• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2 defa hastane 2 defa sağlık ocağı 1 defa da anneme gittik 22 gün içinde bütün gezmemiz bu 😂 Şaka bi yana evde accaip sıkıldım.Alisveris bana iyi gelecek.Ilk bebede kendimi eve kapatmıştım.Depresyondan cikamadim kv destegi ile😀Bunda gezmek istiyorum.Bebemi de dışarı alıştırmak istiyorum.Sütü sagip termos çantaya koyarım.Bebek arabasında tahminim uyur.Abisi de gazliydi bebek arabasında rahatlardı.Insallah güzel bi deneyim olur bizim için de.

2 bebeler +2 bonusla size maşallah diyor saygıyla eğiliyorum efenim :KK52: :KK200:
Benimde tum gezmem 2 saglik ocagi 3 hastane bi annem bende cok bunaldim devreler yanmak uzere 😁

En kısa zamanda atacagim resmen disarisini temiz havayi ozledim ki gezmekten hoslanan biri olmadigim halde esime disarinin kiymetini bilmemisim bundan sonra hep gezcem diyorum 😂

Ben severim.Esim isteyken de büyük oğlumu alıp devamlı geziyodum.Dogumdan 3 gün önce pikniğe 2 gün önce de gece yemeğe gitmişliğim var 😂

canım atlet giydiriyo musun içine
bende böyle zıbın giydiriyorum ama içine atlette giydiriyorum
evde gece gündüz yatak odasında salonda sürekli klima açık 25 derecede üşür diye korkuyorum
üstünüde hiç örttürmüyo ayağıyla itiyo hemen
4
Canım kaç gündür gündüz uyutamıyordum ben komşu bi ablam var kızım hava çok sıcak çocuğun üstüde çok dedi bunalır uyumaz...bende bugün cıkardım tek zıbınla bıraktım okadar güzel uyudu ki gündüzleri böyle bırakıcam artık hava az soguyana kadar... İnşallah hasta etmeden büyütürüz canım... İkizler 4 aylıkken 4 gün hastanede yattık ikiside bronşalit olmuştu cok zordu... Hiçbir bebişimiz hastane yüzü görmesin insallah 🙏🙏🙏🙏

Bu gece benimki uyutmadi ya :( hiç uyumadim desem yeridir zırt pirt uyanıp sızlandı,şimdi kendisi uyuyor beyefendi ama ben uyumaya kalksam hemen uyanır 🤦🏻‍♀️

Bilemedim kuzum ya , slingde de sürekli elle sırtını, başını tutmak gerekmez mi? kangurularda da yenidoğan aparatı var ya daha mı rahat olur ki, önce sling sonra kanguru masrafı 🙄🙄
Ben yenidoğan aparatlı kanguru kullanıyorum. Solomonbaby neşeli baykuşlar. Memnunum rahatı yerinde ama sırf ter oluyor keşke kulmaşı daha penye olsaydı. Yanımda yedek zıbınlarla geziyorum

Anlık foto alalım bebişlerden.Biz böyleyiz sarı oğlusumla.Anne kucağı sekerlemesi😍😍
Canım sen hangi ildeydin? Biraz kalın giymişler gibi. Ben ne çorap ne eldiven ne yelek ne esofman giydiriyorum. Birtek kısa kollu body gece/gündüz

Ben yenidoğan aparatlı kanguru kullanıyorum. Solomonbaby neşeli baykuşlar. Memnunum rahatı yerinde ama sırf ter oluyor keşke kulmaşı daha penye olsaydı. Yanımda yedek zıbınlarla geziyorum

Canım sen hangi ildeydin? Biraz kalın giymişler gibi. Ben ne çorap ne eldiven ne yelek ne esofman giydiriyorum. Birtek kısa kollu body gece/gündüz

Afyon canım.Tek body ile üşür burda.Tirnaklarini kestim yüzünü çok çiziyor sık sık havalandırarak ellerine çorap takıyorum.Uyudugu için de bi Müslin bez koydum sırtına.Evde 4 tane pencere açıktı havalanmasi için.

