün okul yolunda olacaklar inş, yavaş yavaş alıştılar çıkmaya işte ☺