- 12 Kasım 2021
- 3.648
- 4.434
- 83
Kırmızı meyveler baya alerjik canım olabilir bakÇilek yedim ondan olmusmudur acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı meyveler baya alerjik canım olabilir bakÇilek yedim ondan olmusmudur acaba
Grip oldum bebeği de görmeye geliyolar AA hasta mısın diyolar içimden diyorum hep mi siz hasta hasta gelip bizi edeceksiniz biraz da ben gelenlerin hasta ediyorumNapıyorsunuz kızlar keyifler yerinde mi neler yaptınız bugün![]()
4. Ay atağı uyku gerilemesi başlamış sanırım ama geçici bir süre biraz sabredin sadeceKızlarrrr dün gece mahvoldum. Normalde akşam 7de yatıp gece 1 ve 4te uyanıp sabahta 7de tamamen uyanan bebeğim dün 1den sonra saat başı uyandıŞu an 3 ay 12 günlük. Ayy inşallah sadece dün gece öyle olmuştur bugün düzelir. Yoksa 4.ay atağına mı girdik. Ayy anlamıyorum ataklar bitmiyor ki bir türlü
![]()
Yaaa çok geçmiş olsun güldürdün vallahiGrip oldum bebeği de görmeye geliyolar AA hasta mısın diyolar içimden diyorum hep mi siz hasta hasta gelip bizi edeceksiniz biraz da ben gelenlerin hasta ediyorum![]()
Evet ya geçici olduğunu biliyorum ama insan yine de hep böyle mi sürecek düşüncesinden kendini alamıyor. Bu arada siz çok tatlısınız hep pozitif mesajlar yazıyorsunuz çok teşekkürler4. Ay atağı uyku gerilemesi başlamış sanırım ama geçici bir süre biraz sabredin sadece![]()
Cok yediyseniz belki yapabilir.Çilek yedim ondan olmusmudur acaba
Canım bölgesel diyorsun muhtemelen sıcaktan olmuştur.Cildi rahatlayınca geçer takibini yaparsın.Ya da yeni kullandığın bir deterjan vs varsa o yapmış olabilirKızlar bizim bebenin göğüs ten aşağısı göbeğe kadar isilik gibi kırmızı nokta olmuş neden olabilir acaba sadece o bölgede var gece battaniyesi biraz kalındı peluş battaniye örtmüştum ondan olabilir mi acaba anlamadım
Oğluşum sağolsun 4 saatte misafire tatlı yapabildimNapıyorsunuz kızlar keyifler yerinde mi neler yaptınız bugün![]()
Benimde ileri derecede migrenim var erkekler bir acayip esiminde epilepsisi var oda strese yorgunluğa gelemiyor üzerimizden tır geçse de anne olarak yatamayiz biz canım benim seni çok iyi anlıyorum hemen erkekler yatak döşekÇok saol cnm.bende soydum .diğer asilarda olmamıştı.bunda oldu.evet erkekler kesinlikle oluyor bu bahane.ama eşimde daha fazla bu.cunku ileri derece migreni var.uykusuz ve aç kalamiyor adam.sinir oluyorum bu uyku düşkünlüğüne.birazda kendim müsaade ettim ilk zamanlar.
Ayyy çok çok teşekkür ederim yorumun içinmerhaba gorunce yazmaj istedim. benim bebeğim de dogdugunda 8 gun yogun bakıma girdi orda siringayla beklediler. ben bi kac kere biberon verdim ve malesef meme reddi basladi. 1 ay uğraştım döndürmek için. ama ilk adim.biberonu bırakmak. eds,siringa ,kasik,kasik biberon gibi bir yönteme gecis yapin. bu arada da once silikon uçtan emzirmeyi deneyin surejli.silikon uc olunca biberona benzetiyor emmeye çalışıyor. onu yaparsa sonraki aşama silikon uçtan kurtulmak olacak. onu da 5 dk silikonlu emzirip çıkarıp deneye deneye gogsunuze alışacak insALLAH tekrsr. benim kızım o şekilde dondu cok sukur. ama büyük sabır ve çaba gerekiyor sizi çok iyi anlıyorum.
