2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlarrrr dün gece mahvoldum. Normalde akşam 7de yatıp gece 1 ve 4te uyanıp sabahta 7de tamamen uyanan bebeğim dün 1den sonra saat başı uyandı 😱😱😱 Şu an 3 ay 12 günlük. Ayy inşallah sadece dün gece öyle olmuştur bugün düzelir. Yoksa 4.ay atağına mı girdik. Ayy anlamıyorum ataklar bitmiyor ki bir türlü 🥲

Nem damlası ne canım biz burnunu her akşam sabah yıkıyoruz. Kaloriferden çok kuruyor. Buhar makinası olmasına rağmen 🤦🏼‍♀️

Ben de iyi bir fotoğraf çekip sorayım. Elimle baktım baya sert gibi. Bu hafta içi bi doktora gitmeyi düşünüyorum ona da sorarım.
Damlanın resmini ekledim canım bize yenidoğan hemşiresi önermişti
Kızlarrrr dün gece mahvoldum. Normalde akşam 7de yatıp gece 1 ve 4te uyanıp sabahta 7de tamamen uyanan bebeğim dün 1den sonra saat başı uyandı 😱😱😱 Şu an 3 ay 12 günlük. Ayy inşallah sadece dün gece öyle olmuştur bugün düzelir. Yoksa 4.ay atağına mı girdik. Ayy anlamıyorum ataklar bitmiyor ki bir türlü 🥲
Aramıza hoşgeldin canım kaç gündür aynı sorunla uğraşıyorum. 😔

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 13
Aramıza hoşgeldin canım kaç gündür aynı sorunla uğraşıyorum. 😔
Ayy ne olacak bu halimiz 😭 çok zorlandım Allahtan annem gelmişti sabah uyanınca ona verdim de bir buçuk saat uyudum. Bi de Kuzey böyle uyumayınca eyvah bundan sonra hep böyle olacak diye düşünüp üzülüyorum sonsuza dek hayatım böyle olacak gibi

Dün gece harfi harfine aynı şeyleri yaşadık. Bizimki de 3 ay 23 günlük akşam zaten zorla uyuttum geç uyudu üstüne 2.30da bir uyanıp 6.30a kadar hiç uyumadı. Daha erken değil mi 4. Ay atağına diye düşünüyor insan ama bilemiyor da

Kızlar bebişlerimizin elleri baya aktif artık. Kızıma oyuncak almak istiyorum elinde tutacağı. Memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı 😊

Bizde iki gündür memede çığlık çığlığa ağlıyoruz. Sanırım anlıyorum seni.. her ne ile beslersek besleyelim ne şekilde olursa olsun varlığımız yetiyor onlara bı onerim yok maalesef üzme kendini demeye geldim🩷🌸
Teşekkür ederim desteğin için 🌸 Umarım sizinki çok kısa sürer devam etmez 💛 Annelik yapamıyorum gibi geliyor emzirmeyince bilmiyorum çok farklı bir his sanki bebeğim beni sevmiyor istemiyor gibi geliyor sürekli ağlıyor huzursuz bir bebek bazen sarılıyorum beni ittiriyor 4. Ay atakta oluyormuş biliyorum ama gönlüm bir yandan cız diyor sanki beni sevmiyormuş gibi hissediyorum çok üzülüyorum 😢💔

Kizlar dun 4 ay asimiz vardı.2 bacaktan oldu.gelince hemn calpol verdim bsy yoktu sadece sürekli uyudu.saat 2de bı uyandım ateşler içinde yavrum ya.hemn şurup içirdim tekrar.biraz gexti gibi sonra bende yattım.bide üzerindekileri azalttım pijamasini fln.simdi hafif yine var ellerinde ayaklarında.atesten çok korkarım Allah korusun.3 yaşında oğlum atesli havale geçirdi.ondan beridir çok korkarım.nobetteyim bugün.esime uyanirsan sende bakiver dedim.saati kur dedi.sabah 8de dersi var o yüzden uyanmak istemiyor.
Bizim burlarda şey derler..
"koç meler mi hiç kuzuya"😔
Çok geçmiş olsun 🥺 Ben aşıdan sonra sadece bir bez ve ince bir tulum giydiriyorum 3 gün boyunca ve her bez alacağımda üzerini çıkarıyorum bizimde ateşimiz oldu bol bol soydum serinlettim kaygını çok iyi anlıyorum umarım hiçbir problem yaşamadan geçer gider 💛 Erkeklerinde işe gideceğim bahanesi altına sığınıp herşeyi bizim yapmamızı beklemeleri beni aşırı çıldırtıyor al birisini vur ötekisine 😤

