- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
kendimi suçluyorum ben de ister istemez..prensespinar Duygusuzluk değil de bende korku var. Acaba Sağlıklı bi hamilelik yaşayabilecek miyim acaba her şey yolunda gidecek mi gibi endişeler yaşıyorum. Bi de değerim düşük gibi geldi. İyice takıyorum kafaya
Bugün ölçtürdüm. 279.80 çıktı. 4 hafta 2 günlük değer bu.kendimi suçluyorum ben de ister istemez..
ne zaman ölçtürdün en son?
cumartesi günü hamile olduğumu tamamen unutup zip zip zıpladım ortalıkta dun hasta olduğum için bebeğe bir zararı olur mu diye ağladım bugün bazen duygusuzum bazende iyi midir acaba diye düşünüyorum ne durumda olduğum belirsiz yanikızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum..sizde de var mı bu şekilde bi duygusuzluk
ohh be yalnız değilmişimcumartesi günü hamile olduğumu tamamen unutup zip zip zıpladım ortalıkta dun hasta olduğum için bebeğe bir zararı olur mu diye ağladım bugün bazen duygusuzum bazende iyi midir acaba diye düşünüyorum ne durumda olduğum belirsiz yani
nerdeyse aynı canım senle benim de 4+4...doktora sordun mu ne dedi değerin için?Bugün ölçtürdüm. 279.80 çıktı. 4 hafta 2 günlük değer bu.
bizimde oyleydi. İlk ikisi sezeryan olmasa belki 4 bile olabilirdi :) ama 3 yeter ya fazla da abartmaya gerek yok. ay 30 a kalmasın ben dedim. Hemen 30 gelmeden bitsin çocuk yapma büyütme işi dedim çok sukur duydu melekler sesimi :) ama regli olmadan hamile olmak ayrı bir şok yarattı bende.benim hep hayalim çok cocuk :) Bende 28 yaşındayım . Bide 30lu yaşlarda yaparsam kapatırım mevzuyu
şimdi yine mi haöilesin? ben de sıkıtı olacağını sanmıyorum. Bu seilde emziren cok arkadasım olduMaşallah canım Allah bağışlasın hayırlı olsun benimde biri 5 biri 3 yaşında arkadaş gibiler şimdi olursa 3.yü istiyorum bu arada bende emzirdim ilk bebeğimi hamileyken 5 aylık olana kadar hiç sıkıntı yaşamadım :)
bende hiç hamile bile hissetmiyorum kendimi. sadece kasıklarımda agrı var. kan testi vermeye gideceğim bugün. Değerlerimi merak ettim.kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum..sizde de var mı bu şekilde bi duygusuzluk
korkma kuzum her sey cok guzel ve yolunda gidecek. umarım sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımızaprensespinar Duygusuzluk değil de bende korku var. Acaba Sağlıklı bi hamilelik yaşayabilecek miyim acaba her şey yolunda gidecek mi gibi endişeler yaşıyorum. Bi de değerim düşük gibi geldi. İyice takıyorum kafaya
bende şuan da cok korkuyorum. Nasıl bakacağız nasıl kalkacagız 3 cocugun altından hiç bilmiyorumOh maşallah canım bende 3 olsun istiyordum artık korkuyorum ama
üşütmüş olabilir mi acaba?Bizde çok kardeşiz hiç bişeye değişmem. İnşallah bizimilerde çok iyi anlaşırlar:)oğlum bu ara ishal gibi . Sütüm mü dokunuyo diye düşünmedim değil. İzleyeceğim bakalım inşallah emziririm biraz daha :)
kaç kardessiniz bu arada? aranızda kaç yaş kardeşlerinle?Bizde çok kardeşiz hiç bişeye değişmem. İnşallah bizimilerde çok iyi anlaşırlar:)oğlum bu ara ishal gibi . Sütüm mü dokunuyo diye düşünmedim değil. İzleyeceğim bakalım inşallah emziririm biraz daha :)
umarım... bekliyoruz güzel haberlerini :)İnşallah ben de aranıza katılırım bu ay sonunda...
Canım önemli olan ikiye katlaması bir önceki değerin kaçtı birde ben idrar testiyle kontro ediyorum her gün dah köyü oluyor mesela strese girme bence güzel değerin benimde dün olcturdum 233 ciktiBugün ölçtürdüm. 279.80 çıktı. 4 hafta 2 günlük değer bu.
Rabbim yardım eder muhakkak canım ben inanıyorumbende şuan da cok korkuyorum. Nasıl bakacağız nasıl kalkacagız 3 cocugun altından hiç bilmiyorum
ayh ben 30 yaşındayım daha 1inci yoldabizimde oyleydi. İlk ikisi sezeryan olmasa belki 4 bile olabilirdi :) ama 3 yeter ya fazla da abartmaya gerek yok. ay 30 a kalmasın ben dedim. Hemen 30 gelmeden bitsin çocuk yapma büyütme işi dedim çok sukur duydu melekler sesimi :) ama regli olmadan hamile olmak ayrı bir şok yarattı bende.
ay olsun geç olsun güç olmasın demişler ya şimdimiş demek ki vakti bebitonunayh ben 30 yaşındayım daha 1inci yolda
Doktora gitmedim. Bayramdan sonraya kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Nasipse kese için de kalp atışı için de bayramdan sonrasını bekleyeceğim. Biraz kendini göstersin istiyorum. Bu şekliyle Dr. bişey söylemeyecek zaten. Gelecek haftalarda bakalım diyecek bu yüzden beklemekten yanayım. Değerlerimin artışını takip ediyorum. Şimdilik iyi gidiyor.nerdeyse aynı canım senle benim de 4+4...doktora sordun mu ne dedi değerin için?
Ohooo o zaman söyleyeyim de rahatla benim yaş 40 ve benim de daha birinci :) Sen kendine geç kaldım diyorsan bi de bana bak derim :)ayh ben 30 yaşındayım daha 1inci yolda