• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım seninki yüksek çıkmış aynı olmamıza rağmen bu bir sorun olabilirmi acaba kafama takıldı
Korkma canım oğlumda 6 gün gecikmede değerim 7.000lerde çıkmış, bunda yine 6. Günde 2.000 civarı çıktı. Ben doktora sordum diğerinde daha erken yumurtlamışsındır bunda daha geç olabilir dedi. Bugün kese için gidicem bakalım hayırlısı

canım yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunacaktım fırsatın varsa sağlık ocağına git tahlillerini yaptır doktora gittiğinde elinde hazır olur. normalde doktora gitmeden 2 gün önce tahlil yaptırmak gelişim açısından iyi olabiliyor.
çalıştığım için sağlık ocagına gitme imkanım yok canım izin alamıyorum şuan çünkü :KK43:
mecbur doktora gideceğim.acaba doktora gitmesem sadece kan testine mi gitsem

Korkma canım oğlumda 6 gün gecikmede değerim 7.000lerde çıkmış, bunda yine 6. Günde 2.000 civarı çıktı. Ben doktora sordum diğerinde daha erken yumurtlamışsındır bunda daha geç olabilir dedi. Bugün kese için gidicem bakalım hayırlısı
Güzel haberlerle gel değerin gayet güzel. .

çalıştığım için sağlık ocagına gitme imkanım yok canım izin alamıyorum şuan çünkü :KK43:
mecbur doktora gideceğim.acaba doktora gitmesem sadece kan testine mi gitsem
bence öyle yap. 2 gün sonra tekrar test yaptır değerin uygunsa git boş yere para verme. benim başıma geldi de ondan söylüyorum. muayene etmedi tahlil istedi sadece muayene de olmadım gözükmez şimdi diyip gönderdi. verdiğim muayene ücretiyle kaldım:)

Bu sabah sizi düşündüm, ne zamandır mesaj yazmıyorsunuz diye. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ayy gerçekten mi şaşırdım cok yazamadım ya akılda kalmama sevindim:KK49:
Yazılı haftası cok yogun gecti bi yandan içimde hep endişe o yüzdeb buraya endişeli şeyler yazmak istemedim amaaa herrr mesajı okudum topicte okumadığım tek mesaj yok =)
Herkese cok tesekkür ederim dualarınızı esirgemeyin

günaydın kızlar çubuk kraker kemiriyorum içim dışım çubuk kraker oldu çocuğum umarım beslenebilir gerçekten midem hiç bişey almıyo işe zar zor geldim
cerezlerden mi yemeğe çalışsan acaba çubuk kraker yerine. bu dönemde yediklerinin bebek için bi faydası olmuyormuş anne depolarından tüketiyor henuz. ama kendini ihmal etme sonrası içinde. çerezlerin hepsinden al hangisi sana iyi gelirse ondan tüket. çubuk kraker çok masum bişey değil sonuçta paketli gıda.

cerezlerden mi yemeğe çalışsan acaba çubuk kraker yerine. bu dönemde yediklerinin bebek için bi faydası olmuyormuş anne depolarından tüketiyor henuz. ama kendini ihmal etme sonrası içinde. çerezlerin hepsinden al hangisi sana iyi gelirse ondan tüket. çubuk kraker çok masum bişey değil sonuçta paketli gıda.
akşamlarıda çerez yiyorum canım tiksinmemek için sabah çubuk kraker akşam ceviz fındık badem bulantım sürekli var sabah olup geçmiyo günde 6 7 kez yokluyo acı su geliyo yemek yersem çıkarıyorum

Synonyms Synonyms sizin de nick benim dikkatimi çekiyor ingilizce öğretmeni misiniz :rapci: hani neden acaba synonym diye:KK31:
:) yok ingilizce öğretmeni değilim. hatta ingilizcede pek bilmem:) ama beni nedense görenler hep öğretmene benzetir. düşüncen güldürdü beni:) lisede derste ilgimi çekmişti ismimde sinem olunca nick arama dönemlerinde nick bulamamazlıktan bunu bulmuştum. yıllardır synonyms diye nicklerim hep. anlamı da hoşuma gitmiyor değil aslında.

akşamlarıda çerez yiyorum canım tiskinmemek için sabah çubuk kraker akşam ceviz fındık badem bulantım sürekli var sabah olup geçmiyo günde 6 7 kez yokluyo acı su geliyo yemek yersem çıkarıyorum
haklısın canım leblebi tüket ekmek salça acı bunlardan biraz uzaklaş benim midem de baya fenaydı dikkat ediyorum. sabah rüyamda simitle uyanınca alayım bari canım istedi herhalde dedim şimdi minik bir ejderha olarak hayatıma devam ediyorum:) rennie bilgisayarımın yanında duruyor artık:)

haklısın canım leblebi tüket ekmek salça acı bunlardan biraz uzaklaş benim midem de baya fenaydı dikkat ediyorum. sabah rüyamda simitle uyanınca alayım bari canım istedi herhalde dedim şimdi minik bir ejderha olarak hayatıma devam ediyorum:) rennie bilgisayarımın yanında duruyor artık:)
ekmek gündelik hayatımdada tüketmem acıdan nasıl kurtulcam onu bilmiyorum mide yanmam vs yok çok şükür gazda bulantı yapar belkide yediklerim gaz yapıyo bilmiyorum ama kuş kadar yiyorum

:KK71::KK24:
:) yok ingilizce öğretmeni değilim. hatta ingilizcede pek bilmem:) ama beni nedense görenler hep öğretmene benzetir. düşüncen güldürdü beni:) lisede derste ilgimi çekmişti ismimde sinem olunca nick arama dönemlerinde nick bulamamazlıktan bunu bulmuştum. yıllardır synonyms diye nicklerim hep. anlamı da hoşuma gitmiyor değil aslında.
TeleffuZu da güzel misss:KK76::KK48: bundan sonra ismi sinem olan öprencilerime synonyms dicem ben de cok güzel oldu:KK28:bak kalp gözüm acık görmeden taaaa burdan öğretmene benzettim:KK71:

günaydın kızlar çubuk kraker kemiriyorum içim dışım çubuk kraker oldu çocuğum umarım beslenebilir gerçekten midem hiç bişey almıyo işe zar zor geldim
Kramer beyaz leblebi ve ayva. Bu üçü vazgeçilmezim, ne pis bişeymiş bulantı. Boşu boşuna kalori alıyoruz

:KK71::KK24:
TeleffuZu da güzel misss:KK76::KK48: bundan sonra ismi sinem olan öprencilerime synonyms dicem ben de cok güzel oldu:KK28:bak kalp gözüm acık görmeden taaaa burdan öğretmene benzettim:KK71:
aynenn öyle olmuş canım. ay bu ara benimde düşündüğüm şey karşıma çıkıyor. kalp gözü mü açıldı yoksa çok mu yürekten diliyorum bilmiyorum. bu dönemin büyüsü herhalde diyorum:)

Back