• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?

BEN HİÇ İŞ YAPMIYORUM VALLA GEÇEN EŞİME SÜPÜRTTÜM EVİ SADECE YEMEK YAPIYORUM BULASIK FLN CAMASIR SANIRIM BI SÜPÜRMEYI YAPMIYORUM :)

Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun :anneadayı:

Ben azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?
Aynıyım sürekli gözlerimde bi uyku akşam oturamıyorum uykudan. Ilgilenmem gereken 4 yqşında oğlum var ve sürekli oyun oynayalım mı anne diyor.mecbur oynuyorum ama gel bana sor.

Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun :anneadayı:
Canın çekiyordur :) güzel bişey. Oğlumdayken hep tatlı isterdi canım ve rüyamda hep baklava yediğimi falan görürdüm ve uyandığımda gerçekten yemiş gibi bi hissim olurdu

Amin canım inşallah atlatırız Arada bir değil günde en az 2 kere kusuyorum bişey yememem lazım yani
İlk hamileligimde çok kustum doktora gittim serum yedim doktordan duyduğum tek bı kelime tüm acilarimi unutturmustu sanki , tabiki bulantın olacak annesi kendini sana nasıl hisettirecek yoksa anne burdayım diye nasıl hatırlatacak demişti belki çok zor ama en güzel bı duygu canım bugünlerde geçiyor inşallah

@Meylen canım geçmiş olsun benım bi hamılelıgımde de cok miğde bulantısı oldu

yiyebildiğim ek şey tuzlu salatalıktı bide onu dene ıstersen

Back