Bakalım, az bekleyeyim, tekrari olmaz da gerek kalmaz insaAllah, sana da çok çok gecms olsun, kimseye göstermesin RabbimBenimde 2 kaybim var. Tedirginliğini anlayabiliyorum. Içine sinmezse devam ederse dr a sor git icin rahat etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım, az bekleyeyim, tekrari olmaz da gerek kalmaz insaAllah, sana da çok çok gecms olsun, kimseye göstermesin RabbimBenimde 2 kaybim var. Tedirginliğini anlayabiliyorum. Içine sinmezse devam ederse dr a sor git icin rahat etsin.
Sanki herkes merakla bekliyor gibi,göze batanda hep biz oluyorzCümle alem duydu. Calistigim yerde muayeneye oldum odadan ciktim vee hopp tel calmaya basladi. Oyle oyle konu komsu duymus
Çok teşekkür ederim canimXhn gecmis olsun
Insallah dogumdan snra veririzAynen bende
Banada bugun sekreter gebemısin dedi :) hoşuma da gitmedi degil haniahaha az mı? bana bugün metroda yer bile verdiler o kadar çok hamurişi yiyorum ki iki aylık olmadan karnım bu haldeyse son zamanlarda n'apacağım bilmiyorum
yakın cevreKızlar kımlere söylediniz hamiş olduğunuzu
Güzel onları hissedebilmek sana çifte mutluluk masallah:)Benim büyüdü hem yemekten hem ikizlerden normalde pek göbeğim yoktur
Hahahah aynen öle, inşallahhhhhİnsallah canım benim insallah. Hepimiz.kucagimizda bebeklerimizle ayy ne guzel ya. Arrtik o zaman da bebislerin gazlarini konusuruz:)
Biraz fazla hissediyorum galiba şimdiden böle şiştiysem, ilerde kartopu gibi yuvarlanırımGüzel onları hissedebilmek sana çifte mutluluk masallah:)
Güzel onları hissedebilmek sana çifte mutluluk masallah:)
şimdi eşimle test ettik. Ben çekmeye çalıştım ama olmadı, içeri çekemedim. Sonra eşime sen de dene,garanti olsun dedim. Ama o da çekemedi :) demek ki eşim de hamileKendi göbeğini içine çekebilirsin hamile göbeğini çekemezsin
Anneler,babalar ve kardeşlere söyledikKızlar kımlere söylediniz hamiş olduğunuzu
Kilo dediğin nedir verilir insallah saglıklı olsunlardaBiraz fazla hissediyorum galiba şimdiden böle şiştiysem, ilerde kartopu gibi yuvarlanırım
Eğer progesteron kullanıyorsanız şişkinlik ondandır. Progesteron barsak hızını yavaşlattığı için gaz ve kabızlık yapıyor.Kızlar benim daha çok küçük ama sanki patlıcak gibiyim hareket bile edemiyorum gaz mı desem ağırlık mı desem öyle işte kendimi hafif hissetmiyorum
Kırmızı olana kadar sorun yok diyorlar ben fitil kullanmaya devam ediyorum.Kızlar :/ benim kahverengi lekem olmaya basladi, hayrolur insaAllah
Ah ah söylemez olaydım kaynanama dedik kımsye söyleme diye butun herkes duymuş çok sinirliyim çokkkkkAnneler,babalar ve kardeşlere söyledik
Daha bugün söyledik hepsine
Daha düne kadar sadece annem biliyordu
Onlarada tembihledik kimseye söylemicekler 5.aya kadar canım
Sen kimlere söyledin
Valla eşim bayağı uyardı kimseye söyleme diye ama inşallah söylemezlerAh ah söylemez olaydım kaynanama dedik kımsye söyleme diye butun herkes duymuş çok sinirliyim çokkkkk
Ah bu kaynanalarAh ah söylemez olaydım kaynanama dedik kımsye söyleme diye butun herkes duymuş çok sinirliyim çokkkkk
9 ekimSON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI