• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar alt karın bölgenizde sızı batma arası bi ağrı oluyor mu
Evet oluyor canim su 2 gündür cok fazla hissediyorum yatarken önceden agrilarim geciyordu smdi gecmiyor muhtemelen rahim buyuyor ondam dolayi oluyor ama bn endise ediyorum en ufak bi akinti hissetsem lavaboya kosuyorum kanama vs. Mi geliyor acaba die yakinda kafayi yicem sanırım :halay::eek:

İlk hamileligimde çok kustum doktora gittim serum yedim doktordan duyduğum tek bı kelime tüm acilarimi unutturmustu sanki , tabiki bulantın olacak annesi kendini sana nasıl hisettirecek yoksa anne burdayım diye nasıl hatırlatacak demişti belki çok zor ama en güzel bı duygu canım bugünlerde geçiyor inşallah
Kesinlikle bende öyle diyorum eşime annecim ben burdayım diyo bana neden demiyo diyo oda :D

Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamı:KK76: aşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
ben kahveyi ayda bir falan içiyordum dibek kahvesi. oyüzden çok zor olmuyor kahve yasagı :dua: kola da oyle mesela. tek zorlandığım şey yoğurt yemek . hiç sevmıyordum ama mecburum yiyorum :anne:

Bu arada kız bebeklerin rahme tutunma ve düşmeme konusunda daha ısrarcı güçlü olduklarını duydum kaç yerden.

Canım progesteronu bende başta içiyordum.dayanamadim doktorumu aradım.bana da çok ağır gelmişti.surekli uyuyordum.doktorum içmenin doğru olmadığını vaginal olarak fitil gibi alınması gerektiğini söyledi.ondan beri çok şükür uyku sorunum çok çok azaldi.doktoruna sor.senin içinde uygun görürse, öyle yaparsın.
hım tamam canım cok sağol sorayım

Ben azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?
canım ya ben 8-5 mesai yapıyorum eve gelince makşnaya bulaşık koymaktan aciz oluyorum. eşim yapıyor her şeyi, sağolsun ona da üzülüyorum ay nebiliym herşeye üzülüyorum :D

Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun :anneadayı:
Canım ben hamile kaldığım ay hamile olduğumu rüya gördüm . iki arkadaşım daha gördü. erkek bebek görüyordum. o an anladım dedim bu ay olacak bir şeyler :)hatta grip oldum hiç ilaç içmedim.

:)
masallah dıger cocuklarınız kac yasında benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah. ılk bebegımdekı gıbı heyecanım yok cunku sureclerı bılıyorum . ama ıkıncı gebelıkde kı heyecan farklıymıs. ıkı cocuklu dusunuyorum kendımı acayıp havalı hıssedıyorum. cok guclu bır kadınmıs gıbı. 3 tane olsa heralde acayıp havalanırdım :)
Benim mide kötü bulantı var kusma yok eşimden bile midem bulanıyor :)))

Back