Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ya baby turco deneyecegim dedim ya ben de, geçen eşimin ofisinin orada toptancı var oraya bı girdim 136liydi sanırım paketler numara numara dizmisler tüm.raflara fiyatlara şok oldum doğru mu diyorum adam dedi abla depo full dolu toptan alış fiyatina çektik bitirelim diye kimse büyük paket istemiyor falan dedi inanmadım kasaya gidene kadar ve doğru söylüyormuş her numaradan aldım birer tane, paket fiyati 120tl idi bize iyi gelirse kullanacağız gelmezse konu komşuya dagiticam artık 😂😂 stok yapmayın deyip evin altını üstünü bez stokladim 😂😂😂(ben yuzlusunu 280tlye almıştım önceki haftasinda, fiyat farkını anlayın diye yaziyorum)
Evet bende farkettim geçen büyük paketler yoktu slepy de bile görmedim hepsi mini paketler hatta gözüm büyük paketleri aradı ama yoktu bulamadım ben

Neden çok mu yüksek :(
Hayır onunla alakası yok enfeksiyon bazen labaratuvar veya saklama koşulları nedeniyle yanlış çıkabiliyor benim daha yeni başıma geldi aile hekiminde çok çok çok yüksek enfeksiyon çıktı ama 2 tane daha özelde aynı gün yaptırdım enfeksiyon 0

Seninki kaç oldu ben ölçmedim ama benimde 95b veya C belki d bile oldu o civarlar 😃
Ne bileyim ya ölçülü almadım zaten normal kullanacak olsam çok var, gebelikte kullanmak için üç dört tane bedenlilerden aldım l şimdi yanlardan tasirmaya başladı 😒

Evet bende farkettim geçen büyük paketler yoktu slepy de bile görmedim hepsi mini paketler hatta gözüm büyük paketleri aradı ama yoktu bulamadım ben
Büyük paket internette var genelde, marketlerde görmemiştim orada görünce şaşırdım zaten inanamadım da ama öyle yerlere bakmak lazım demek ki toptancı gibi yerlere

Büyük paket internette var genelde, marketlerde görmemiştim orada görünce şaşırdım zaten inanamadım da ama öyle yerlere bakmak lazım demek ki toptancı gibi yerlere
Ama fiyat farkı baya varmış ben toptancı bulamam sanırım buralarda😂😂gözüme denk gelirse hiç kaçırmam alırım bir iki paket 😂😂

Geçmiş olsun 💐
İdrarda protein tek başına bir şey ifade etmiyor yanında tansiyon yüksekliği, ödem varsa takip yapılıyor ilaç veriliyor yani doktorunuz gerekli açıklamayı yapar ve gerekli görürse 24 saatlik idrar isteyecektir sizden
Baska bi sıkıntı olmadı sadece idrar tahlilinde protein var dedi bakalım teşekkür ederim

Ya baby turco deneyecegim dedim ya ben de, geçen eşimin ofisinin orada toptancı var oraya bı girdim 136liydi sanırım paketler numara numara dizmisler tüm.raflara fiyatlara şok oldum doğru mu diyorum adam dedi abla depo full dolu toptan alış fiyatina çektik bitirelim diye kimse büyük paket istemiyor falan dedi inanmadım kasaya gidene kadar ve doğru söylüyormuş her numaradan aldım birer tane, paket fiyati 120tl idi bize iyi gelirse kullanacağız gelmezse konu komşuya dagiticam artık 😂😂 stok yapmayın deyip evin altını üstünü bez stokladim 😂😂😂(ben yuzlusunu 280tlye almıştım önceki haftasinda, fiyat farkını anlayın diye yaziyorum)
Ay hemen konum at nerde kim neresi hangi şehir istanbul mu 😀

İyi denk geldi desene😂 medigolde mi gidiyorsun yoksa, burada ki herkes zehra hanıma ya da gül hanıma gidiyor 😂
Ayy yok canım ben özel hastaneye gitmiyorum Malesef ki
Gaziosmanpaşa ya gidiyorum devlet hastanesine başından beri oradan takipliyim
Kızımda da Gaziosmanpaşa hastanesinden doğum yaptım 4 sene oldu hemen hemen bu bebişte de oraya gidip geliyorum

Back
X