- 27 Ekim 2023
- 3.759
- 6.720
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.741
Benim memitolarin altı pişik olmuş tasinmiyor, ya sürekli bakıyorum kremleyip kuru tutuyorum ama ağırlıktan tahriş oluyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla başka bi yerde daha yaptır derimKızlar merhaba idrar tahlilimde bunlar çıkmıış. Sanırım enfeksiyon var ama bende herhangi bir rahatsızlık yok
Neden çok mu yüksekValla başka bi yerde daha yaptır derim
Seninki kaç oldu ben ölçmedim ama benimde 95b veya C belki d bile oldu o civarlarBenim memitolarin altı pişik olmuş tasinmiyor, ya sürekli bakıyorum kremleyip kuru tutuyorum ama ağırlıktan tahriş oluyor![]()
Evet bende farkettim geçen büyük paketler yoktu slepy de bile görmedim hepsi mini paketler hatta gözüm büyük paketleri aradı ama yoktu bulamadım benYa baby turco deneyecegim dedim ya ben de, geçen eşimin ofisinin orada toptancı var oraya bı girdim 136liydi sanırım paketler numara numara dizmisler tüm.raflara fiyatlara şok oldum doğru mu diyorum adam dedi abla depo full dolu toptan alış fiyatina çektik bitirelim diye kimse büyük paket istemiyor falan dedi inanmadım kasaya gidene kadar ve doğru söylüyormuş her numaradan aldım birer tane, paket fiyati 120tl idi bize iyi gelirse kullanacağız gelmezse konu komşuya dagiticam artıkstok yapmayın deyip evin altını üstünü bez stokladim
(ben yuzlusunu 280tlye almıştım önceki haftasinda, fiyat farkını anlayın diye yaziyorum)
Hayır onunla alakası yok enfeksiyon bazen labaratuvar veya saklama koşulları nedeniyle yanlış çıkabiliyor benim daha yeni başıma geldi aile hekiminde çok çok çok yüksek enfeksiyon çıktı ama 2 tane daha özelde aynı gün yaptırdım enfeksiyon 0Neden çok mu yüksek![]()
Ne bileyim ya ölçülü almadım zaten normal kullanacak olsam çok var, gebelikte kullanmak için üç dört tane bedenlilerden aldım l şimdi yanlardan tasirmaya başladıSeninki kaç oldu ben ölçmedim ama benimde 95b veya C belki d bile oldu o civarlar![]()
Ben bunlar bi an önce küçülsün istiyorum takriben ne zaman eski halini alır bunlarNe bileyim ya ölçülü almadım zaten normal kullanacak olsam çok var, gebelikte kullanmak için üç dört tane bedenlilerden aldım l şimdi yanlardan tasirmaya başladı![]()
Büyük paket internette var genelde, marketlerde görmemiştim orada görünce şaşırdım zaten inanamadım da ama öyle yerlere bakmak lazım demek ki toptancı gibi yerlereEvet bende farkettim geçen büyük paketler yoktu slepy de bile görmedim hepsi mini paketler hatta gözüm büyük paketleri aradı ama yoktu bulamadım ben
Emzirme bitip büzüşünceBen bunlar bi an önce küçülsün istiyorum takriben ne zaman eski halini alır bunlar![]()
Ama fiyat farkı baya varmış ben toptancı bulamam sanırım buralardaBüyük paket internette var genelde, marketlerde görmemiştim orada görünce şaşırdım zaten inanamadım da ama öyle yerlere bakmak lazım demek ki toptancı gibi yerlere
Baska bi sıkıntı olmadı sadece idrar tahlilinde protein var dedi bakalım teşekkür ederimGeçmiş olsun
İdrarda protein tek başına bir şey ifade etmiyor yanında tansiyon yüksekliği, ödem varsa takip yapılıyor ilaç veriliyor yani doktorunuz gerekli açıklamayı yapar ve gerekli görürse 24 saatlik idrar isteyecektir sizden
Ay hemen konum at nerde kim neresi hangi şehir istanbul muYa baby turco deneyecegim dedim ya ben de, geçen eşimin ofisinin orada toptancı var oraya bı girdim 136liydi sanırım paketler numara numara dizmisler tüm.raflara fiyatlara şok oldum doğru mu diyorum adam dedi abla depo full dolu toptan alış fiyatina çektik bitirelim diye kimse büyük paket istemiyor falan dedi inanmadım kasaya gidene kadar ve doğru söylüyormuş her numaradan aldım birer tane, paket fiyati 120tl idi bize iyi gelirse kullanacağız gelmezse konu komşuya dagiticam artıkstok yapmayın deyip evin altını üstünü bez stokladim
(ben yuzlusunu 280tlye almıştım önceki haftasinda, fiyat farkını anlayın diye yaziyorum)
İstanbul sultangaziAy hemen konum at nerde kim neresi hangi şehir istanbul mu![]()
Yok kız habiplerde oturuyorum oralardaysan atarım konumAaaa şaka mı![]()
Ben sultangazideyim zaten kızYok kız habiplerde oturuyorum oralardaysan atarım konum![]()
İyi denk geldi deseneBen sultangazideyim zaten kız
Burada da hiç olacağını düşünmezdim![]()
Ayy yok canım ben özel hastaneye gitmiyorum Malesef kiİyi denk geldi desenemedigolde mi gidiyorsun yoksa, burada ki herkes zehra hanıma ya da gül hanıma gidiyor
![]()