• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla eşim bayağı uyardı kimseye söyleme diye ama inşallah söylemezler

kayinvaldemle konuşurken bide demez mi ben hemen gelirim bakarım sana diye
Zaten kendisiyle anlaşamam

esimle konuştum ben istemiyorum kimseyi yanımda dedim
Daha çok strese girerim dedim

Konuşcak annesiyle
İnşallah gelmezler :dua:
Ay zaten gelmesinler
Sinir oluyorum hepsine
Sonrdan ben baktım diye konuşurlar
Herkes kendi hayatına baksın sussun

Eğer progesteron kullanıyorsanız şişkinlik ondandır. Progesteron barsak hızını yavaşlattığı için gaz ve kabızlık yapıyor.

Kırmızı olana kadar sorun yok diyorlar ben fitil kullanmaya devam ediyorum.

kubra5505 kubra5505 Daha önce 26 haftalık erken ikizlerimi kaybettim ikinci gebeliğim. Yaş 36 ist sat 8ekim beklenen doğum 16 temmuz 63 kg
Yok kullanmıyorum ona rağmen böyle yani

Ay zaten gelmesinler
Sinir oluyorum hepsine
Sonrdan ben baktım diye konuşurlar
Herkes kendi hayatına baksın sussun
Keşke baksa canım valla sesim çıkmıcak
daha 49 yaşında ama hastalıktan ölüyorum diye dolanıyo ortalıkta

Bakarım dediği sadece laf
anca laf sokmaya gelmek istiyor
Neyse allah ıslah etsin onu delirtiyo beni

Ben de ilk doğumu Çınarlıda yaptım doktorum Hakan Sabırlı muhteşem bir insan isteyenlere tavsiye olsun size de hayırlı uğurlu olsun.
Aaa evet duymuştum ismini doktorun, çınarlı çok güzel bir hastanedir. Aslında egepolun uğuruna inanıyorum biraz oğlumu orda kucağıma aldım.inşallah bu defa da güzel şeyler olur

Arkadaşlar akşamdan beri uzanmışım midem bulanıyor sanırım midemi üşütmüşüm bi de baya bi üşüyorum.
Doktora gideyim dedim ama ilk gebeliğimdede gitmiştim ilaç filan yazamıyolar
nane limon içtim bi bardak başka önerisi olan var mı

Kızlar kımlere söylediniz hamiş
Keşke baksa canım valla sesim çıkmıcak
daha 49 yaşında ama hastalıktan ölüyorum diye dolanıyo ortalıkta

Bakarım dediği sadece laf
anca laf sokmaya gelmek istiyor
Neyse allah ıslah etsin onu delirtiyo beni

Ayyy hep mi böyle bunlar yaaa.Benimkide 55 yaşında beni görünce hemen dizi ağrır kolu ağrır.İş yaptırmak ister.Oglumda lohusa sendromuna soktu beni mahvetti.Bunda annemi çağırmayı düşünüyorum.Gerildim şimdiden:bicak::işsiz:

Canım ilk hamileligimde ben de berbat bi haldeydim. Bunda henüz hafif ama aynısı olacak diye korkuyorum. Ilkinde doktor ilaç vermişti zofran mı öyle bişeydi 16. Haftaya kadar mecbur içtim çok az da olsa etkiliyordu. Doktoruna bi sor istersen
Böyle giderse mecbur sorucam valla kusmak çok kötü bişey gerçekten tamam vallahi billahi razıyım ama çalışmasam katlanabilirim çalıştığım için çok zorluyo

Böyle giderse mecbur sorucam valla kusmak çok kötü bişey gerçekten tamam vallahi billahi razıyım ama çalışmasam katlanabilirim çalıştığım için çok zorluyo
Allah kolaylık versin canım Mide bulantısı çok kötü bişeymiş ya hamileleri hayattan soğutuyomus öyle okudum.ama bende bulantı olmadı hiç inşallah da olmaz

Back