2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Benimde ileri derecede migrenim var erkekler bir acayip esiminde epilepsisi var oda strese yorgunluğa gelemiyor üzerimizden tır geçse de anne olarak yatamayiz biz canım benim seni çok iyi anlıyorum hemen erkekler yatak döşek 🥲🥲
Aynen aynen cnm benim🤗🤣o yüzden o hasta olmasın.grip fln olsa çekilmez mız mız 🥴

Aynen aynen cnm benim🤗🤣o yüzden o hasta olmasın.grip fln olsa çekilmez mız mız
3 aydır bir fiil eşim hasta burnunun akmadığı öksürmediği bir gün olmadı nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar bilmiyorum 1 gün iyiyse 10 gün kötü birde bunlar iş yerinde dünyayı kurtarıyorlar sanıyorum yoksa bu kadar yorulamazlar 🤭

Sanırım bende duygu olarak çok yıprandım kolik çok ağlayan bir bebek ne yapacağımı bilemedim en son depresyonumda uzayınca bu düşünce hep beni çok derinden etkiledi beni sevmiyor mu acaba dedim hep kendime çok güzel yazmışsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim 🥲🥲🥰🥰
kolik bebek cok zordur Allah yardımcınız olsun. ama geçici olduğunu bilin. ilk bebekse bu duygular cok normal hic geçmeyecek gibi de gelir. ama geciyor. bebeğinizle guzel günleriniz olsun insALLAH ❤

kolik bebek cok zordur Allah yardımcınız olsun. ama geçici olduğunu bilin. ilk bebekse bu duygular cok normal hic geçmeyecek gibi de gelir. ama geciyor. bebeğinizle guzel günleriniz olsun insALLAH ❤
Aminnnnn🙏🏻 ilk bebeğim kızım gerçekten çok nazlı kök söktürdü bize sağlığı sıhhati yerinde olsun da diyorum teyzesi biz onu çok bekledik heralde nazı ondan 🤭😂💕

Back
X