- 7 Aralık 2017
- 164
- 115
- 23
- 40
O bileklikler bende daha oncesinden hic ise yaramadı [/QUO canım senle aynıyız nasıl gidiyor tahliler benim bugün 1206 çıktı kese görünmedi cuma gel dedi doktor ama ben haftaya kadar bekliycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bileklikler bende daha oncesinden hic ise yaramadı [/QUO canım senle aynıyız nasıl gidiyor tahliler benim bugün 1206 çıktı kese görünmedi cuma gel dedi doktor ama ben haftaya kadar bekliycem
ayy sorma bende dün geceki rüyamda olmadık şeyler yedim o yemekten o yememeğe koşuyordum:) açta değilimdim amaBu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun
ay valla genel sorun acaba tuzu hiçmi kullanmamak lazım yoksa biraz mı
ilaç içiyorum artık önce yandıkça çerez yiyordum ama bazı vakitler rennie içmeden rahat edemiyorum. hayatımda hiç bu kadar mide yanması yaşamamış olabilirim.merhaba arkadaşlar nasılsınız midem acayip biçimde yanıyor kusma da sabahları oluyor sizde durumlar nasıl
Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamı aşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
Kızlar alt karın bölgenizde sızı batma arası bi ağrı oluyor mu
ilk gün acemi şansı sanırım benimde hiç morarmamıştı. sonra baya bi morardı ve geçmek bilmiyor. 2. kutuda yapmak istemedim hiç zor zar yaptım neyse 2. kutuda morartmadan yapabilmeyi öğrendim artık. şifa olsun canım sana da
Hadi ya Bende denemedim bilmiyorum.O bileklikler bende daha oncesinden hic ise yaramadı
Canım ben oturuyorum ya lokman hekimde pakize hanıma gidicem yada eryaman hastanesinde oscar beye daha tam karar veremedim bende sen nereye gitmeyi planliyorsun?Ankarada etimesgut civarı oturan var mı hangi hastaneyi hangi doktoru tercih ediyorsunuz. ?
Canım ilk hamileligimde ben de berbat bi haldeydim. Bunda henüz hafif ama aynısı olacak diye korkuyorum. Ilkinde doktor ilaç vermişti zofran mı öyle bişeydi 16. Haftaya kadar mecbur içtim çok az da olsa etkiliyordu. Doktoruna bi sor istersenAmin canım inşallah atlatırız Arada bir değil günde en az 2 kere kusuyorum bişey yememem lazım yani
Kızlar karnında azda olsa büyüme hisseden var mı?
Merhaba canım amin inşaallah hoşgeldinMerhaba Allah nasip ederse ben de Temmuz annesi olacağım. Herkes sağlıkla hayırlıca kucağına alır inşallah.
ayy sorma bende dün geceki rüyamda olmadık şeyler yedim o yemekten o yememeğe koşuyordum:) açta değilimdim ama
Aynen aslında rüyamda gördüğüm şey her neyse ertesi gün. Yiyorum bebişin mi canı cektiki diye ama ertesi gün yine aynı rüya
doktorum tuz hiç tüketmemek de tehlikeli dedi. iyot eksikliği de düşük sebebi olabiliyormuş. hatta iyotlu tuzu güneş görmeyecek şekilde muhafaza et dedi. yemek piştikten sonra atılan tuzun iyotu alınıyormuş. az da olsa yemeğe sonradan ekleme yapıyorum. himalaya tuzlarını hiç tavsiye etmiyorlar bu arada sizinde aklınızda olsun.
Bende de var şişlik biraz gaz var süreklibüyüme değil de aşırı şişme var benım kınde
Ben de lokman hekime gitmek istiyorum int.den doktorların yorumlarını okumaya çalıştım ona göre karar vermek istiyorum. Bahar hanım çok iyiymiş ama çok yoğun oluyormuş . Pakize hanım ile aysun hanım arasında kaldım. Sanırım aysun özen okaya gidecem. Özel eryaman hqst. Hiç gitmedim ama oscar beyin adını da çok duydum oranın fiyatlarını Hiç bilmiyorumCanım ben oturuyorum ya lokman hekimde pakize hanıma gidicem yada eryaman hastanesinde oscar beye daha tam karar veremedim bende sen nereye gitmeyi planliyorsun?
ahaha az mı? bana bugün metroda yer bile verdiler o kadar çok hamurişi yiyorum ki iki aylık olmadan karnım bu haldeyse son zamanlarda n'apacağım bilmiyorumKızlar karnında azda olsa büyüme hisseden var mı?
Benim büyüdü hem yemekten hem ikizlerden normalde pek göbeğim yokturKızlar karnında azda olsa büyüme hisseden var mı?
Kızlar karnında azda olsa büyüme hisseden var mı?