Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun
Aynıyım sürekli gözlerimde bi uyku akşam oturamıyorum uykudan. Ilgilenmem gereken 4 yqşında oğlum var ve sürekli oyun oynayalım mı anne diyor.mecbur oynuyorum ama gel bana sor.
Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun
Canın çekiyordur :) güzel bişey. Oğlumdayken hep tatlı isterdi canım ve rüyamda hep baklava yediğimi falan görürdüm ve uyandığımda gerçekten yemiş gibi bi hissim olurdu
Canın çekiyordur :) güzel bişey. Oğlumdayken hep tatlı isterdi canım ve rüyamda hep baklava yediğimi falan görürdüm ve uyandığımda gerçekten yemiş gibi bi hissim olurdu
İlk hamileligimde çok kustum doktora gittim serum yedim doktordan duyduğum tek bı kelime tüm acilarimi unutturmustu sanki , tabiki bulantın olacak annesi kendini sana nasıl hisettirecek yoksa anne burdayım diye nasıl hatırlatacak demişti belki çok zor ama en güzel bı duygu canım bugünlerde geçiyor inşallah