- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Evet canım aynen benimde öyleYa kızlar sizinde idrarınız koyu renk mi bayaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım aynen benimde öyleYa kızlar sizinde idrarınız koyu renk mi bayaa
İçtiğin su az geliyor demekki.Ya kızlar sizinde idrarınız koyu renk mi bayaa
Ay zaten gelmesinlerValla eşim bayağı uyardı kimseye söyleme diye ama inşallah söylemezler
kayinvaldemle konuşurken bide demez mi ben hemen gelirim bakarım sana diye
Zaten kendisiyle anlaşamam
esimle konuştum ben istemiyorum kimseyi yanımda dedim
Daha çok strese girerim dedim
Konuşcak annesiyle
İnşallah gelmezler
Ah ki ne ah:)Ah bu kaynanalar
Yok kullanmıyorum ona rağmen böyle yaniEğer progesteron kullanıyorsanız şişkinlik ondandır. Progesteron barsak hızını yavaşlattığı için gaz ve kabızlık yapıyor.
Kırmızı olana kadar sorun yok diyorlar ben fitil kullanmaya devam ediyorum.
kubra5505 Daha önce 26 haftalık erken ikizlerimi kaybettim ikinci gebeliğim. Yaş 36 ist sat 8ekim beklenen doğum 16 temmuz 63 kg
Benim adet günü 1 gün geçmişti 238 di hcgDün adet günü beta hcgm 300 cıkmıstı iyi mi kızlar. Yarın bir daha verecem. Daha once 2 kimyasal oldu o yüzden.
Keşke baksa canım valla sesim çıkmıcakAy zaten gelmesinler
Sinir oluyorum hepsine
Sonrdan ben baktım diye konuşurlar
Herkes kendi hayatına baksın sussun
Kendine bakamıyor sana bakacak:)Keşke baksa canım valla sesim çıkmıcak
daha 49 yaşında ama hastalıktan ölüyorum diye dolanıyo ortalıkta
Bakarım dediği sadece laf
anca laf sokmaya gelmek istiyor
Neyse allah ıslah etsin onu delirtiyo beni
Aynen canım hiç sorma :)Kendine bakamıyor sana bakacak:)
Canım valla tam tersi çok su içen biriyim gebe kaldımdan beri daha da çok içiyorum günde 3 litre içiyorum rahat belki 3.5:)İçtiğin su az geliyor demekki.
Ben de ilk doğumu Çınarlıda yaptım doktorum Hakan Sabırlı muhteşem bir insan isteyenlere tavsiye olsun size de hayırlı uğurlu olsun.Ben varım. İlk doğumumu egepolde yaptım doktorum dilek hanım çarşamba gidicem bu gebeliğimde ilk defa, tavsiye ederim
Aaa evet duymuştum ismini doktorun, çınarlı çok güzel bir hastanedir. Aslında egepolun uğuruna inanıyorum biraz oğlumu orda kucağıma aldım.inşallah bu defa da güzel şeyler olurBen de ilk doğumu Çınarlıda yaptım doktorum Hakan Sabırlı muhteşem bir insan isteyenlere tavsiye olsun size de hayırlı uğurlu olsun.
Zaten kan sulandırıcı kullanıyorum canım :)Canım hemşire arkadaşım limon yemememi söylemişti ama, kanı sulandırıyormuş. Doktora danış istersen.
Belki çıkış fazladır bilemedim şimdiCanım valla tam tersi çok su içen biriyim gebe kaldımdan beri daha da çok içiyorum günde 3 litre içiyorum rahat belki 3.5:)
Benim kızım 20 aylık.2 haftadır azar azar azalttım bi defadan kesmek istemedim.2 gündür de hiç emzirmedimKizim emiyor ya. Cok aciyor. Cesaret edip kesecegim de bi baslayamadim
Kızlar kımlere söylediniz hamiş
Keşke baksa canım valla sesim çıkmıcak
daha 49 yaşında ama hastalıktan ölüyorum diye dolanıyo ortalıkta
Bakarım dediği sadece laf
anca laf sokmaya gelmek istiyor
Neyse allah ıslah etsin onu delirtiyo beni
Ayyy hep mi böyle bunlar yaaa.Benimkide 55 yaşında beni görünce hemen dizi ağrır kolu ağrır.İş yaptırmak ister.Oglumda lohusa sendromuna soktu beni mahvetti.Bunda annemi çağırmayı düşünüyorum.Gerildim şimdiden
Böyle giderse mecbur sorucam valla kusmak çok kötü bişey gerçekten tamam vallahi billahi razıyım ama çalışmasam katlanabilirim çalıştığım için çok zorluyoCanım ilk hamileligimde ben de berbat bi haldeydim. Bunda henüz hafif ama aynısı olacak diye korkuyorum. Ilkinde doktor ilaç vermişti zofran mı öyle bişeydi 16. Haftaya kadar mecbur içtim çok az da olsa etkiliyordu. Doktoruna bi sor istersen
Evet o da çok:))Belki çıkış fazladır bilemedim şimdi
Allah kolaylık versin canım Mide bulantısı çok kötü bişeymiş ya hamileleri hayattan soğutuyomus öyle okudum.ama bende bulantı olmadı hiç inşallah da olmazBöyle giderse mecbur sorucam valla kusmak çok kötü bişey gerçekten tamam vallahi billahi razıyım ama çalışmasam katlanabilirim çalıştığım için çok zorluyo