Dün gece harfi harfine aynı şeyleri yaşadık. Bizimki de 3 ay 23 günlük akşam zaten zorla uyuttum geç uyudu üstüne 2.30da bir uyanıp 6.30a kadar hiç uyumadı. Daha erken değil mi 4. Ay atağına diye düşünüyor insan ama bilemiyor da
Evet ya daha erken aslında ama ne bileyim normalde yapmayacakları şeyleri yapınca insanın aklına hemen atak mı diye geliyor. Şu 4.ay ayağından fena korkuyorum tüm düzen değişecek gibi 🫠 onu atlattık mı rahatız ama heralde hahahah

Kizlar dun 4 ay asimiz vardı.2 bacaktan oldu.gelince hemn calpol verdim bsy yoktu sadece sürekli uyudu.saat 2de bı uyandım ateşler içinde yavrum ya.hemn şurup içirdim tekrar.biraz gexti gibi sonra bende yattım.bide üzerindekileri azalttım pijamasini fln.simdi hafif yine var ellerinde ayaklarında.atesten çok korkarım Allah korusun.3 yaşında oğlum atesli havale geçirdi.ondan beridir çok korkarım.nobetteyim bugün.esime uyanirsan sende bakiver dedim.saati kur dedi.sabah 8de dersi var o yüzden uyanmak istemiyor.
Bizim burlarda şey derler..
"koç meler mi hiç kuzuya"😔
Öğretmenim çok geçmiş olsun 4.auda iki aşımı oluyor acaba bizim birde menenjit olck doktorn4.ayds başlayalım dedi çocuklar ateşli olunca çok huzursuz oluyor hemen geçer inşallah calbol veriyordum ben günde üç kere

Evet ya daha erken aslında ama ne bileyim normalde yapmayacakları şeyleri yapınca insanın aklına hemen atak mı diye geliyor. Şu 4.ay ayağından fena korkuyorum tüm düzen değişecek gibi 🫠 onu atlattık mı rahatız ama heralde hahahah
Evet hepimizin korkulu rüyası şu 4. ay atağı bakalım neler yaşayacağız Allah sabır versin biz annelere🤲 İnşallah rahatlariz

Çok geçmiş olsun 🥺 Ben aşıdan sonra sadece bir bez ve ince bir tulum giydiriyorum 3 gün boyunca ve her bez alacağımda üzerini çıkarıyorum bizimde ateşimiz oldu bol bol soydum serinlettim kaygını çok iyi anlıyorum umarım hiçbir problem yaşamadan geçer gider 💛 Erkeklerinde işe gideceğim bahanesi altına sığınıp herşeyi bizim yapmamızı beklemeleri beni aşırı çıldırtıyor al birisini vur ötekisine 😤
Çok saol cnm.bende soydum .diğer asilarda olmamıştı.bunda oldu.evet erkekler kesinlikle oluyor bu bahane.ama eşimde daha fazla bu.cunku ileri derece migreni var.uykusuz ve aç kalamiyor adam.sinir oluyorum bu uyku düşkünlüğüne.birazda kendim müsaade ettim ilk zamanlar..
Öğretmenim çok geçmiş olsun 4.auda iki aşımı oluyor acaba bizim birde menenjit olck doktorn4.ayds başlayalım dedi çocuklar ateşli olunca çok huzursuz oluyor hemen geçer inşallah calbol veriyordum ben günde üç kere
Çok saol cnm. Evet 2 bacaktan oluyor.dun sordum menenjit aşısını 6 aydan sonra dedi.oglumda istanbuldaki hemsiremiz de öyle demişti ve 6 aydan sonra yaptirmistik.kizim da 3 ve 5te rota ,6.ayda devlet aşısı sonraki aylarda da menenjit düşünüyoruz.bakalim hayırlısı artık.

