Allah kolaylık versin canım Mide bulantısı çok kötü bişeymiş ya hamileleri hayattan soğutuyomus öyle okudum.ama bende bulantı olmadı hiç inşallah da olmaz
Arkadaşlar akşamdan beri uzanmışım midem bulanıyor sanırım midemi üşütmüşüm bi de baya bi üşüyorum.
Doktora gideyim dedim ama ilk gebeliğimdede gitmiştim ilaç filan yazamıyolar
nane limon içtim bi bardak başka önerisi olan var mı
Benimde midem bulaniyor ama hafif bogazlarimda ağrıyor. Hastalaniyor oldugum icin mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorum. Balli ihlamur iciyorum bogazlarimi yumusatsin diye 1 bardak. Bitki cayi oldugu icin en fazla 2 bardak icilebiliyor diye biliyorum.
Benimde midem bulaniyor ama hafif bogazlarimda ağrıyor. Hastalaniyor oldugum icin mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorum. Balli ihlamur iciyorum bogazlarimi yumusatsin diye 1 bardak. Bitki cayi oldugu icin en fazla 2 bardak icilebiliyor diye biliyorum.
Sat ayni olsada bebegin rahime yerleştiği zaman ayni olmayabilir o yuzden bu konuda karsilastirma yapmayin ki kafanız karismasin.
Günaydın kızlar 3 gündür ağrılarım gitti diye seviniyordum bugün yine bir bel ağrısı başlaldı hep korkuyorum ALlahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inaşşalh
Günaydın kızlar 3 gündür ağrılarım gitti diye seviniyordum bugün yine bir bel ağrısı başlaldı hep korkuyorum ALlahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inaşşalh
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım. sende dinlendir biraz kendini sıcak tut bu dönem böyle ne yapalım. bende bi yanıyorum bi üşüyorum benimde karın ağrım çok oluyor ama gaz sancısı çoğu artık zamanla alışıcaz bu sürece. bu arada nick seyhan olunca acaba adana damısın diye düşündüm? :)