Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim midem kötü bulanıyor ama kusma yok hatta eşimden bile midem bulanıyor :)aynen benımde oyle kasıklarım agrıyor bıcaklar batıyor. ama baska sıkıntım yok mıdem masallah ıyı ıstah fullll :=)
EveettKızlar alt karın bölgenizde sızı batma arası bi ağrı oluyor mu
Ya keske yukleyeblseydin bakardikCanım benim melegim kesenin ortasinda duruyor. Ne sağ ne sol. Anlamadimki.
Resim gönderme benim tel de olmuyor , çok merak ettim simdi
Minimum da tüketmek lazımay valla genel sorun acaba tuzu hiçmi kullanmamak lazım yoksa biraz mı
Canım benim tüp bebek onyüzden o ilaçlarla başladım ilk günden beri:SENIN İLAÇLARIN ADI NE
BENİMKİLER
İMOM VİTAMİN
FOLBİOL VİTAMİN
CORASPİN
PROGESTRON 3 KEZ
PROLUTON İĞNE
CLEXAN İĞNE
Bu kese boyunuz mu?Kizlar 10.8 mm kac cm oluyo benim dün 7+ 1 günlük doktor ölçümü haftasıyla normal degilmi bir arkadaş gec dollenme degilmi küçük dedi de benimle haftaları yakın arkadaşlar sizin kaçtı acaba
Bu kese boyunuz mu?
Sağol canım Allah razı olsunCanım sebep veremediler, böyle sebebi belli olmayan kanamalar oluyormuş ki bende ultrasonda kanama alanı bile vardı, sonra gittikçe küçüldü canım. Korkma yani
Eczanede bulantıyi önleyen bileklikler varmis canım bir araştır istersen.Onu bile kusuyorum asla yemek yememem lazım yani böyle bişey yok hiç bişey kesmez oldu
Dr uyumlu demiş canım dert etme kendine tadını çıkar lütfen.Dr bi aksilik olsa mutlaka belirtirdi.Burda sat aynı olsa da herkesin döllenme günü aynı değildir.Bebek gelişimi farklıdır.Bence karşılaştırma yapma ki canın sıkılmasınYok canm bebek
Yoo gayet iyi benimde üstten 9.5 mm cıktı 7. Haftaya uyumlu dedi. Oğlumda hemen hemen bukadardi sanirim bu haftalarda hafta hafta gebelik gelişimi var ona bakabilirsin. Kimseyi kafana takmaKizlar 10.8 mm kac cm oluyo benim dün 7+ 1 günlük doktor ölçümü haftasıyla normal degilmi bir arkadaş gec dollenme degilmi küçük dedi de benimle haftaları yakın arkadaşlar sizin kaçtı acaba
Duymamıştım bi bakayım nasıl işe yarıyo acabaEczanede bulantıyi önleyen bileklikler varmis canım bir araştır istersen.
Ben kusacak kadar olmasamda oluyor ara ara yokluyor. Bugun enteresan bir şekilde olmadi akşamı bekliyorum ne olacak diye...
Benide tuzlu limonlu ayva yatıştırıyor biraz
canım
limon iyi de tuz dökmemeye çalış çok ödem yapıyormuş.
O bileklikler bende daha oncesinden hic ise yaramadıEczanede bulantıyi önleyen bileklikler varmis canım bir araştır istersen.
Ben kusacak kadar olmasamda oluyor ara ara yokluyor. Bugun enteresan bir şekilde olmadi akşamı bekliyorum ne olacak diye...
ilk gün acemi şansı sanırım benimde hiç morarmamıştı. sonra baya bi morardı ve geçmek bilmiyor. 2. kutuda yapmak istemedim hiç zor zar yaptım neyse 2. kutuda morartmadan yapabilmeyi öğrendim artık. şifa olsun canım sana daBEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ
DÜN PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEYİDE VURUNMAYA BAŞLADIM CLEXAN 0.4 İYİ VURDUM AMA HIC MORARMADI KARINDAN VURDUM