• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlarrr önerinize ihtiyacım vaarr..
göğüs sağma makinesi alacağım da en iyisini memnun kaldığınız markayı yazar mısınız kararsız kaldımm 🤷‍♀️

Kızlar 15 günlükken emzirmeleriniz ne kadar sürüyordu hatırlıyor musunuz? Bizimki üç fırt çekip biraz dinleniyor bazen uyuyakalıyor memede tam yatağa yatıracakken uyanıyor falan. Her göğsü yarım saat emzirmeye çalışıyorum ama yine de boşaltamıyor. Sağıp veriyorum kalanı, doktor biberona alışır sonra seni emmez dedi. Dünden beri emdiği yetsin diye uğraşıyorum ama bir saat emse de yatağa koyunca uyanıp aranmaya devam ediyor. Ben de mecbur yine sağıp verip uyutuyorum ...
Benimki bugün tam 15 günlük 15 dakka civarı emiyor memede uyuyakaliyor koydugumda ağlıyor tekrar memeye alıyorum. 2 çekip uyuyakaliyor bu 2 3 kere böyle tekrar ediyor. Doyup doymadığından benre emin olamıyorum 😑

Daha iki defa kullandım geçen hafta cnm ilk 3 ay çok kullanmak istemiyorum kucağımda avutuyorum gerektiğinde. Pek içime sinmedi benim un çuvalı gibi yigiliyo beline yük biniyo sanki 😂
Ben dün kullandım daha 48günlük ama rahattık ikimizde uyudu hatta.doktorda gördü birşey demedi Alttan destek verdim bi nevi kucak gbi oldu :)

Kızlarrr önerinize ihtiyacım vaarr..
göğüs sağma makinesi alacağım da en iyisini memnun kaldığınız markayı yazar mısınız kararsız kaldımm 🤷‍♀️
Ben avent kullanıyorum başka bir makineyle kıyaslama fırsatım olmadı ama işimi görüyor benim. Göğsüm tam doluysa 10 dk da, bir göğüsten 50cc çıkarabiliyorum. Ama lansinoh çift pompalı kullananlar da bir yorumlasınlar onun sütü ikiz bebek varmış gibi hormon salgılatıp artırdığını okumuştum bir yerde.

Kızlar 15 günlükken emzirmeleriniz ne kadar sürüyordu hatırlıyor musunuz? Bizimki üç fırt çekip biraz dinleniyor bazen uyuyakalıyor memede tam yatağa yatıracakken uyanıyor falan. Her göğsü yarım saat emzirmeye çalışıyorum ama yine de boşaltamıyor. Sağıp veriyorum kalanı, doktor biberona alışır sonra seni emmez dedi. Dünden beri emdiği yetsin diye uğraşıyorum ama bir saat emse de yatağa koyunca uyanıp aranmaya devam ediyor. Ben de mecbur yine sağıp verip uyutuyorum ...
Canım memede 3 fırt çekip durunca çenesini godıkla ya da memeyi çekermiş gibi yap uyaran ver tekrar emsin durmasına fırsat verme yani 15 dk lık süreci aktif geçirmesini sağla sütün varsa doyar zaten

Doktor çok doğru demiş canım an itibari ile meme reddi yaşiyoruz aç ağlıyor ama emmiyor diliyle itiyor memeye çok düşkün olan çocuk neden böyle oldu anlamadım inşallah geçicidir kaşık biberon aldırıyorum şimdi onunla deneyeceğim

Canım memede 3 fırt çekip durunca çenesini godıkla ya da memeyi çekermiş gibi yap uyaran ver tekrar emsin durmasına fırsat verme yani 15 dk lık süreci aktif geçirmesini sağla sütün varsa doyar zaten
Ah neler deniyorum ayaklarını cimciriyorum falan uyanıp iki fırt alıp geri duruyor yavrum tarzı bu demek, ben de yemeği uzun uzun yerim bana mı çekmiş ne :)

Doktor çok doğru demiş canım an itibari ile meme reddi yaşiyoruz aç ağlıyor ama emmiyor diliyle itiyor memeye çok düşkün olan çocuk neden böyle oldu anlamadım inşallah geçicidir kaşık biberon aldırıyorum şimdi onunla deneyeceğim
Aaaa ne kadar süre sonra yaşadınız bu durumu? Pes etmeyin benim de geçen hafta almadı memeyi bide doktora gitmiştik, orada aç olduğu halde kabul etmedi eve gelene kadar ağladı yolda. Sonra evde uğraştım hep tutsun diye geri tuttu şükür. İlk gün ebelerin yaptığı gibi göğsün ucunu başparmak ve işaret parmağımın arasına yerleştirip zorla verdim.

Aaaa ne kadar süre sonra yaşadınız bu durumu? Pes etmeyin benim de geçen hafta almadı memeyi bide doktora gitmiştik, orada aç olduğu halde kabul etmedi eve gelene kadar ağladı yolda. Sonra evde uğraştım hep tutsun diye geri tuttu şükür. İlk gün ebelerin yaptığı gibi göğsün ucunu başparmak ve işaret parmağımın arasına yerleştirip zorla verdim.

Şuan 43 günlük ilk defa yaşadım tekim birde evde ben daha çok panik oldum bir daha emmeyecek diye o ağlıyor ben emsin diye kan ter içinde kaldim çok şükür sakinleşince aldı geri ama çok iyi çekmiyor çözeceğiz inşallah

Günaydın bebeyimler. Biz 3 numara beze geçiyoruz. Dün a101 in kucuk paketlerinden aldım. Bı deneyecem nasıl olacak acaba diye. Prima kullanıyoruz güya iyisi diye dışa taşan kakadan yıldık. Bı de bunu deneyelim

Kaç kg şu an oglusun canım.2 noya geçtik biz sanki paket bitene kadar ancak olacak gibi.

Pazar günü alışverişe çıkmayı planlıyoruz.Kiyafet,market falan.Bebelerle markete avm ye giden var mı aranızda?Nasıl gecti ilk deneyiminiz?Bebeyi anneme mi bıraksam ki?

Şuan 43 günlük ilk defa yaşadım tekim birde evde ben daha çok panik oldum bir daha emmeyecek diye o ağlıyor ben emsin diye kan ter içinde kaldim çok şükür sakinleşince aldı geri ama çok iyi çekmiyor çözeceğiz inşallah

Canım anlattığına göre senin bebeğin kolik sanki.Kolik bebeklerde memeyle savaş halindedir.Gazlandikca emmek istese de ememez

Anlık foto alalım bebişlerden.Biz böyleyiz sarı oğlusumla.Anne kucağı sekerlemesi😍😍

Eklentiler

• 20190802_155037.jpg
    20190802_155037.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 111
Back