2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar alt karın bölgenizde sızı batma arası bi ağrı oluyor mu
Evet oluyor canim su 2 gündür cok fazla hissediyorum yatarken önceden agrilarim geciyordu smdi gecmiyor muhtemelen rahim buyuyor ondam dolayi oluyor ama bn endise ediyorum en ufak bi akinti hissetsem lavaboya kosuyorum kanama vs. Mi geliyor acaba die yakinda kafayi yicem sanırım

Kesinlikle bende öyle diyorum eşime annecim ben burdayım diyo bana neden demiyo diyo oda

Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamı aşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
ben kahveyi ayda bir falan içiyordum dibek kahvesi. oyüzden çok zor olmuyor kahve yasagı kola da oyle mesela. tek zorlandığım şey yoğurt yemek . hiç sevmıyordum ama mecburum yiyorum

Bu arada kız bebeklerin rahme tutunma ve düşmeme konusunda daha ısrarcı güçlü olduklarını duydum kaç yerden.

hım tamam canım cok sağol sorayım

Ben azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?
canım ya ben 8-5 mesai yapıyorum eve gelince makşnaya bulaşık koymaktan aciz oluyorum. eşim yapıyor her şeyi, sağolsun ona da üzülüyorum ay nebiliym herşeye üzülüyorum

Canım ben hamile kaldığım ay hamile olduğumu rüya gördüm . iki arkadaşım daha gördü. erkek bebek görüyordum. o an anladım dedim bu ay olacak bir şeyler :)hatta grip oldum hiç ilaç içmedim.

:)
Benim mide kötü bulantı var kusma yok eşimden bile midem bulanıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…