• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Böyle ağrı sızı mide bulantılarımda seyrelme olunca hemen aklıma acaba kalbi mi durdu miniğimin diye panik oluyorum keşke evde bi ultrason olsa devamlı dinlesem kalp atışlarını size de oluyor mu hatta şuan gidip bi baktırayım diyorum dün biraz üzüldüm ona zarar verdim gibi hissediyorum

SENIN İLAÇLARIN ADI NE

BENİMKİLER

İMOM VİTAMİN
FOLBİOL VİTAMİN
CORASPİN
PROGESTRON 3 KEZ
PROLUTON İĞNE
CLEXAN İĞNE

:KK1:
Canım benim tüp bebek onyüzden o ilaçlarla başladım ilk günden beri:
Folikasid ve previt vitamin
Coraspin
Estrofem(günde 3 kez)
Crinone gel kanamadan sonra değişti yerine progestan (günde iki kez)
Zofer(mide bulantısı için)
prozac(kendim için:))

Kizlar 10.8 mm kac cm oluyo benim dün 7+ 1 günlük doktor ölçümü haftasıyla normal degilmi bir arkadaş gec dollenme degilmi küçük dedi de benimle haftaları yakın arkadaşlar sizin kaçtı acaba

Kizlar 10.8 mm kac cm oluyo benim dün 7+ 1 günlük doktor ölçümü haftasıyla normal degilmi bir arkadaş gec dollenme degilmi küçük dedi de benimle haftaları yakın arkadaşlar sizin kaçtı acaba
Bu kese boyunuz mu?

Dr uyumlu demiş canım dert etme kendine tadını çıkar lütfen.Dr bi aksilik olsa mutlaka belirtirdi.Burda sat aynı olsa da herkesin döllenme günü aynı değildir.Bebek gelişimi farklıdır.Bence karşılaştırma yapma ki canın sıkılmasın:KK200:

Yoo gayet iyi benimde üstten 9.5 mm cıktı 7. Haftaya uyumlu dedi. Oğlumda hemen hemen bukadardi sanirim bu haftalarda hafta hafta gebelik gelişimi var ona bakabilirsin. Kimseyi kafana takma

Kızlar yeni bir hamilelik huyu edindim, süt içemiyorum. Sütün tadı çok acı geliyor ağzıma. Hatta muzlu süt falan içtim bildiğin şekerli şey bile o acı tadı veriyor. Ağzımın tadı mı bozuk anlamadım ama sabah da peynir ekmek yemiştim zaten onun tadı normaldi. Ki yediğim peynir ekmek bile mide yanması yaptı. Onun üstüne süt içeyim rahatlatsın dedim o da midemi bulandırdı. Resmen sağlıklı olan her şey midemi bulandırıyor.

Eczanede bulantıyi önleyen bileklikler varmis canım bir araştır istersen.
Ben kusacak kadar olmasamda oluyor ara ara yokluyor. Bugun enteresan bir şekilde olmadi akşamı bekliyorum ne olacak diye...
O bileklikler bende daha oncesinden hic ise yaramadı :(

BEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ

DÜN PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEYİDE VURUNMAYA BAŞLADIM CLEXAN 0.4 İYİ VURDUM AMA HIC MORARMADI KARINDAN VURDUM
ilk gün acemi şansı sanırım benimde hiç morarmamıştı. sonra baya bi morardı ve geçmek bilmiyor. 2. kutuda yapmak istemedim hiç zor zar yaptım neyse 2. kutuda morartmadan yapabilmeyi öğrendim artık. şifa olsun canım sana da

Back