Kızlar Selammm 🌸 Kızımla çok ciddi meme reddi yaşıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım 3 ay 9 günlük bugün 1 aydır meme reddi yapıyor başına gelen çözüm bulan oldu mu kendi bildiğim her yöntemi denedim tecrübesini aktarmak isteyen olur mu diye birde buraya yazmak istedim. Açıkçası lohusa psikozuna girdim lohusa depresyonuna büyük bir üzüntü yaşadım bunlardan sonra da sütüm kesildi gelene kadar biberonla mecburen beslemek zorunda kaldım başka hiçbir şeyle besleyemedim reddetti biberon aldı sadece şimdi beni tutmuyor çok derin üzüntü yaşıyorum başına gelen oldu mu aranızda ♥️
merhaba gorunce yazmaj istedim. benim bebeğim de dogdugunda 8 gun yogun bakıma girdi orda siringayla beklediler. ben bi kac kere biberon verdim ve malesef meme reddi basladi. 1 ay uğraştım döndürmek için. ama ilk adim.biberonu bırakmak. eds,siringa ,kasik,kasik biberon gibi bir yönteme gecis yapin. bu arada da once silikon uçtan emzirmeyi deneyin surejli.silikon uc olunca biberona benzetiyor emmeye çalışıyor. onu yaparsa sonraki aşama silikon uçtan kurtulmak olacak. onu da 5 dk silikonlu emzirip çıkarıp deneye deneye gogsunuze alışacak insALLAH tekrsr. benim kızım o şekilde dondu cok sukur. ama büyük sabır ve çaba gerekiyor sizi çok iyi anlıyorum.

Teşekkür ederim desteğin için 🌸 Umarım sizinki çok kısa sürer devam etmez 💛 Annelik yapamıyorum gibi geliyor emzirmeyince bilmiyorum çok farklı bir his sanki bebeğim beni sevmiyor istemiyor gibi geliyor sürekli ağlıyor huzursuz bir bebek bazen sarılıyorum beni ittiriyor 4. Ay atakta oluyormuş biliyorum ama gönlüm bir yandan cız diyor sanki beni sevmiyormuş gibi hissediyorum çok üzülüyorum 😢💔
hic boyle düşünmeyin. kafaları karışıyor sadece. siz onun biricik annesisiniz. elinizden geleni yaptıktan sonra bazı bebeklerin de kendine özgü fıtratlari var. bazen ne yaparsak yapalım olmaz . bu sizin anneliginizle alakalı değil. Her ne şekilde beslerseniz besleyin onun icin cok kıymetlisiniz🌸

Kızlar bizim bebenin göğüs ten aşağısı göbeğe kadar isilik gibi kırmızı nokta olmuş neden olabilir acaba sadece o bölgede var gece battaniyesi biraz kalındı peluş battaniye örtmüştum ondan olabilir mi acaba anlamadım

Kızlar bizim bebenin göğüs ten aşağısı göbeğe kadar isilik gibi kırmızı nokta olmuş neden olabilir acaba sadece o bölgede var gece battaniyesi biraz kalındı peluş battaniye örtmüştum ondan olabilir mi acaba anlamadım
Bizimkinde de oluştu minik minik noktalar dün doktoru kalın giydiriyorsunuz galiba dedi 😅 halbuki body+penye tulum giydiriyorum arada da örme yelek.. yaz geliyor isilik pişik artar ince giydirin dedi 🧐🧐 e üşütürsek ne olacak bilen yok

Bizimkinde de oluştu minik minik noktalar dün doktoru kalın giydiriyorsunuz galiba dedi 😅 halbuki body+penye tulum giydiriyorum arada da örme yelek.. yaz geliyor isilik pişik artar ince giydirin dedi 🧐🧐 e üşütürsek ne olacak bilen yok
😅Ya bende sıcaktan diye düşündum ama bacaklarda yoktu olsa bacaktada olur dedim demekki yavrum sıcaktan bunalmış 😅bende önce giydiriyorum ama gece biraz serinliyor oda kalın battaniye örmüştum bugün başka ortcrm bakalım duzelcekmi

Farkli bisey yediniz mi bu ara? Bi de cok kalin giydiyse sicaktan isilik olmus olabilir

Back
X