kizlar selam, ben 9 nisan sabaha karsi anne oldum

cook guzel bir duygu isteyen herkese en guzel sekilde nasip eder insallah allah
yazmistim gectigimiz pazar gunu baslayan ve saliya kadar aralikli araliksiz devam eden duzensiz kasilmalarim baslamisti, o arada nisanim da geldi ama agrilar yine duzensizdi.
sali gunu ebe kontrolumde bu agrilarla dogum sirasinda cok zorlanicagimi soyledim onlar da acilmama bakip 1 cm acilmam oldugunu balonla dogumu baslatabiliceklerini soylediler
hastaneye gittik 1 saat icinde acilmalarim 3 cm e geldi sanirim onceden sanci cektigim icin vucut kendini hazirliyomus, sonrasinda suyum geldi ve sancilarim artti epidural almak istedigim icin hastaneye gittik epidural aldiktan sonra hersey coook guzeldi, kasilmalari artirmak icin damardan suni sanci da verdiler sonrasinda iki saat icinde acilmam once 4-5 sonra 10 cm e cikti ve bebisim 7 saat in sonunda yirtiksiz dikissiz 10 ikinmayla geldi

tek sorun bende plasenta bir turlu cikmadi, operasyona aldilar anestezi ile oyle cikardilar cok agladim o sirada ama simdi iyiyim, onu almak icin iki kesi atmislar o yuzden agrilarim vardi simdi onlar da iyilesiyor
Sukur cok iyiyiiiiz

insallah kavusmayi bekleyen herkese allah nasip etsin zamaninda