Şundan kullanan var mı?Memnun musunuz?Eşim 2 paket almış 90 ar adet.Parfüm kokusu var doğal değil gibi😕

Eklentiler

• 20190802_215304.jpg
    20190802_215304.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Sezeryanlı bacılar bakın helee..
Bu gün 22. gün, dikişi ortasında bi yer kızarmış ilk defa dikiş ağrısı hissediyorum, dokundum içi şiş gibi, canım yanıyo, enfeksiyon mu bu 😢
Grubun tek sezeryanlısı ben değilim biliyorum çıkın ortaya da bu cahili bilgilendirin hainn domdomlarrr:KK53::lülülü::lülülü::lülülü::confused::confused:

Grubun tek sezeryanlısı ben değilim biliyorum çıkın ortaya da bu cahili bilgilendirin hainn domdomlarrr:KK53::lülülü::lülülü::lülülü::confused::confused:
Ana ben görmedim görsem yazardım :) büyük ihtimal öyle gibi görünüyor bende 20. Günde falan sarı akıntı gelmeye başlamıştı az az ben her gün baticon la silip gazlı bez kapadım üstüne bı kaç gün içinde kesildi sıvı. Ama şişlik nedir bilemiyorum . Fıtık olabilir mi bebek dışında bişey asla kaldırma fıtık olur demişti doktor bana.

Ana ben görmedim görsem yazardım :) büyük ihtimal öyle gibi görünüyor bende 20. Günde falan sarı akıntı gelmeye başlamıştı az az ben her gün baticon la silip gazlı bez kapadım üstüne bı kaç gün içinde kesildi sıvı. Ama şişlik nedir bilemiyorum . Fıtık olabilir mi bebek dışında bişey asla kaldırma fıtık olur demişti doktor bana.
Ya böyle ufak bi şişlik kuzum leblebi kadar yok bile. Ama ben herkül gibi her işe koşarsam olmuş olabilir 🙆🏻

Gusül alıp temizlendiyse hem ibadetlerine hem de ilişkiye devam edebilir 40 günü beklemesine gerek yok.Kan kesin bittiyse lohusalik hükümleri bitmiştir.40 gün lohusaligin üst sınırıdır.40.gunde kan devam ediyorsa gusleder ibadetlerine devam eder.40 günden fazlası istihaze(özür kanı) sayılır.
İbadet işi kesin de ilişki kısmı olmaz diye okumuştum, biraz araştırınca, Allahu alem tabi ki, ben garanti olsun diye bekletmistim😃

Kızlar kanguru alan var mı yada sling? Almak istiyorum çünkü her dk böyleyiz su bile içemez oldum 3 gündür ,şu yeni doğan apartlı kangurular nasıl acaba
solomombaby yeni doğan aparatı kullanıyorum. Dışarı yürüyüşe çıktım çok kez ergonomik olduğu için çok rahat... Büyük oğlumla evde tek kaldığımızda da mecburen kullanacağım sanırım diğeriyle ilgilenebilmek için... Kış olsa sling alırdım. Ama kanguru daha mantıklı geldi bana
Bu da eşimin günaydın mesajı ahahaha 😂😂😂Eki Görüntüle 2294801
bizde 10 gündür uzaktayız eşimle az önce fırsat bulup 30 dk fln telde konuşabildik. Darlandım seninle konuşamıyorum artık diyor. Çok sıkılmış
Kaç kilosunuz canım. Bazı markaların iki numarası bize olmadı ya. Molfix 2 numara olmadı. Goon 2 numara oldu mesela. Yalnız Molfix 3-6 goon 4-8 kg onu fark ettim sonradan.
bende çok aldığıma pişmanım halen 70 80 tane var ve benim tosbik 5.5 kg şuanda küçük geliyor. Ama bitirmem lazım o bezleri
Şundan kullanan var mı?Memnun musunuz?Eşim 2 paket almış 90 ar adet.Parfüm kokusu var doğal değil gibi😕
Ben çok beğendim. Kullanıyorum.

Back