• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun :anneadayı:
ayy sorma bende dün geceki rüyamda olmadık şeyler yedim o yemekten o yememeğe koşuyordum:) açta değilimdim ama

ay valla genel sorun acaba tuzu hiçmi kullanmamak lazım yoksa biraz mı

doktorum tuz hiç tüketmemek de tehlikeli dedi. iyot eksikliği de düşük sebebi olabiliyormuş. hatta iyotlu tuzu güneş görmeyecek şekilde muhafaza et dedi. yemek piştikten sonra atılan tuzun iyotu alınıyormuş. az da olsa yemeğe sonradan ekleme yapıyorum. himalaya tuzlarını hiç tavsiye etmiyorlar bu arada sizinde aklınızda olsun.

ila
merhaba arkadaşlar nasılsınız midem acayip biçimde yanıyor kusma da sabahları oluyor sizde durumlar nasıl
ilaç içiyorum artık önce yandıkça çerez yiyordum ama bazı vakitler rennie içmeden rahat edemiyorum. hayatımda hiç bu kadar mide yanması yaşamamış olabilirim.

Kuzum ben tahlil yaptirmadim haftaya usg ye girecegim sağlık ocağımdaki dr beta hcg disindaki diger testleri istemis, bir daha da kan veremedim seyhan60 seyhan60

Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamı:KK76: aşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5

Canım ben de günde en az 3-5 bardak içerdim şimdi 2-3 güne 1 içmeye özen gösteriyorum :kahve: kahve kokusu aldımmı içime çekiyorum :KK45:

Kızlar alt karın bölgenizde sızı batma arası bi ağrı oluyor mu

Oluyor canım benim ilk gebeliğimde de olurdu normal sanırım

Ankarada etimesgut civarı oturan var mı hangi hastaneyi hangi doktoru tercih ediyorsunuz. ?
Canım ben oturuyorum ya lokman hekimde pakize hanıma gidicem yada eryaman hastanesinde oscar beye daha tam karar veremedim bende sen nereye gitmeyi planliyorsun?

Amin canım inşallah atlatırız Arada bir değil günde en az 2 kere kusuyorum bişey yememem lazım yani
Canım ilk hamileligimde ben de berbat bi haldeydim. Bunda henüz hafif ama aynısı olacak diye korkuyorum. Ilkinde doktor ilaç vermişti zofran mı öyle bişeydi 16. Haftaya kadar mecbur içtim çok az da olsa etkiliyordu. Doktoruna bi sor istersen

ayy sorma bende dün geceki rüyamda olmadık şeyler yedim o yemekten o yememeğe koşuyordum:) açta değilimdim ama

Aynen aslında rüyamda gördüğüm şey her neyse ertesi gün. Yiyorum bebişin mi canı cektiki diye ama ertesi gün yine aynı rüya

doktorum tuz hiç tüketmemek de tehlikeli dedi. iyot eksikliği de düşük sebebi olabiliyormuş. hatta iyotlu tuzu güneş görmeyecek şekilde muhafaza et dedi. yemek piştikten sonra atılan tuzun iyotu alınıyormuş. az da olsa yemeğe sonradan ekleme yapıyorum. himalaya tuzlarını hiç tavsiye etmiyorlar bu arada sizinde aklınızda olsun.

Canım ben oturuyorum ya lokman hekimde pakize hanıma gidicem yada eryaman hastanesinde oscar beye daha tam karar veremedim bende sen nereye gitmeyi planliyorsun?
Ben de lokman hekime gitmek istiyorum int.den doktorların yorumlarını okumaya çalıştım ona göre karar vermek istiyorum. Bahar hanım çok iyiymiş ama çok yoğun oluyormuş . Pakize hanım ile aysun hanım arasında kaldım. Sanırım aysun özen okaya gidecem. Özel eryaman hqst. Hiç gitmedim ama oscar beyin adını da çok duydum oranın fiyatlarını Hiç bilmiyorum

Kızlar karnında azda olsa büyüme hisseden var mı?

Benim biraz göbeğim vardı zaten ve sindirim sorunlarım da var genelde hep şişkin bi karınla dolaşırdım, ayva göbeğin biraz büyüğü gibi. Şu an sanırım normalden biraz fazla büyük karnım. Tecrübeli hamileler ne zaman kendi göbeğimle hamile göbeğimi ayırabilicem :)

Back