hoşgeldinnn tebrik ederim.Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
29 Temmuz beklenen doğum tarihi olarak görünüyor şuan.Bu akşam doktora randevu aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnn tebrik ederim.Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
29 Temmuz beklenen doğum tarihi olarak görünüyor şuan.Bu akşam doktora randevu aldım
canım yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunacaktım fırsatın varsa sağlık ocağına git tahlillerini yaptır doktora gittiğinde elinde hazır olur. normalde doktora gitmeden 2 gün önce tahlil yaptırmak gelişim açısından iyi olabiliyor.Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
tebrik ederim benim de 30-31 temmuz gibi görünüyor. sat 23 ekimdi. Bu erken gebelik testi mi?Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
Amin canım çalışıyorum işte biraz zor oluyor keşke evde olsam diyorum uzansam adım seyhan canım Adanalı değilim tokatlıyımİnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım. sende dinlendir biraz kendini sıcak tut bu dönem böyle ne yapalım. bende bi yanıyorum bi üşüyorum benimde karın ağrım çok oluyor ama gaz sancısı çoğu artık zamanla alışıcaz bu sürece. bu arada nick seyhan olunca acaba adana damısın diye düşündüm? :)
Kalp atisini duyman dilegiyle, guzel haberlerini bekliyoruzKızllaaar günaydınn
Bugün kalp atışı için gideceğiz dua edin
İnsan geriliyor yaa neyse herşey güzel olur inşallah hepimiz için Amin
Günaydın hosgeldin canimGünaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
Bu sabah sizi düşündüm, ne zamandır mesaj yazmıyorsunuz diye. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Kızllaaar günaydınn
Hadi inşallah canımKızllaaar günaydınn
Sesli güldüm :)) eşinizin göbeği yok demek kişimdi eşimle test ettik. Ben çekmeye çalıştım ama olmadı, içeri çekemedim. Sonra eşime sen de dene,garanti olsun dedim. Ama o da çekemedi :) demek ki eşim de hamile
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
Hayırlısı olsun canımBenim de 28 temmuz kızlar beklenen doğum tarihi... sat 21 ekim di ben 17 kasimda de kan testiy 13.60 cıktı 19 kasimda 70.67 cıktı ...
15 ekimde sonradan çıkan çizgiyle sonucu şüphelendim erken ogrendim yani :)) normal testi
Cok tesekkurler saglikla alalim insallah kucagimiza ...Hayırlısı olsun canım
Çoğumuz 5. haftada gördü. seninde 5. gibi zaten. görünür diye düşünüyorum.Cok tesekkurler saglikla alalim insallah kucagimiza ...
Benim sormak istediğim cumartesi günü 4+6 olucam kese vajinal muayene olmadan görünür mu
Benim ikinci gebeliğim ama unuttum vajinal mi normal ultrason mu bakıldığını.... inşallah cumartesi görürüz. . Kesenin boş olup olmadığı da o zaman belli olur değil mi ..m bir de mol gebelik varmis sanirim ...Çoğumuz 5. haftada gördü. seninde 5. gibi zaten. görünür diye düşünüyorum.
ben vajinal baktırmadım. doktorumda vajinal muayene edeyim mi diye sormadı. kese boş olsa bu kadar kalmaz sanırım. içini ferah tut herşey iyi olacaktır.Benim ikinci gebeliğim ama unuttum vajinal mi normal ultrason mu bakıldığını.... inşallah cumartesi görürüz. . Kesenin boş olup olmadığı da o zaman belli olur değil mi ..m bir de mol gebelik varmis sanirim ...
benimde sat 22 Ekimdi. ayno gidiyoruz demektebrik ederim benim de 30-31 temmuz gibi görünüyor. sat 23 ekimdi. Bu erken gebelik testi mi?
hadi hayırlı olsun. ben de pazartesi kan verdim bugün bi daha vericem sağlıklı artmış mı diye :)benimde sat 22 Ekimdi. ayno gidiyoruz demek
2 test aldım birisi predictor ekpress test , 1 dakikada sonuc veren.
öbürü miratech dandik test. ikisinde de çift çizgi çıktı.
Sagolasin şimdi baktım boş gebelik belirtilerine ben de yok ... kalp atışı 6 ıncı hafta da ama arkadaşım 5 de duymuş anlamaidmben vajinal baktırmadım. doktorumda vajinal muayene edeyim mi diye sormadı. kese boş olsa bu kadar kalmaz sanırım. içini ferah tut herşey iyi olacaktır.