Allah yardimcin olsun insALLAH başaracaksıniz . memeyi daha önce tutan bebekler dönüyormuş buna inan bebeğine guven insALLAH olacakAyyy çok çok teşekkür ederim yorumun içinşırınga , çay kaşığı , bardak , eds hepsini denedim beyaz guruldu sallanarak emzirme ayakta emzirme hepsini yaptım ama silikon uc asla aklıma gelmedi hemen deneyeceğim bana dua et lutfennnn çok teşekkür ederimmmm
![]()
Sanırım bende duygu olarak çok yıprandım kolik çok ağlayan bir bebek ne yapacağımı bilemedim en son depresyonumda uzayınca bu düşünce hep beni çok derinden etkiledi beni sevmiyor mu acaba dedim hep kendime çok güzel yazmışsınız desteğiniz için çok teşekkür ederimhic boyle düşünmeyin. kafaları karışıyor sadece. siz onun biricik annesisiniz. elinizden geleni yaptıktan sonra bazı bebeklerin de kendine özgü fıtratlari var. bazen ne yaparsak yapalım olmaz . bu sizin anneliginizle alakalı değil. Her ne şekilde beslerseniz besleyin onun icin cok kıymetlisiniz![]()
Memeyi çok seven bir bebektiAllah yardimcin olsun insALLAH başaracaksıniz . memeyi daha önce tutan bebekler dönüyormuş buna inan bebeğine guven insALLAH olacak![]()
hayret bir şey ya. allaha havale ediyorum yeni doğun yapan bir anneyle süt kuzusu bir bebenin sütünün hakkına girenleri. sen sadece kendini ve yavrunu düşün canını sıkmaMemeyi çok seven bir bebekti2. Aya kadar sonrasında ailedeki herkesin baskısı kayınvalidem çok iyi bir kadındı kadın değişti bana çok kötü davrandı sütü yok dedi bebeği besleyemiyor dedi eşimi doldurdu resmen bir travma oldu benim için bir gün beni çok üzdü çok ağladım ve sütüm o gün kesildi 2 gün yoktu bebeğimde emdi emdi gelmeyince tabi çocuk bıraktı reddetti
Bebek ağlıyor dediler kolik dedim inanmadılar çocuğu aç bırakıyor dediler dediler de dediler beni mahvettiler
![]()
Kendileri de çocuk büyütmüş hiç insanın halinden anlamıyorlar.Sütün olmayabilirdi de sana dinlenmen için alan yaratmaları gerekir.Sevdiğin şeyleri yapıp biraz keyiflendirmeleri gerekir.Destek olacakları yerde yaptıklarına bak.Silikon uç uzun süre kullandım bırakırken de kolayca bıraktım.Umarım en kısa sürede bebeğin alışırMemeyi çok seven bir bebekti2. Aya kadar sonrasında ailedeki herkesin baskısı kayınvalidem çok iyi bir kadındı kadın değişti bana çok kötü davrandı sütü yok dedi bebeği besleyemiyor dedi eşimi doldurdu resmen bir travma oldu benim için bir gün beni çok üzdü çok ağladım ve sütüm o gün kesildi 2 gün yoktu bebeğimde emdi emdi gelmeyince tabi çocuk bıraktı reddetti
Bebek ağlıyor dediler kolik dedim inanmadılar çocuğu aç bırakıyor dediler dediler de dediler beni mahvettiler
![]()
Ya gel gel bitmediler valla öğretmenim eski velilerimde işin içine girdi havalar ısınsın dedim benimde kafam dağılıyor bı kahve içiyoruz gidiyorlarYaaa çok geçmiş olsun güldürdün vallahi3 ayda bebek görmesi daha bitmedi mi milletin de ne bebek göresi varmış
sen dinlen iyice misafiri falan boşver kendine iyi bak inşallah hemen atlatırsın canım
Bnde pek almadım birikti şimdide iş başı yapacam hiç gelemeyeceklerCanım bölgesel diyorsun muhtemelen sıcaktan olmuştur.Cildi rahatlayınca geçer takibini yaparsın.Ya da yeni kullandığın bir deterjan vs varsa o yapmış olabilir
Oğluşum sağolsun 4 saatte misafire tatlı yapabildimYarınki misafir faslı da geçsin bitsin hemen
Ben kimseyi almadım herkes yeni yeni geliyor
Kız grip oldum iki gündür salya sümük gece dedim salonda yatim ağlarsa çağır emziririm ayyyy bugün resmen kendini hasta etmek için bahane arıyorBenimde ileri derecede migrenim var erkekler bir acayip esiminde epilepsisi var oda strese yorgunluğa gelemiyor üzerimizden tır geçse de anne olarak yatamayiz biz canım benim seni çok iyi anlıyorum hemen erkekler yatak döşek![]()
Kayınvalidem benim kayınvalidemi hatırlat tiMemeyi çok seven bir bebekti2. Aya kadar sonrasında ailedeki herkesin baskısı kayınvalidem çok iyi bir kadındı kadın değişti bana çok kötü davrandı sütü yok dedi bebeği besleyemiyor dedi eşimi doldurdu resmen bir travma oldu benim için bir gün beni çok üzdü çok ağladım ve sütüm o gün kesildi 2 gün yoktu bebeğimde emdi emdi gelmeyince tabi çocuk bıraktı reddetti
![]()
Kizzzz sevmemek nedir öyle bir tercihleri yok popolarina şaplagi yerlerSanırım bende duygu olarak çok yıprandım kolik çok ağlayan bir bebek ne yapacağımı bilemedim en son depresyonumda uzayınca bu düşünce hep beni çok derinden etkiledi beni sevmiyor mu acaba dedim hep kendime çok güzel yazmışsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim![]()
Ahh ahh bende havale ettim ama bittim hastalandım resmen bebeğimi benden alıp alıp yatırdı çocuğun vücudu ağrır kucağında tutma diye. Bebeğimi sürekli uzak tuttu benden birgün hayır alma yanımdan dedim diye yorganı kafama çarptı Allah bilsin diyorumhayret bir şey ya. allaha havale ediyorum yeni doğun yapan bir anneyle süt kuzusu bir bebenin sütünün hakkına girenleri. sen sadece kendini ve yavrunu düşün canını sıkmabiz de meme reddi yaşadık hala arada yaşıyoruz sütüm tazyik geliyor bebeğim boğuluyor… gece emmesi güzelse mutlaka memeye döner kopmaz dedi bana doktor.
