- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
Yok canım yalniz değilsin güzel şeyler düşünmeye çalış kucağına alacağın ani odasını nasıl susleyecegini dikkatini dağıtohh be yalnız değilmişimnerdeyse bdv 'ye konu açacaktım suçluluk psikolojim yüzünden..
Teşekkür ederimCanım önemli olan ikiye katlaması bir önceki değerin kaçtı birde ben idrar testiyle kontro ediyorum her gün dah köyü oluyor mesela strese girme bence güzel değerin benimde dün olcturdum 233 cikti
bende aynı gorusteyım. sadece bugun gidip kan testi vereceğim. degerlerimden kac haftalık olduğunu anlarız az cok. son regli tarihimde olmadığı için benim nasıl olacak bilmiyorumDoktora gitmedim. Bayramdan sonraya kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Nasipse kese için de kalp atışı için de bayramdan sonrasını bekleyeceğim. Biraz kendini göstersin istiyorum. Bu şekliyle Dr. bişey söylemeyecek zaten. Gelecek haftalarda bakalım diyecek bu yüzden beklemekten yanayım. Değerlerimin artışını takip ediyorum. Şimdilik iyi gidiyor.
Bende aynen böyle yapcam oğlumda da böyle yapmıştım bayramdan sonra gitcem inşallahDoktora gitmedim. Bayramdan sonraya kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Nasipse kese için de kalp atışı için de bayramdan sonrasını bekleyeceğim. Biraz kendini göstersin istiyorum. Bu şekliyle Dr. bişey söylemeyecek zaten. Gelecek haftalarda bakalım diyecek bu yüzden beklemekten yanayım. Değerlerimin artışını takip ediyorum. Şimdilik iyi gidiyor.
umarı guzel bir doktor bulabilirsin. Doktor cok onemli.İzmir de yaşayan var mı arkadaşlar aranızda ? Dr. tavsiyeleri için bilgi alışverişinde bulunmak için soruyorum.
izmirin neresi canimİzmir de yaşayan var mı arkadaşlar aranızda ? Dr. tavsiyeleri için bilgi alışverişinde bulunmak için soruyorum.
şimdi yine mi haöilesin? ben de sıkıtı olacağını sanmıyorum. Bu seilde emziren cok arkadasım oldu
devlete gideceksen belki gozukmeyebilir ama ozelde alttan bakılırsa yuksek ıhtımal gorunur.Kızlar birazdan doktora gidicem 5+4 oldum görürmüyüm bebişimi? Beta hcg de gğzek yükseldi
İnşallah canım resim atsana bakalım:)Günaydın kızlar bugün adetime 5 gün var ben idrarda gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi cıktı. Hamile miyim acaba hala soktayim
Bostanlı da oturuyorum. iş yerimse Bornova daizmirin neresi canim
poecim herkesin mesajının altında alıntı ile cevapla yazıyo ya
onun yanında bi işaret ve + var
onun üstüne gelip tıklayınca tik oluşuyo
işte sayfalarda ona tıklaya tıklaya geliyosun istediğin mesajlara
sonra konuya cevap ver kısmına tıklıycan altta
önceden alıntı için işaretlediğin mesajların hepsi gelmiş olcak önüne böylece
yükselmiş canım baya..düzeltilir merak etme..
düzeltilir tabi sen içini ferah tut
Değer gayet güzel Elbette normal betahcg hızlı artan bişey :) 2güne 2 ye katlar :)Merhaba Arkadaşlar , az önce kan testi yaptırdım B-hCG 279.80 çıktı. Sizce 4 hafta 2 günlük gebelik için normal mi bu değer ?
Nekadarlık sıpalar:) Maşallah valla olsun iyi olmuş :))) Bende Aralıksız 4 sene falan emzirmiş olacağım düşününce yorulmuo değilimbizimde oyleydi. İlk ikisi sezeryan olmasa belki 4 bile olabilirdi :) ama 3 yeter ya fazla da abartmaya gerek yok. ay 30 a kalmasın ben dedim. Hemen 30 gelmeden bitsin çocuk yapma büyütme işi dedim çok sukur duydu melekler sesimi :) ama regli olmadan hamile olmak ayrı bir şok yarattı bende.
üşütmüş olabilir mi acaba?
Evet burun akıntısı ve hafif öksürüğü var ondan kafam karıştı . Bakalım izlemeye devam hala ishal çünkü. Bide 4 kardeşizkaç kardessiniz bu arada? aranızda kaç yaş kardeşlerinle?
Ablacığım saygılar :)Ohooo o zaman söyleyeyim de rahatla benim yaş 40 ve benim de daha birinci :) Sen kendine geç kaldım diyorsan bi de bana bak derim :)
Gözükebilir dün ben 5+3 de gördüm keseyi:) Tabi cihazada bağlıKızlar birazdan doktora gidicem 5+4 oldum görürmüyüm bebişimi? Beta hcg de gğzek yükseldi
özel hastane olarak başkentin doktorları çok iyi ama doğumhane imkanlarını bilmiyorum salhane civarinda çınarlı kadın doğum hastanesi var çok fazla kişinin tercihidir doktorları düzenli takip ediyor ve sicakkanliBostanlı da oturuyorum. iş yerimse Bornova da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?