• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım :KK45:
29 Temmuz beklenen doğum tarihi olarak görünüyor şuan.Bu akşam doktora randevu aldım :KK51:
canım yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunacaktım fırsatın varsa sağlık ocağına git tahlillerini yaptır doktora gittiğinde elinde hazır olur. normalde doktora gitmeden 2 gün önce tahlil yaptırmak gelişim açısından iyi olabiliyor.

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım. sende dinlendir biraz kendini sıcak tut bu dönem böyle ne yapalım. bende bi yanıyorum bi üşüyorum benimde karın ağrım çok oluyor ama gaz sancısı çoğu:KK43: artık zamanla alışıcaz bu sürece. bu arada nick seyhan olunca acaba adana damısın diye düşündüm? :)
Amin canım çalışıyorum işte biraz zor oluyor keşke evde olsam diyorum uzansam adım seyhan canım Adanalı değilim tokatlıyım

Kızllaaar günaydınn
Bugün kalp atışı için gideceğiz dua edin
İnsan geriliyor yaa neyse herşey güzel olur inşallah hepimiz için Amin:KK36:
Kalp atisini duyman dilegiyle, guzel haberlerini bekliyoruz ;)

Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım :KK45:
29 Temmuz beklenen doğum tarihi olarak görünüyor şuan.Bu akşam doktora randevu aldım :KK51:
Günaydın hosgeldin canim ;)

şimdi eşimle test ettik. Ben çekmeye çalıştım ama olmadı, içeri çekemedim. Sonra eşime sen de dene,garanti olsun dedim. Ama o da çekemedi :) demek ki eşim de hamile:kk77:
Sesli güldüm :)) eşinizin göbeği yok demek ki :anneadayı:
Yani Ben fotoğraf çekilirken göbeğini içe çekebiliyordum gebe değilken şimdi de çekiyorum :) bir önceki gebeleigomde istesem de çekemedim bir süre sonra :110:

Pazartesinden bu yana yukarıdan aşağıya idrar testlerim inşallah sağlıklıca artmıstır beta hcg. 2 kaybım olunca paranoyağa bağladım sanırım.

IMG_5013.JPG

Eklentiler

• IMG_5013.JPG
    IMG_5013.JPG
    92,4 KB · Görüntüleme: 22
Benim de 28 temmuz kızlar beklenen doğum tarihi... sat 21 ekim di ben 17 kasimda de kan testiy 13.60 cıktı 19 kasimda 70.67 cıktı ...
15 ekimde sonradan çıkan çizgiyle sonucu şüphelendim erken ogrendim yani :)) normal testi
Hayırlısı olsun canım

Çoğumuz 5. haftada gördü. seninde 5. gibi zaten. görünür diye düşünüyorum.
Benim ikinci gebeliğim ama unuttum vajinal mi normal ultrason mu bakıldığını.... inşallah cumartesi görürüz. . Kesenin boş olup olmadığı da o zaman belli olur değil mi ..m bir de mol gebelik varmis sanirim ...

Benim ikinci gebeliğim ama unuttum vajinal mi normal ultrason mu bakıldığını.... inşallah cumartesi görürüz. . Kesenin boş olup olmadığı da o zaman belli olur değil mi ..m bir de mol gebelik varmis sanirim ...
ben vajinal baktırmadım. doktorumda vajinal muayene edeyim mi diye sormadı. kese boş olsa bu kadar kalmaz sanırım. içini ferah tut herşey iyi olacaktır.

tebrik ederim benim de 30-31 temmuz gibi görünüyor. sat 23 ekimdi. Bu erken gebelik testi mi?
benimde sat 22 Ekimdi. ayno gidiyoruz demek :KK45:
2 test aldım birisi predictor ekpress test , 1 dakikada sonuc veren.
öbürü miratech dandik test. ikisinde de çift çizgi çıktı.

benimde sat 22 Ekimdi. ayno gidiyoruz demek :KK45:
2 test aldım birisi predictor ekpress test , 1 dakikada sonuc veren.
öbürü miratech dandik test. ikisinde de çift çizgi çıktı.
hadi hayırlı olsun. ben de pazartesi kan verdim bugün bi daha vericem sağlıklı artmış mı diye :)

ben vajinal baktırmadım. doktorumda vajinal muayene edeyim mi diye sormadı. kese boş olsa bu kadar kalmaz sanırım. içini ferah tut herşey iyi olacaktır.
Sagolasin şimdi baktım boş gebelik belirtilerine ben de yok ... kalp atışı 6 ıncı hafta da ama arkadaşım 5 de duymuş anlamaidm

Back