• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım yıkayıp kullan ben ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum

Acil durumlarda kullanıyorum ve yıkayarak.Parfumlu olunca içime sinmedi yine de.Buyuk oğlumda da asla parfümlu kullanmadim.Yikadim saf su olanlarini da.Elini yüzünü hiç ıslak mendille silmedim 4 buçuk yaşında şu an.Esim almış gelmiş bezin markasından diye

İbadet işi kesin de ilişki kısmı olmaz diye okumuştum, biraz araştırınca, Allahu alem tabi ki, ben garanti olsun diye bekletmistim😃

Canım zaten hükmen temiz olan kişinin eşi ile beraber olmasında sakınca yoktur.Sakinca varsa ibadet de yapamaz çünkü temiz sayılmaz.Ben ikisinden de eminim.İlahiyat okudum.5-6 farklı ilmihalden de arastirmistim.Kesin bildigim icin aciklama geregi duydum yanlis anlaşilmasin lütfen.Hüküm belli tercih senin😊

Sezeryanlı bacılar bakın helee..
Bu gün 22. gün, dikişi ortasında bi yer kızarmış ilk defa dikiş ağrısı hissediyorum, dokundum içi şiş gibi, canım yanıyo, enfeksiyon mu bu 😢
Canım benim de öyle oldu Dr antibiyotik yazdı ve günde 3 kez batikonla sildim şimdi ne alemde bilmiyorum iki bebeyle tek başıma birinin gazı diğerinin ateşi sürünüyorum

Termosa su doldur zaten akmıyor birde pamuk al 🤪
Islak mendilden çok daha iyi beybii

Benim oğlan altını temizlerken işkence yapıyormuşum gibi bağırıyor elim ayağıma dolaşıyor bazen.Pamugu islatmaya imkan vermiyor.Disarda da aynısını yaparsa hazır bulunsun istemiştim.Veya cisinin tastigi durumlarda.En güzeli pamuk ve su minik kuslarin ciltleri de pamuk ve su zaten 😍

E bebeğin bebek temizleme pamuklarindan aldim.Kullanimi kolay.

Kerem bebe yarım saat gazdan bağırdı.Babasi sakinleştirip uyuttu.2 gündür bio gaia kullanıyoruz.Gece 11 civarı 5 damla veriyorum.Gunduzleri rahat bol gaz çıkarıyor çişlerini yapıyor.Aksam 7-12 arası sikintili ara ara ağlıyor.11-12 arası 15-30 dakika ağlama krizi tutuyor.Abisi kadar değil ama sanki hafif koligiz.

Canım zaten hükmen temiz olan kişinin eşi ile beraber olmasında sakınca yoktur.Sakinca varsa ibadet de yapamaz çünkü temiz sayılmaz.Ben ikisinden de eminim.İlahiyat okudum.5-6 farklı ilmihalden de arastirmistim.Kesin bildigim icin aciklama geregi duydum yanlis anlaşilmasin lütfen.Hüküm belli tercih senin😊
A yo İtirazım Yok zaten. Ben öyle bildiğimden yanasmamistim eşime. Hoş işime de gelmişti:D şimdi doğrusunu öğrendim ama kirkimiz da çıkmis oldu 😴 olsun iyi oldu :D bazen yanlış bilmek de ise yariyormus

Tam 2 saatlik emzirme seansından selamlar :)
Emzirildi..
Sütler sagıldı..
Fazlası depolandı..
Geri kalanı bebeğe uyandırma çabaları eşliğinde içirildi..
Bu arada iki kez bez degistirildi..
Sağma takımı temizlendi..
Hadiyin iyi geceler🙃

Back