• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınnn herkese.Çalışanlara hayırlı işler.Sizlerde hergün bir yığın rüya görüyor musunuz?:KK53:

Gunaydinn. Ay sorma sacma sapan ruyalar gergin gergin seyler gordum gece. Kendimi de sıkıp uyumuşum öyle olunca. Internette izledigim videoda olabilir diyordu. Daha sakin ruyalar icin gece rahatlatci müzik dinleyerek uyumayi denicem bakalim artik fayda edicek mi.

Arkadaşlar akşamdan beri uzanmışım midem bulanıyor sanırım midemi üşütmüşüm bi de baya bi üşüyorum.
Doktora gideyim dedim ama ilk gebeliğimdede gitmiştim ilaç filan yazamıyolar
nane limon içtim bi bardak başka önerisi olan var mı

Benimde midem bulaniyor ama hafif bogazlarimda ağrıyor. Hastalaniyor oldugum icin mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorum. Balli ihlamur iciyorum bogazlarimi yumusatsin diye 1 bardak. Bitki cayi oldugu icin en fazla 2 bardak icilebiliyor diye biliyorum.

Canım seninki yüksek çıkmış aynı olmamıza rağmen bu bir sorun olabilirmi acaba kafama takıldı

Sat ayni olsada bebegin rahime yerleştiği zaman ayni olmayabilir o yuzden bu konuda karsilastirma yapmayin ki kafanız karismasin.

Benimde midem bulaniyor ama hafif bogazlarimda ağrıyor. Hastalaniyor oldugum icin mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorum. Balli ihlamur iciyorum bogazlarimi yumusatsin diye 1 bardak. Bitki cayi oldugu icin en fazla 2 bardak icilebiliyor diye biliyorum.

Sat ayni olsada bebegin rahime yerleştiği zaman ayni olmayabilir o yuzden bu konuda karsilastirma yapmayin ki kafanız karismasin.
Ayy inşalalh öyledir çok teşekkürler

Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım :KK45:
29 Temmuz beklenen doğum tarihi olarak görünüyor şuan.Bu akşam doktora randevu aldım :KK51:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-11-21 at 08.21.56.jpeg
    WhatsApp Image 2018-11-21 at 08.21.56.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın kızlar 3 gündür ağrılarım gitti diye seviniyordum bugün yine bir bel ağrısı başlaldı hep korkuyorum ALlahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inaşşalh
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım. sende dinlendir biraz kendini sıcak tut bu dönem böyle ne yapalım. bende bi yanıyorum bi üşüyorum benimde karın ağrım çok oluyor ama gaz sancısı çoğu:( artık zamanla alışıcaz bu sürece. bu arada nick seyhan olunca acaba adana damısın diye düşündüm? :)

Back