• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım belki seninki azsa yerleşme kanamasıdır. Bana prolutonu onlar yapmadan bırakmadı, belki sana gerek görmediler ama genede doktorunu ara istersen için rahat etsin canım

BEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ

DÜN PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEYİDE VURUNMAYA BAŞLADIM CLEXAN 0.4 İYİ VURDUM AMA HIC MORARMADI KARINDAN VURDUM

canım belki seninki azsa yerleşme kanamasıdır. Bana prolutonu onlar yapmadan bırakmadı, belki sana gerek görmediler ama genede doktorunu ara istersen için rahat etsin canım
Canım bugün kendi druma gideceğim üç buçukta. İçim rahat etsin diye o yaptırır büyük ihtimalle. Çok sağol içimi rahatlattın. Sana kanama için ne dediler peki sebep olarak

BEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ

DÜN PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEYİDE VURUNMAYA BAŞLADIM CLEXAN 0.4 İYİ VURDUM AMA HIC MORARMADI KARINDAN VURDUM
Haftada bir bende yaptırıyorum canım proluton, haftada bir de progestan ampul var ayriyeten yaptırdığım

Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamı:KK76: aşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
Günde 2 fincan türk kahvesi 2 fincan neskafe tüketiyordum.Hamile olduğunu anladığımdan beri 2 güne 1 fincan içiyorum. Alıştım sanki.

Karindan vurul cnm ilk aylarda daha etkiliymis bnde ayni igneyi kullaniyorum ilerleyen zamanlarda moraricak cnm acele etme morarmasi icin :anneadayı::anne::emir_bebek::bicak:

Evet manyak acıyo iğne, 4 gün üzerine yatamamıştım ama nedense bana iğneye devam demediler kanama bitince. Sana niye devam ediyolar canım

Şöyle Bışey ki Kese sagďa Olmalı Ultrsyon resmine bakinca Sol Oluyor Anladinmi Kuzum Bebeginde Sola Yapışık Olması Lazım Gördügümüz Fotoğrafta

Canım benim melegim kesenin ortasinda duruyor. Ne sağ ne sol. Anlamadimki.
Resim gönderme benim tel de olmuyor , çok merak ettim simdi:mad:

Canım bugün kendi druma gideceğim üç buçukta. İçim rahat etsin diye o yaptırır büyük ihtimalle. Çok sağol içimi rahatlattın. Sana kanama için ne dediler peki sebep olarak
Canım sebep veremediler, böyle sebebi belli olmayan kanamalar oluyormuş ki bende ultrasonda kanama alanı bile vardı, sonra gittikçe küçüldü canım. Korkma yani :KK200:

H Hinctugba cnm dun yazmıssın gördum ama cevap yazamadım 1 cm i geçmiş bebeğim
kalp atışını dınledık 154 atıyodu çok şükür 3 HAFTA SONRA TEKRAR ÇAĞIRDI
Masallah :anneadayı: demek ki kalp atışından sonra hemen çağrılmiyor benide öyle çağırdı bu arada ben en küçük cocgumu 7 yıl önce doğurdun unutmuşum bu hamilelik sürecini :KK54:

Ben azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?

Back