bazen pilates topunda sallayıp sakinleştirdikten sonra memeyi tutturuyorum, bir kere asla almadı araba ile gezince tuttu, bir kere de doktor önerisiyle ikimiz çıplak duşa girdik. akan su anne karnındaki ortamı taklit edip bebekle annenin bağ kurmasını sağlıyormuş bize etkili oldu. benim eve emzirme danışmanı gelmişti silikon uç denedi ama benim bebe tutmadı, tutmaması daha iyi dedi kadın. aklıma gelenler bunlar…
Çok ama çok teşekkür ederim desteğin için en kısa zamanda deneyeceğim ve deneyimimi buraya yazacağım inşallah geri döneriz memeyeKendileri de çocuk büyütmüş hiç insanın halinden anlamıyorlar.Sütün olmayabilirdi de sana dinlenmen için alan yaratmaları gerekir.Sevdiğin şeyleri yapıp biraz keyiflendirmeleri gerekir.Destek olacakları yerde yaptıklarına bak.Silikon uç uzun süre kullandım bırakırken de kolayca bıraktım.Umarım en kısa sürede bebeğin alışırOnlar bizi çok seviyor bazen fazla desteğe ihtiyaç duyuyorlar.En kısa sürede huzur ve mutluluk dolmanı diliyorum
![]()
Anlatsam sığmaz buralara bebeğimin nötrofili düştü izole olduk çocuğu göremedim diye burnumdan getirdiler bana küstüler hala küsler biz çocuk hematoloji onkolojiye sevk edildik ben 1 buçuk ay gözümü bile kırpmadım düşünmekten hanımefendi haberi alınca 1 gece uyumamışKız grip oldum iki gündür salya sümük gece dedim salonda yatim ağlarsa çağır emziririm ayyyy bugün resmen kendini hasta etmek için bahane arıyorburnum mu akıyor ay benim başım mi ağrıyor dedim çocuk musun ya bak iki gün ne var ben her gece böyleyjm işte. Sabaha ise gidiyor Muş ne olmuş yani kadınlar sabaha kadar çocuk emzirip alt değiştirip sabahtan işe gidiyor bu erkeklerin hanımlığı beni öldürüyor
Kayınvalidem benim kayınvalidemi hatırlat tidoğum yaptım hastaneden geldim gün kız kardeşini çocuklarını kaynımı hepsini alıp geldi Ben de bebeği alıp yatak odasına gittim diye apar topar kalkıp gittiler ve bana küstü resmen kendimi toparlayana kadar Kendi işimi kendim yapmaya başlayana kadar da ne aradı ne sordun ne de geldi ama sorsam çok iyi bir kayınvalide şimdi herkese beni anlatır över arkamdan Çok güzel şeyler söyler ama ben bunu asla unutmayacağım
Allah ellerine de dillerine de düşürmesin boş ver sen ahirette o kadar güzel bunun karşılığını alacaksın ki ne demek bir bebeğin sütüme sebep olmak ah bunu bilseler var ya lohusa'yi pamuklara sarıp sarmalarlar. Grip oldum ya bugün görüntülü konuşuyoruz kendisi de hasta olmuş o da aynı. Diyorum ki hem bebeğe bakıp ona bulaştırmamaya çalışıp hem ihtiyaçlarını gidermek çok zormuş işte uyumuyorum uykumu alamıyorum gündüz şöyle bir ilaç atıp yatamıyorum falan diye söyleniyordum hanımefendi kendisi de uyumuyormuş kendisi ilaç almıyormuş e al seni tutan mı var sabaha kadar beşik mi sallıyorsun ne yani hastalıkla mı yarıştırılırmış
![]()